در راستای فرآیند یازدهمین دوره جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی انجام شد؛

پایان ارزیابی بهره وری ۹ شرکت بخش معدن و صنایع معدنی

عصر معدن- دبیر جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی ایران اعلام کرد: هفته گذشته، ارزیابی بهره‌وری ۹ شرکت از متقاضیان حضور در یازدهمین دوره جایزه بهره‌وری به پایان رسید.;

پایان ارزیابی بهره وری ۹ شرکت بخش معدن و صنایع معدنی
نسخه قابل چاپ
يکشنبه ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۴:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایمیدرو، علی بهرامی‌راد ضمن بیان این مطلب گفت: ثبت نام یازدهمین دوره جایزه بهره‌وری با هدف «فرهنگ‌سازی ارتقای بهره‌وری در بخش معدن و صنایع معدنی» و «افزایش توان تخصصی کارشناسان فعال این بخش»، از اواخر مرداد 1403 آغاز و ارزیابی شرکت ها نیز از نیمه دوم اردیبهشت 1404، عملیاتی شد.

    وی افزود: در این فرآیند، سطح بلوغ شرکت‌های بخش، از بعد بهره‌وری و تعالی بررسی شده و فرصت‌های بهبود در این شرکت‌ها نیز شناسایی می‌شوند. برگزاری جایزه بهره‌وری معادن و صنایع معدنی کمک می‌کند تا شرکت‌ها، طرح‌ها و اقدامات بهبود را برای دستیابی به سطوح بالاتر کیفیت و بهره‌وری تعریف و اجرا کنند و در راستای تولید کالاهایی باکیفیت بالاتر و ارزش افزوده بیشتر گام بردارند.

    بنا به این گزارش، ارزیابی بهره‌وری شرکت‌های ملی فولاد ایران، سرب و روی انگوران، سیمان لار سبزوار، زغال‌سنگ البرز مرکزی، فولاد زرند ایرانیان، فولاد آذربایجان، پتاس خور و بیابانک، مرکز تحقیقات غرب کشور و گهر ترابر سیرجان براساس معیارهای مدل بهره‌وری ایمیدرو توسط تیم‌های اعزامی دبیرخانه جایزه طی ماه گذشته انجام شد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر
    پربازدیدترین های ۲ روز گذشته
      پربازدیدترین های هفته
        دکه مطبوعات