توسعه همکاری‌های معدنی ایران و تاجیکستان با تشکیل کارگروه مشترک

عصر معدن- رئیس هیات عامل ایمیدرو از تشکیل کارگروه مشترکی میان وزارت صمت ایران و وزارت صنایع تاجیکستان برای توسعه همکاری های معدنی خبر داد.;

توسعه همکاری‌های معدنی ایران و تاجیکستان با تشکیل کارگروه مشترک
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، «محمدمسعود سمیعی‌نژاد» که همراه وزیر صمت به تاجکیستان سفر کرده است، درباره ظرفیت همکاری‌های معدنی ایران و تاجیکستان اظهار کرد: خوشبختانه در کشور برادرمان تاجیکستان با توجه به تفاهم‌نامه‌هایی که از گذشته وجود داشته و ظرفیت‌های معدنی و صنایع معدنی بکری که در آن کشور موجود است، مقرر شد در ادامه سیاست‌های پیشین، کارگروهی مشترک میان وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران و وزارت صنایع تاجیکستان تشکیل شود.

    وی افزود: در چارچوب این کارگروه، همکاری‌ها در چند جهت دنبال خواهد شد؛ نخست، در زمینه بازسازی صنایع معدنی تاجیکستان از طریق تیم‌های مهندسی و طراحی ایرانی؛ دوم، در زمینه آموزش مهندسان تاجیک؛ و سوم، در حوزه طراحی و ایجاد نظام مهندسی برای صنایع فرآوری معدنی در تاجیکستان تا 2 کشور بتوانند از این طریق همکاری‌های متقابل و پایدار داشته باشند.

    رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به ساختار همکاری میان ایران و تاجیکستان تصریح کرد: این کارگروه موظف است نقشه راه فعالیت‌ها را ترسیم کرده و گزارش پیشرفت کار‌ها را به صورت ماهانه به اطلاع 2 وزیر برساند تا در صورت بروز موانع، با هماهنگی مستقیم وزرای دو کشور، مشکلات رفع شود.

    وی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، شرکت‌های بزرگ معدنی و صنایع معدنی ایران نیز در این همکاری مشارکت خواهند داشت. همچنین، در نشست اخیر مقرر شد تبادلات کالایی در بخش معدن و صنایع معدنی، به‌ویژه در حوزه محصولات فلزی صنعت ساختمان، از طریق ایجاد سرویس‌سنتر‌هایی در داخل تاجیکستان انجام شود تا محصولات ایرانی در بازار تاجیکستان عرضه گردند.

    سمیعی‌نژاد با بیان اینکه در بخش‌های کاشی و سرامیک و صنعت سیمان، مقرر شد مهندسان و شرکت‌های ایرانی در زمینه طراحی، سیاست‌های تولید و بازسازی کارخانه‌های تاجیکستان یاری‌رسان باشند، گفت: این همکاری‌ها با هدف تقویت پیوند‌های صنعتی و معدنی 2  کشور و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مشترک انجام می‌شود و امید است با همکاری نزدیک وزارتخانه‌های دو طرف، مسیر اجرای تفاهم‌نامه‌ها تسهیل شود.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات