رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی:

کسب رتبه نخست فعال کردن واحدهای معدنی در کشور

شناسایی ۶۰ عنوان مصادیق رفع موانع تولید در آذربایجان شرقی

عصر معدن- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تاکید بر نقش محوری رسانه‌ها در کمک به تحقق شعار تولید ; پشتیبانی ها و مانع زدایی ها از شناسایی ۶۰ عنوان مصادیق رفع موانع تولید در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: موانع تولید صرفاً در بحث تولید نیست و باید بیش از پیش در جهت رفع موانع موجود در حوزه دانش ، فناوری و محصولات تلاش کنیم.;

کسب رتبه نخست فعال کردن واحدهای معدنی در کشور
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از شاتا، حبیب امین زاده در شورای مشترک مشورتی با مدیران و برنامه‌سازان صدا و سیمای استان با بیان اینکه سازمان صدا و سیمای استان همواره مجموعه صمت را در جهت حفظ آرامش جامعه همراهی کرده است،گفت : در بحران کرونا مجموعه صدا و سیمای استان تعامل و همراهی بسیار خوبی در پیگیری امور و بازدید از واحدهای تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده داشته است و در انعکاس رویدادهای خیرخواهانه نظیر کمک‌های مومنانه و همچنین بازدید از انبارهای اقلام عمومی در راستای تامین معیشت مردم بازوی توانمند سازمان صمت بوده است .

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی ساخت اولین دستگاه تولید ماسک در استان را نتیجه این همراهی ها دانست و افزود : مجموعه صنعت، معدن و تجارت از تعامل و همکاری سازنده بویژه هم‌افزایی در تحقق شعار سال استقبال می کند.

    امین‌زاده در ادامه از فعالیت نزدیک به 3 هزار و 900 واحد صنعتی در آذربایجان شرقی خبر داد و اظهار داشت : در سال جهش تولید به همت بخش توانمند خصوصی با بهره‌وری بالایی تداوم تولید داشته‌ایم و تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده در مقابله با بیماری کووید 19 از اولین نمودهای عینی در سال گذشته بود.

    وی افزایش تولید ماسک از 5 هزار عدد به یک میلیون عدد طی 4 ماه و دستیابی به مرحله صادرات محصولات تولیدی در این حوزه طی6 ماه را نشان دهنده یکی از مصادیق دیگر تحقق جهش تولید نامید.

    رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی با اشاره به بحث تفویض اختیار در زمینه رفع موانع تولید که از یک ماه گذشته از طریق وزارت صمت انجام شده است ، ادامه داد : در جهت عملیاتی نمودن شعار سال ، بخش اقتصادی استان آغاز به کار کرده و رتبه یک کشوری استان در حوزه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته نوید بخش استمرار حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان در سال جاری خواهد بود.

    وی استمهال و تعیین تکلیف بدهی واحدهای تولیدی استان به میزان 20 هزار میلیارد ریال را یکی از موارد حمایتی در ستاد تسهیل عنوان کرد و گفت: موانع تولید صرفاً در بحث تولید نیست و باید بیش از پیش در جهت رفع موانع موجود در حوزه دانش ، فناوری و محصولات تلاش کنیم .

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تاکید بر اهمیت تعامل و هم افزایی با تمامی دستگاه‌ها به ویژه ظرفیت بالای رسانه‌ای استان ، ادامه داد : باید به مسائل نگاه همه‌جانبه داشت و صدا و سیمای استان می‌تواند کمک رسان مجموعه صمت در پیشبرد امور باشد و با ارائه اخبار کارشناسی با همراهی هم حمایت از تولید را عمیقاً در استان اجرایی کنیم.

    وی با اشاره به 270 طرح توسعه ای استان ، از رتبه یک کشوری در این بخش خبر داد و گفت : این حجم از طرح های توسعه‌ای نشان‌دهنده تمایل فعالین اقتصادی برای توسعه واحدهابوده و مجموعه صمت استان با تسهیل گری و خدمات رسانی مطلوب همراه سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی است.

    امین زاده با بیان اینکه آذربایجان شرقی از نظر جواز های صادره جدید ایجادی حائز رتبه یک کشوری شده است ، اظهار داشت : در شرایط تحریمی و در وضعیت اقتصادی و اجتماعی فعلی 8 سرمایه‌گذار خارجی جدید آماده سرمایه‌گذاری در استان می باشند و با توجه به توانمندی های صنعتی ، معدنی و تجاری استان باید در شناساندن این ظرفیت ها از طریق رسانه ها به صورت جدی و عملیاتی حرکت موثرانجام دهیم .

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی اولویت امسال سازمان صنعت، معدن و تجارت استان را تکمیل زنجیره تامین و تکمیل زنجیره ارزش مزیت های استان عنوان کرد و افزود در صنایعی نظیر شیرینی و شکلات و فولادو استان آذربایجان شرقی دارای ظرفیت‌های بسیار بالای تولیدی و صادراتی است و با سرمایه گذاری های جدید در این دو بخش اشتغال و توسعه استان به ویژه در سال جاری بیش از پیش رو به رشد خواهد بود.

    وی با اشاره به 60 مگاپروژه کشوری در سال گذشته ، گفت : از تعداد یادشده ، 5 مگا پروژه مربوط به استان بوده و واحد تولید تبلت درمراغه و نفلین سینیت کلیبر در اواخرسال گذشته راه اندازی شدند و آهک هیدراته اهر نیز طی روزهای آتی به بهره‌برداری خواهد رسید.

    امین زاده با تاکید بر نقش محوری آذربایجان‌شرقی در توسعه تجارت با جمهوری آذربایجان و کشورهای همجوار با ابلاغ مقام عالی وزارت و عنوان استان معین صادرات منطقه ، افزود : معرفی برندها و ظرفیت‌های تولیدی استان در رسانه‌ها و اشاعه و تبلیغات محصولات بومی منطقه ، کمک به صنایع و تداوم تولید است.

    وی از تجربه اقتصاد بدون نفت و توسعه صادرات غیرنفتی در سال جهش تولید به عنوان یک چالش بزرگ و موفق برای کشور و استان یاد کرد و تامین و توزیع کالاهای اساسی و اقلام معیشتی را یکی از مهمترین اقدامات مجموعه صمت با همکاری سایر دستگاه‌های متولی دانست .

    رئیس سازمان صمت این استان با بیان اینکه بر اساس اعلام سازمان حمایت ، آذربایجان شرقی حائز رتبه ی یک کشوری از نظر قیمت کالاها و وجود اقلام معیشتی بوده است ،تصریح کرد : با رهنمودهای نماینده ولی فقیه در استان ، همراهی استاندار و سایر دستگاه‌های متولی شاهد ایجاد مدیریت واحد در زمینه تنظیم بازار استان بوده‌ایم و مجموعه صمت قدردان عزم عمومی و جدی مسئولین استانی در حل مشکلات است.

    وی ابتکار معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در برگزاری جلسات شورای معادن در شهرستان‌ها و حل مسائل در محل سایت معادن را یکی دیگر از اقدامات حمایتی از بخش معادن برشمرد و گفت : بررسی و حل مسائل و مشکلات معادن در شهرستان های مرند ، ورزقان ، اهر و هریس از جمله مواردی است که رفع موانع و تداوم فعالیت های واحدهای مستقر در این شهرستان ها در دستور کار قرار گرفت.

    امین زاده با اشاره به رتبه یک کشوری استان در فعال کردن واحدهای معدنی، افزود: طی سال گذشته 114 واحد معدنی تعطیل و راکد به چرخه فعالیت بازگشتند.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات