جعفری در جلسه شورای معادن استان سیستان و بلوچستان:

بودجه توسعه زیرساخت های معادن سیستان بلوچستان سال آینده افزایش می یابد

واگذاری معادن کوچک احیا شده استان در قالب بسته های هدفمند سرمایه گذاری

عصر معدن- رییس هیات عامل ایمیدرو از افزایش بودجه توسعه زیرساخت های معادن سیستان و بلوچستان توسط ایمیدرو طی سال آتی خبر داد.;

بودجه توسعه زیرساخت های معادن سیستان بلوچستان سال آینده افزایش می یابد
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری امروز در جلسه شورای معادن استان سیستان و بلوچستان که با حضور حسین مدرس خیابانی استاندار، مسوولان سازمان صمت و جمعی از مسئولان استان و محلی برگزار شد، افزود: استان سیستان و بلوچستان در شمار اولویت های ایمیدرو در برنامه توسعه زیرساخت معادن کشور قرار دارد.

    معرفی معادن فعال برای اقدامات توسعه ای در زیرساخت
    وی گفت: در این زمینه مسئولان استان همکاری لازم برای معرفی معادن فعال و یا در مرحله فعالسازی را داشته باشند تا ایمیدرو اقدامات توسعه ای زیرساخت در مناطق اولویت دار را داشته باشد.

    توسعه فعالیت های اکتشافی و کشف معدن جانجا
    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه برنامه اکتشافی ایمیدرو در استان سیستان و بلوچستان، گفت: کشف محدوده های پتانسیل دار همچون معدن مس "جانجا" حاصل برنامه ریزی های اکتشافی است.
    جعفری اعلام کرد: ایمیدرو به دنبال کاهش ریسک های اکتشافی است و واگذاری محدوده های شناسایی شده به بخش خصوصی از طریق مزایده را در شمار برنامه های خود قرار داده است.
    وی افزود: حاصل همکاری دولت و بخش خصوصی تاکنون جذب 9 میلیارد دلار سرمایه گذاری بوده است که تاکنون بالغ بر چهار میلیارد دلار آن محقق شده است.
    رئیس هیات عامل ایمیدرو طرح احیا و فعالسازی معادن کوچک را از سیاست های اصلی این سازمان خواند و گفت: مسئولان سیستان ‌و بلوچستان در این طرح همکاری های لازم را دارند و ایمیدرو آمادگی دارد تا با استان در بخش های مطالعه، مشاوره و مباحث تامین مالی، حمایت های لازم را داشته باشد.

    ارایه بسته های هدفمند سرمایه گذاری
    جعفری تاکید کرد: در واگذاری اینگونه معادن ارایه بسته های سرمایه گذاری هدفمند به جای واگذاری یک واحد معدنی، می تواند به عنوان یک راهبرد باشد.
    وی اعلام کرد: معدن مس جانجا با توجه به ظرفیت های قابل توجهی که دارد؛ نیاز به تدوین طرح جامع متناسب با شرایط منطقه ای و فنی دارد.

    ضرورت سرمایه گذاری شرکت های بزرگ در مناطق کم برخوردار
    رئیس هیات عامل ایمیدرو افزود: بهره مندی از ظرفیت محدوده های پتانسیل دار همچون جانجا؛ نیاز به حضور شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی برای گسترش سرمایه گذاری ها دارد.
    وی عنوان کرد: شرایط باید به سمتی هدایت شود تا شرکت های بزرگ حضور پررنگی در توسعه مناطق کم برخوردار داشته باشند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر