عصر معدن- معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از شناسایی ۱۲۵ معدن متروکه در این استان خبر داد.;
به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از شاتا، مهرداد قاسمی با بیان اینکه این معادن پس از استعلام از مراجع مربوطه به مزایده گذاشته میشود، گفت: این معادن متروکه از سالهای گذشته بدون بهرهبردار به حال خود رها شده بود و یا از بهره برداران سلب صلاحیت شده که در راستای توسعه فعالیتهای معدنی و تحقق جهش تولید در این بخش این معادن پس از انجام استعلامهای لازم به مزایده گذاشته میشود.
قاسمی افزود: چون این معادن انفجاری هستند و تعدادی از آنها در مجاورت روستاها و یا حریم راه قرار دارند و یا دستگاههایی نظیر اداره کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی اجازه فعالیت در این محدودهها را نمیدهند، قابلیت احیا ندارند و پس از انجام کار کارشناسی برای معادنی که قابلیت احیا و فعالیت داشته باشند مجوز واگذاری صادر میشود.
وی آزادسازی محدودههای معدنی بلوکه شده را از دیگر برنامههای سال جهش تولید برای توسعه فعالیتهای معدنی در استان برشمرد و گفت: در همین راستا چندین محدوده معدنی از 23 دی ماه آزاد شده و به مزایده گذاشته میشود که گام بزرگی برای جذب سرمایهگذار در حوزه معادن به شمار میرود.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری از وجود 100 معدن فعال در این استان خبر داد و گفت: سنگهای تزیینی و لاشه و خاک نسوز از مهمترین و بیشترین تولیدات معدنی در استان به شمار میرود.
قاسمی از وجود ذخایر معدنی روی، مس، کبالت و خاکنسوز در محدودههایی از مناطق حفاظت شده استان خبر داد و گفت: پتانسیل معدنی خوبی در مناطق حفاظت شده استان وجود دارد که محیط زیست و منابع طبیعی مجوز اکتشاف در این محدودهها را نمیدهند.
وی محدودیتهای محیط زیست و منابع طبیعی را مهمترین مانع برای جذب سرمایهگذار در حوزه معادن استان برشمرد و افزود: اگر چه این دستگاهها استدلالهایی برای عدم اکتشاف در این مناطق را دارند، اما از سوی دیگر ذخایر ارزشمند معدنی در این مناطق نهفته است که با استخراج آن میتوان تحول بزرگی در استان شکل داد.
گفتنی است 671 میلیارد ریال سرمایهگذاری در بخش معدن این استان انجام گرفته و برای بیش از صد نفر اشتغالزایی شده است.
دانلود با کیفیت