سعدمحمدی در بازدید از کارخانه اسید سولفوریک مجتمع مس سرچشمه خبر داد:

کارخانه اسید سولفوریک خاتون تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ صنعت سرخ در مسیر سبز

عصر معدن- اردشیر سعدمحمدی در بازدید از کارخانه اسید سولفوریک مس سرچشمه با بیان این‌که احداث این کارخانه در تکمیل شرایط کوره فلش کارخانه ذوب است گفت: با تغییر سیستم ریورب کارخانه ذوب سرچشمه به فلش ایجاد کارخانه اسید یک ضرورت برای تکمیل شرایط فنی و تکنوژیک بود.;

کارخانه اسید سولفوریک خاتون تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ صنعت سرخ در مسیر سبز
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از مس پرس، مدیرعامل شرکت مس با بیان این مطلب افزود: علاوه بر این، راه‌اندازی کارخانه اسید یک مسئولیت محیط زیستی بود؛ چراکه باید با انجام سرمایه‌گذاری گاز so2 تولیدی در کارخانه ذوب به اسید سولفوریک تبدیل می‌شد.
    سعد محمدی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه گفت: خوشبختانه با کمک مهندسان و تکنسین‌های مس توانستیم تمام تجهیزات مورد نیاز این کارخانه را فراهم کنیم تا این طرح به مرحله تولید برسد.
    مدیرعامل شرکت مس تصریح کرد: این کارخانه اکنون به تولید رسیده و میزان ظرفیتش 610 هزار تن اسید در سال با ظرفیت فعلی کارخانه ذوب است با افزایش ظرفیت تولید ذوب در آینده نزدیک میزان تولید اسید هم افزایش پیدا خواهد کرد.
    به گفته سعد محمدی میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این طرح 110 میلیون یورو به‌علاوه 45 میلیارد تومان است.
    مدیرعامل شرکت در پاسخ به این پرسش که چه برنامه‌ریزی‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده بیشتر در خصوص اسید تولیدی صورت گرفته است گفت: در حال حاضر 450 هزار تن کود فسفاته برای مصارف کشاورزی وارد کشور می‌شود. از این رو ما امیدوار هستیم که اسید سولفوریکی که در این منطقه تولید می‌شود را با یک سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی و حمایت شرکت مس به اسید فسفریک تبدیل کنیم تا این محصول جدید در یک فرایند دیگر به کود‌های فسفاته تبدیل شود.
    سعد محمدی ادامه داد: افزون بر این، با سرمایه‌گذاری دیگری که در منطقه خلیج فارس برای ایجاد 12 مخزن با سرمایه 170 میلیارد تومان و ساخت سکوی دلفینی صورت گرفته است در حال آماده‌سازی زمینه صادرات اسید به مقاصد صادراتی هستیم.
    مدیرعامل شرکت مس اظهار داشت: خوشبختانه راه‌اندازی کارخانه اسید سولفوریک سرچشمه باعث شد که ما دیگر در منطقه آلایندگی نداشته باشیم و در راستای رسیدن به یک صنعت سبز حرکت کنیم.
    وی با تشکر و قدرانی از همراهی مجموعه محیط زیستی استان و استاندار محترم برای بهره‌برداری از طرح محیط زیستی کارخانه اسید سولفوریک سرچشمه گفت: کارخانه اسید خاتون‌آباد نیز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد و یک ظرفیت جدید تولید اسید در آنجا ایجاد خواهد شد تا برای همیشه مسئله آلودگی‌های محیط زیستی هم در منطقه خاتون‌آباد حل شود.
     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر