آقاجانلو خبر داد:

۱۴۰۴؛ سال شروع طرح های جدید با ارزش افزوده بالا صنایع معدنی

عصر معدن- محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو خبر داد: طرح های جدیدی در سال ۱۴۰۴ وارد مرحله اجرای عملیات ساخت می شوند که از ارزش افزوده بالایی برخوردارند.;

۱۴۰۴؛ سال شروع طرح های جدید با ارزش افزوده بالا صنایع معدنی
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، آقاجانلو با اشاره به شعار "سرمایه گذاری برای تولید" در سال جاری و اهمیت تولید محصولاتی با ارزش افزود بالا، اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های این سازمان طرح هایی از جمله لوله فولادی CRA مکران (مقاوم در برابر خوردگی)، فولاد کیفی SBQ، ورق های الکتریکی، میلگردهای خاص و تعدادی طرح در زنجیره سیلیکون و سیلیس جزو پروژه های با ارزش افزوده بالا هستند که در آستانه عملیات اجرایی قرار دارند.

    به گفته معاون وزیر صنعت معدن و تجارت، روش های تامین مالی این طرح ها مشخص شده و در سال جدید ساخت آن ها آغاز خواهد شد.

    آقاجانلو ادامه داد: همچنین بسته های مالی طرح های تولید آلومینا و کک نفتی (پترولیوم کک)، آماده شده تا در سال 1404 وارد مراحل اجرایی شوند.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر