مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران خبر داد

باز شدن قفل ۵ پروژه توسعه‌ای ملی مس

عصر معدن- مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران از باز شدن قفل ۵ پروژه توسعه‌ای ملی مس بعد از پیگیری‌های مستمر خبر داد.;

باز شدن قفل ۵ پروژه توسعه‌ای ملی مس
نسخه قابل چاپ
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از مس‌پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی با اشاره به رونق 5 پروژه توسعه‌ای و مهم شرکت ملی مس طی ماه‌های اخیر، اظهار کرد: شرکت ملی صنایع مس ایران ذیل طرح بزرگ کیمیا (کاتد یک میلیون تنی ملی مس ایران) پروژه‌های متعددی را برنامه‌ریزی و در حال اجرا دارد که محصول آن تا پایان برنامه هفتم توسعه دستیابی به تولید یک ملیون تن کاتد مس است.

    وی افزود: متاسفانه اجرای 5 پروژه مهم این طرح بزرگ پیش از این به دلایل مختلفی قفل شده بود اما طی ماه های اخیر به واسطه پیگیری‌های مستمر، قفل هر 5 پروژه باز و رسما وارد مرحله اجرا و ساخت شدند.

    مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران به معرفی این پروژه‌ها پرداخت و گفت: اولین پروژه مهمی که قفل آن باز شد، پروژه ساخت کارخانه فلوتاسیون سرباره خاتون‌آباد است. این پروژه را ما چند ماه پیش بازدید کردیم و دیدیم که به دلایلی کاملا تعطیل شده است اما خوشبختانه بعد از پیگیری‌های مستمر قفل این پروژه باز شد و در مسیر احداث قرار گرفت. پروژه فلوتاسیون خاتون آباد که اخیرا همراه با رئیس هیات عامل ایمیدرو از آن بازدید کردیم، در حال حاضر 82 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و حدود 400 کارگر در آن مشغول به کار هستند و تا پایان خرداد 1404 به بهره‌برداری خواهد رسید.

    وی افزود: 2 پروژه معدن سریدون و 2 پروژه احداث فازهای 3 و 4 تغلیظ مجتمع مس سرچشمه، 4 پروژه دیگری هستند که اخیراً قفل آنها باز و در مرحله اجرا و ساخت قرار گرفتند.

    دکتر مدرس خیابانی ادامه داد: درباره معدن سریدون، تجهیز کارگاه انجام و عملیات پیش‌باطله‌برداری از آن در حضور دکتر محمد آقاجانلو معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو انجام شد و همچنین تجهیز کارگاه و عملیات اجرایی اَبَرپروژه فازهای 3 و 4 تغلیظ مجتمع مس سرچشمه نیز که قرار است سالانه 900 هزار تن کنسانتره تولید کند، رسما انجام شده و قرار است ظرف 26 تا 30 ماه آینده ساخته و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر