عصر معدن- مدیرعامل مجتمع طلای زرشوران از "بهره برداری یک طرح زیرساختی" و نیز یک "طرح آماده افتتاح" در این شرکت خبر داد.;
به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، محمد پروین با بیان این مطلب گفت: طرح کانال انتقال مازوت با هدف انتقال بهینه مازوت و کاهش خطرات زیستمحیطی و امکان دسترسی به تأسیسات خط انتقال برای مشاهده و رفع خرابی های احتمالی آینده؛ طراحی و احداث شده است.
وی افزود: این طرح طی مدت 7 ماه اجرا شده و برای تکمیل آن، 105 میلیارد ریال هزینه شد.
پروژه انبارهای مغزه حفاری در آستانه بهره برداری
مدیرعامل شرکت طلای زرشوران با اشاره به طرح احداث انبارهای مغزه در سایت شرکت طلای زرشوران گفت: این طرح با هدف ساماندهی مغزه های حفاری اکتشافی اجرا شده و شامل یک سوله به وزن 240 تن، طول 75 متر، عرض 66 متر و ارتفاع 10متر است.
وی ادامه داد: این طرح از 97 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و تا پایان اردیبهشت 1404 مورد بهره برداری قرار می گیرد.
پروین خاطرنشان کرد: طرح احداث انبارهای مغزه با 310 میلیارد و 527 میلیون ریال اعتبار احداث شده و برای احداث آن، 2 هزار و 500 مترمکعب عملیات خاکبرداری و 300 مترمکعب بتن ریزی فونداسیون سوله انجام شده است.
دانلود با کیفیت