تلاش ۴ جانبه برای بهبود توسعه بازار محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی

عصر معدن- تفاهم‌نامه ۴ جانبه میان مرکز نوآوری معدن و صنایع ایران، کنسرسیوم دانا، صندوق بیمه و مرکز شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی در راستای تسهیلگری توسعه بازار و روند بهبود فعالیت شرکت های دانش بنیانTدر آینده نزدیک به امضا خواهد رسید.;

تلاش ۴ جانبه برای بهبود توسعه بازار محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۷:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر معدن» به نقل از ایسنا، نشست مشترک ایمینو با هیات مدیره شرکت بین المللی توسعه کسب و کارهای پیشرفته معدنی و صنایع معدنی ( کنسرسیوم دانا) با هدف تعریف سیاست‌های حمایتی برای توسعه بازار، تجاری‌سازی، تامین مالی و پوشش ریسک سرمایه گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش معدن و صنایع معدنی برگزار شد.

    حسین منصوری مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی در این نشست هم‌اندیشی با بیان اینکه ایمینو طی دو سال گذشته فرصت‌ ها و چالش‌های اکوسیستم نوآوری در بخش معدن را شناسایی کرده است، گفت: با همفکری صاحب نظران عرصه تجاری سازی محصولات دانش بنیان محور، قرار است پلتفرم توسعه‌ بازار، تامین مالی، تجاری‌سازی محصولات و خدمات شرکت ها و موسسات دانش بنیان بخش معدن و صنایع معدنی طراحی شود.

    وی افزود: متاسفانه برخی شرکت‌ها به دلیل دانش ناکافی، نگاه سنتی و اطلاعات به روز نشده شرایط ورود دانش بنیان‌ها و استارت‌آپ‌ها را فراهم نمی کنند و ایمینو در راستای حذف مقاومت ها درصدد تسهیلگری برای ایده‌ های نوین در معادن و صنایع وابسته به آن است.

    مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ 4 جانبه طی روزهای آینده، خاطر نشان کرد: در راستای روند بهبود فعالیت شرکت های دانش بنیان با هم افزایی ایمینو، کنسرسیوم دانا و صندوق بیمه فعالیت های معدنی و مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌توان زیست بوم نوآوری در بخش معدن و صنایع معدن را از سردرگمی بیرون آورد و با تشکیل کارگروه ارزیابی و احراز صلاحیت بکارگیری محصولات شرکت های دانش‌بنیان این شرکت ها را در مراحل مختلف ایده پردازی، تولید و توسعه بازار و تجاری سازی مورد حمایت قرار دهد.

    منصوری تاکید کرد: پلتفرم جامع عرضه و تقاضای نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ایران بر این اساس در حال تدوین است و در آن با استراتژی تعیین شده به تمامی‌ مراحلی که یک محصول فناورانه و نوآورانه قرار است به تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌زا برسد، توجه شده است. در این راستا ایمینو می تواند ماموریت تسهیلگری، کنسرسیوم دانا ماموریت سرمایه گذاری، صندوق بیمه نیز ارائه بیمه نامه اعتباری برای پوشش ریسک و مرکز شرکت‌ ها و موسسات دانش بنیان بازوی سیاستگذاری این کنسرسیوم باشد.

    کنسرسیوم دانا به عنوان هسته سرمایه گذاری کنار ایمینو خواهد بود

    در ادامه این نشست سید شمس‌الدین سیاسی راد رئیس هیات مدیره شرکت بین المللی توسعه کسب و کارهای پیشرفته معدنی و صنایع معدنی ( کنسرسیوم دانا) با بیان اینکه در دو سال گذشته با جریان سازی‌هایی که برای تشکیل کنسرسیوم‌های تخصصی بخش معدن صورت گرفت، اظهار کرد: از سوی دیگر معاونت علمی نیز با شناسایی و ثبت شرکت‌های دانش بنیان شرایط را برای ترویج الگوی راه اندازی کنسرسیوم در زیست بوم نوآوری تقویت کرد و ما فراخوان‌هایی برای جذب شرکت‌های دانش بنیان دارای محصول ارائه کردیم و توانستیم شرکت‌ های دارای پتانسیل برای سرمایه گذاری را شناسایی کنیم.

    وی افزود: در کنسرسیوم دانا طرح های نوآورانه و فناورانه را ارزیابی می‌کنیم و بر اساس مدل‌ های مختلف مشارکت و سرمایه گذاری شرکت های دانش بنیان را تامین مالی می کنیم. امضای این تفاهمنامه چهارجانبه باعث می‌شود ریسک سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان کاهش یابد و مجراهای واقعی حمایت در زیست بوم نوآوری بخش معدن و صنایع معدنی به وجود آید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات