مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک خبر داد:

افق ۱۴۰۸ نقطه طلایی تولید پتاس

عصر معدن- امیدرضا محبعلی، مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک گفت: روند افزایشی تولید در بزرگترین معدن شورآبه حوزه خلیج فارس با افزایش تولید پتاس مجتمع به ۱۰۰ هزار تن در افق ۱۴۰۸ همراه خواهد بود.;

افق ۱۴۰۸ نقطه طلایی تولید پتاس
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» وی در ادامه با اشاره به واقع شدن معدن شورآبه و پلایای پتاس این مجتمع در استان های خراسان جنوبی و اصفهان، گفت: این معدن یکی از بزرگترین معدن های ایران از نظر وسعت و ذخیره و بزرگترین معدن حوزه خلیج فارس و آسیای میانه در خصوص شورآبه ها است.

    وی با اشاره به آغاز فعالیت در بخش معدن از سال 84 با انتقال شورآبه به استخرها، بیان کرد: در ابتدا انتقال این شورابه ها کم و در حد یک تا 2 میلیون تن بوده اما این روند در سال های گذشته افزایش پیدا کرد به گونه ای که در سال 97 بالغ بر 13 میلیون متر مکعب شورآبه از پلایای انتقال داده شد و که باعث افزایش تولید مجتمع به 20 هزار تن کلرید پتاسیم در سال شد.

    محبعلی اضافه کرد: در سال جاری برنامه مجتمع انتقال 18 میلیون متر مکعب شورابه است که تاکنون 16 میلیون مترمکعب آن انتقال داده شده است.

    مدیر مجتمع پتاس خور و بیابانک با بیان اینکه راهبری مجتمع پتاس برای انجام فعالیت های توسعه ای به سرمایه گذار بخش خصوصی واگذار شده است، بیان کرد: بر اساس برنامه زمان بندی باید تا سال 1408 به ظرفیت 80 میلیون مترمکعب انتقال شورآبه برسیم که ظرفیت تولید پتاس را به 100 هزار تن در سال افزایش خواهیم داد.

    محبعلی، اجرای 150 تا 140 کیلومتر کانال، 1600 هکتار استخر و احداث کارخانه جدید با ظرفیت اسمی 100 هزار تن جهت افزایش تولید را از جمله برنامه های سرمایه گذار در این مجتمع عنوان کرد.

    وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به تولید 100 هزار تن پیش زمینه هایی نیاز است که مهمترین آن جانمایی و احداث کانال های جدید در پلایای می باشد، گفت: در حال حاضر 40 کیلومتر کانال در این معدن حفر گردیده است که این مقدار باید به 140 کیلومتر افزایش پیدا کند.

    محبعلی ادامه داد: همچنین در حال حاضر 1300 هکتار استخرهای شورابه در این مجتمع احداث شده است که باید به این مساحت فعلی مقدا 1600 هکتار نیز اضافه گردد.
    به گفته وی طبق برنامه ریزی انجام شده احداث کارخانه جدید از سال 1403 وارد فاز اجرایی می شود.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر