جمعه ۱۷ اسفند؛

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

عصر معدن- طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، در پی سودگیری سرمایه‌گذاران کاهش یافت، اما تحت تاثیر نگرانی‌ها در مورد برنامه‌های تعرفه‌ای دونالد ترامپ که تقاضا برای دارایی امن را تقویت کرد، در مسیر ثبت افزایش هفتگی پیش می‌رود.;

قیمت جهانی طلا کاهش یافت
نسخه قابل چاپ
جمعه ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با 0.2 درصد کاهش، به 2904 دلار و 98 سنت رسید. طلا از ابتدای هفته جاری تاکنون، 1.6 درصد افزایش داشته است. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با 0.5 درصد کاهش، به 2911 دلار و 90 سنت رسید.

    «کنال شاه»، رئیس بخش تحقیقات شرکت «نیرمال بنگ کامادیتیز» (Nirmal Bang Commodities) در بمبئی گفت: بازارها منتظر محرک‌های تازه در رابطه با جنگ تجاری احتمالی هستند و این سودگیری اندک، فرصت خوبی برای ورود دوباره به قراردادهای خرید است.

    دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز پنج شنبه، تعرفه‌های 25 درصدی را که در هفته جاری، بر اکثر کالاهای کانادا و مکزیک اعمال کرده بود، به حالت تعلیق درآورد. این اقدام، تازه‌ترین تغییر در سیاست تجاری بی‌ثبات است که بازارهای مالی را تحت تاثیر قرار داده و نگرانی‌ها در مورد تورم و کاهش رشد را تشدید کرده است.

    «کنال شاه»، اظهار کرد: تنش‌های تجاری ادامه‌دار، ابهامات تورمی و دلار ضعیف‌تر، نشان‌دهنده کند شدن اقتصاد است و برای طلا نشانه صعود خواهد بود.

    شاخص دلار آمریکا، نزدیک به پایین‌ترین سطح چهار ماهه خود در نوسان بود.

    سیاست‌های دونالد ترامپ، که به طور گسترده‌ و به احتمال زیاد باعث افزایش ابهامات اقتصادی می‌شود، به رشد بیش از 10 درصدی قیمت طلا از ابتدای سال جاری تاکنون، کمک کرده است.

    طبق گزارش رویترز، طلا به عنوان پوششی در برابر ریسک‌های سیاسی و تورم در نظر گرفته می‌شود، اما نرخ های بهره بالاتر، جذابیت دارایی‌های بدون بازده مانند طلا را کاهش می‌دهد. تخمین زده می‌شود که گزارش اشتغال غیر کشاورزی آمریکا در فوریه نشان دهد که 160 هزار شغل در ماه میلادی گذشته اضافه شده است.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 0.4 درصد کاهش، به 32 دلار و 51 سنت رسید. هر اونس پلاتین، با 0.1 درصد کاهش، به 967 دلار و 58 سنت رسید، در حالی که پالادیوم با 0.1 درصد کاهش، به 941 دلار و 21 سنت رسید.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر