عضو هیات مدیره ایمپاسکو:

ذخایر ۳۴۰ تنی طلا در ایران/ سالیانه ۳ هزار و ۲۰۰ تن طلا در دنیا تولید می شود

عصر معدن- عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی گفت: در کشور حداقل ۲۵۰ تن تولید طلا از معادن داریم که این رقم تا ۳۴۰ تن هم می‌رسد.;

ذخایر ۳۴۰ تنی طلا در ایران/ سالیانه ۳ هزار و ۲۰۰ تن طلا در دنیا تولید می شود
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۵:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بهروز برنا عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به ذخایر معادن طلا، گفت: معادن طلا و مواد معدنی در کشورمان شرایط ویژه‌ای دارند، اکتشافات در بحث طلا توسط سازمان زمین‌شناسی به طور خاص از دهه شصت شروع شد که نتایج خوبی را به همراه داشت.

    او بیان کرد: یکی از اطلاعاتی که در بحث طلا مفید واقع شد، تجمیع نقشه‌های ژئوشیمی بود که در کل کشور انجام شد.

    عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران افزود: هم‌اکنون 2 معدن طلا وجود دارد که 21 از آن فعال و 9 تای آن غیرفعال و 2 تای آن در حال تجهیز شدن هستند.

    برنا با اشاره به تعداد معدن های طلا در کشور و میزان استخراج آن، ادامه داد: در کشور  حداقل 250 تن تولید طلا از معادن داریم که این رقم تا 340 تن هم می‌رسد، یعنی اگر بخواهیم روی طلا کار کنیم شاید پتانسیل ذخایر تا هزار تن را هم داشته باشیم.

    او تشریح کرد: 121 کشور در دنیا بحث اکتشافات طلا را پیگیری می‌کنند که رخداد اکتشافاتی طلا در آنجا شکل گرفته است و تاکنون 3 هزار و 200 تن طلا سالانه در کل دنیا استخراج می‌شود.

    تولید طلا در ایران باید حداقل به 32 تن برسد

    او تشریح کرد: در ایران که یک درصد کل زمین را شامل می‌شود، حداقل باید 32 تن طلا تولید کند که رسیدن به این مرز اکنون انرژی زیادی می‌خواهد، باید بتوانیم این کار را با کمک بخش خصوصی و دولتی به سرانجام برسانیم. اما اکنون در حد نرمال عقب هستیم کمااینکه گفته می‌شود به مرز 10 تن نیز رسیده‌ایم و خوشبختانه ذخایر خوبی در کشور داریم.

    عضو هیات مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به اینکه استان‌های طلاخیز خیلی خوبی در کشور داریم، گفت: آذربایجان غربی، کردستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، سمنان، زنجان، آذربایجان شرقی و حتی اصفهان و استان مرکزی شرایط خوبی برای تولید مواد معدنی دارند.

    برنا با اشاره به اینکه 21 استان در کشور می‌توانند معدن طلا داشته باشند، ادامه داد: این 21 استان می‌توانند در بحث طلا ورود کنند که هم اکنون حداقل 12 استان این معدن را دارند و روی این معادن کار می کنند.

    برنا تصریح کرد: ما بزرگترین مصرف کننده طلا هستیم و رتبه 6 را در جهان داریم که می‌تواند پشتوانه خوبی برای اقتصاد کشور باشد و به واسطه این موضوع می‌توانیم در بحث طلا ورود پیدا کنیم، به خصوص باید کار‌هایی در بحث‌های زیست محیطی انجام دهیم و روش‌های بهینه‌ای که برای اکتشافات طلا در دنیا وجود دارد را استفاده کنیم تا بتوانیم در بحث فناوری به شرایط مطلوبی برسیم.

    آیا کشور توانایی تولید و صادرات طلا را دارد؟

    او در پاسخ به این سوال که کشور توانایی تولید و صادرات طلا را دارد؟ افزود: کشومان خوشبختانه  پتانسیل این را دارد که به عنوان تولید کنندگان طلا در جهان به شمار آییم. زمانی در موته 5 تن ذخیره در بحث طلا داشتیم که در اکتشافات طلا سرمایه گذاری شد و این عدد را ارتقا دادیم و هم اکنون ذخایر از 5 تن به 340 تن رسید که اتفاق خیلی خوبی بود که همین شرایط را اکنون ترکیه دارد و می‌توانیم بگوییم اگر طلا به عنوان یک منبع خاص تعریف شود، می‌توانیم این شرایط را بهینه کنیم.

    عضو هیئت مدیره شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران ادامه داد: خوشبختانه ایمیدرو در زمینه معادن طلا کار‌های بسیار خوبی انجام داده است و بخش‌های خصوصی بسیار خوب در این حوزه کار کرده‌اند و می‌توانیم بزرگترین تولید کننده در منطقه باشیم.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر