در کهن ترین معدن زیرزمینی سرب کشور صورت گرفت؛

از احداث کارخانه جدید سرب تا سهم ۴۰ درصدی در تولید سرب کشور

عصر معدن- با راه اندازی و کلنگ زنی شش پروژه و طرح در مجتمع سرب نخلک، تولید و اشتغالزایی در کهن ترین معدن زیرزمینی ایران که قدمت آن به هزاره چهارم قبل از میلاد بر می گردد، جهش یافت.;

از احداث کارخانه جدید سرب تا سهم ۴۰ درصدی در تولید سرب کشور
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایمیدرو، یکی از مهم ترین اقدامات توسعه ای که در مجتمع معدنی سرب نخلک کلید خورد، عملیات احداث کارخانه جدید فرآوری 1800 تنی نخلک (نوسازی) است. این کارخانه با هدف ارتقای ایمنی، افزایش کارایی تولید، سازگاری بیشتر با محیط زیست و کاهش انرژی نسبت به کارخانه قدیمی، از زمستان سال 98 آغاز و افتتاح شد. میزان سرمایه گذاری در این کارخانه 70 میلیارد ریال است.

    نوسازی کارخانه فوق از سوی راهبر پس از دریافت مجوز تایید شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران وارد مرحله اجرا شد.

    احداث کارخانه فرآوری 20 هزارتنی در آینده نزدیک

    از سوی دیگر کارخانه فرآوری جدید مجتمع نیز با ظرفیت 20 هزارتن با عیار 55 درصد و با پیش بینی سرمایه گذاری 850 میلیارد ریال احداث خواهد شد.

    افتتاح و کلنگ زنی 4 طرح مجتمع در حوزه زیرساخت و مسئولیت اجتماعی

    علاوه بر پروژه های ذکر شده، در بخش زیرساخت و مسئولیت اجتماعی، کلنگ زنی پروژه آسفالت جاده اختصاصی مجتمع به طول 10 کیلومتر، افتتاح طرح های مکانیزاسیون استخراج زیرزمینی(اسپیرال)، زمین ورزشی سه منظوره و محل اسکان پرسنل در نخلک انجام شد.

    اشتغالزایی جدید با رونمایی از پروژه ها

    با افتتاح پروژه های فوق، برای 160 نفر شغل ایجاد می شود.

    توسعه اکتشاف و افزایش ذخیره

    طبق اعلام مسئولان این مجتمع، با توسعه اکتشافات، ذخیره ماده معدنی این مجموعه که چندی پیش 150 هزار تن برآورد می شد، اکنون به بیش از 5 میلیون تن رسیده است.

    تولید بیش از 40 درصد سرب کشور در نخلک

    رئیس هیات عامل ایمیدرو در آیین افتتاح پروژه و طرح های این مجتمع طی سخنانی اعلام کرد: با توسعه مجتمع نخلک و تولید حدود 42 هزار تن کنسانتره سرب در این مجموعه، بیش از 40 درصد سرب کشور در این مجتمع تولید خواهد شد.

    وجیه اله جعفری افزود: مشارکت با بخش خصوصی، موجب احیا و توسعه مجتمع نخلک شد.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از نخلک به عنوان پایگاه تاریخی معدن یاد می شود و طی برهه ای در اینجا مسائل گردشگری بر فعالیت معدنی غالب شده بود.

    وی در ادامه افزود: با تلاش شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و طی اعلام فراخوان، سرمایه گذار جذب و برنامه های توسعه ای ما در این مجموعه سرعت گرفت.

    گفتنی است مجتمع سرب نخلک در فاصله 125 کیلومتری شمال شرق نایین و 45 کیلومتری شمال شرق انارک در حاشیه کویر مرکزی ایران (در استان اصفهان) واقع شده است.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات