تداوم تولید ماهانه بیش از ۱۰۰ کیلوگرم شمش طلا در زرشوران

عصر معدن- مدیرعامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران اعلام کرد: این کارخانه در ماه بهمن ۱۴۰۳، برای پنجمین ماه متوالی، بیش از ۱۰۰ کیلوگرم شمش تولید کرد.;

تداوم تولید ماهانه بیش از ۱۰۰ کیلوگرم شمش طلا در زرشوران
نسخه قابل چاپ
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد پروین با بیان این مطلب گفت: با تلاش و همت کارگران و تیم فنی شرکت طلای زرشوران، از ماه مهر 1403 تاکنون، به طور متوالی، تولید بالای 100 کیلوگرم را ثبت و در ماه بهمن نیز 100 کیلو و 367 گرم شمش طلا تولید کرد.
    وی افزود: تولید بالای 100 کیلوگرم، برای نخستین بار از ابتدای تأسیس کارخانه طلای زرشوران محقق می شود.
    مدیرعامل شرکت گسترش معادن و صنایع معدنی طلای زرشوران با اشاره به اینکه موفقیت حاصل شده در میزان تولید، با وجود شرایط بحرانی ناشی از محدودیت های برق، گاز و سوخت مورد نیاز معدن و کارخانه حاصل شده است، تصریح کرد: این دستاورد، نتیجه اصلاح و تکمیل زیرساخت ها و نیز ساماندهی، افزایش انگیزه و بهره وری نیروی کار در جهت پایداری تولید بوده است.
    وی ادامه داد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، با ادامه روند فعلی، میزان تولید طلای امسال برای دومین بار در تاریخ فعالیت زرشوران به بیش از یک تن خواهد رسید و با روند تولید فعلی به احتمال زیاد، رکورد جدید تولید -از ابتدای راه اندازی کارخانه تاکنون- ثبت خواهد شد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر