شورای عالی معادن، بستری برای هم‌افزایی و توسعه پایدار صنایع معدنی

عصر معدن- شورای عالی معدن و صنایع منطقه گل‌گهر بستری مناسب برای هم‌افزایی، تصمیم‌سازی و هم‌راستاسازی برنامه‌های توسعه‌ای میان شرکت‌های معدنی کشور است.;

شورای عالی معادن، بستری برای هم‌افزایی و توسعه پایدار صنایع معدنی
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۳:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، از شرکت تهیه و تولید مواد معدنی (ایمپاسکو)، جلسه شورای عالی معدنی و صنعتی منطقه گل‌گهر با حضور رئیس هیئت عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و جمعی از مدیران ارشد بخش معدن و صنایع معدنی کشور با هدف بررسی وضعیت فعلی و برنامه‌های آینده در حوزه معدن و صنایع معدنی  برگزار شد.

    در  این نشست، گزارش جامعی از عملکرد شش آنومالی منطقه گل‌گهر ارائه شد. این گزارش شامل تحلیل وضعیت فعلی استخراج، ذخایر معدنی، و چشم‌انداز آینده اکتشافات و توسعه در این پهنه معدنی بود. همچنین، موضوعاتی، چون استراتژی شرکت، وضعیت تأمین انرژی، عملکرد مالی و مسئولیت‌های اجتماعی نیز مورد بحث قرار گرفت. ارائه این گزارش‌ها به مدیران این امکان را داد که تصویری روشن از وضعیت عملیاتی و چالش‌های موجود در منطقه داشته باشند.

    ایمان عتیقی، مدیرعامل گل‌گهر، در این جلسه با قدردانی از حضور مدیرعامل ایمیدرو و هیئت همراه، به اهمیت همکاری‌های مشترک با ایمپاسکو تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد این تعاملات در آینده تقویت شود.

    وی همچنین به تفاهم‌نامه‌های مابین شرکت‌ها و ایمیدرو اشاره کرد و گفت: این تفاهم‌نامه‌ها به شفاف‌سازی تعهدات و رفع موانع اجرایی کمک خواهد کرد.

    در ادامه، مدیران عامل سایر شرکت‌های منطقه گل‌گهر نیز چالش‌ها و درخواست‌های خود را مطرح کردند. این موضوعات شامل مسائل عملیاتی و نیاز‌های توسعه‌ای بودند که در حضور مدیرعامل ایمیدرو فرصتی برای انتقال دغدغه‌ها در سطح سیاست‌گذاری کلان فراهم کرد. طرح این مسائل در این نشست نشان‌دهنده تلاش برای بهبود شرایط و تسهیل در مسیر توسعه صنعت معدن کشور بود.

    در پایان جلسه، محمدمسعود سمیعی‌نژاد معدن را "موتور محرک توسعه هر کشور" توصیف کرد و از پیشرفت‌های اخیر در زمینه اکتشافات و نوسازی تجهیزات و ماشین‌آلات منطقه گل‌گهر ابراز خرسندی نمود.

    وی بر اهمیت ادامه این روند برای تقویت جایگاه معدنی کشور و توانمندسازی نیروی انسانی تأکید کرد و گفت که همبستگی مدیریتی و ایجاد اشتغال پایدار از اولویت‌های اصلی این بخش است.

    این جلسه همچنین نشان داد که شورای عالی معدن و صنایع منطقه گل‌گهر نقشی فراتر از یک ساختار اداری دارد و می‌تواند به‌عنوان بستری برای هم‌افزایی، تصمیم‌سازی و هم‌راستاسازی برنامه‌های توسعه‌ای میان بزرگ‌ترین شرکت‌های معدنی کشور عمل کند. این نشست نه‌تنها فرصتی برای بررسی چالش‌های موجود بود، بلکه راه‌حل‌های جدید و مشترک برای توسعه پایدار صنعت معدن در کشور را نیز فراهم آورد.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر