شوک بازارهای جهانی و تاثیر آن در قیمت طلا

عصر معدن- قیمت طلا امروز پنجشنبه کاهش یافت زیرا بازدهی خزانه‌داری و دلار افزایش یافت و چشم انداز طلا به دلیل ترس از افزایش شدیدتر نرخ بهره فدرال رزرو در ماه جاری، پس از آن که داده­ ها نشان داد که تورم ایالات­ متحده در ماه ژوئن افزایش یافته است، آسیب دید.;

شوک بازارهای جهانی و تاثیر آن در قیمت طلا
نسخه قابل چاپ
پنجشنبه ۲۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری«عصر معدن» به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا تا ساعت 8 و 15 دقیقه صبح به وقت شرقی با 3.20 درصد کاهش به 1732 دلار و 40 سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز با 0.18 درصد کاهش به 1733 دلار و 40 سنت رسید.

    دلار به بالاترین حد در 20 سال گذشته رسید و به تقاضای طلای با قیمت دلار در میان خریداران دارای ارزهای دیگر لطمه زد. همچنین، شاخص بازده خزانه‌داری 10 ساله ایالات‌متحده افزایش یافت و جذابیت طلای بدون بازده را کاهش داد.

    شاخص قیمت‌های مصرف‌کننده سالانه ایالات متحده در ماه ژوئن 9.1 درصد جهش کرد که شدیدترین جهش در بیش از چهار دهه گذشته بود و آمریکایی‌ها را مجبور کرد تا برای پرداخت بنزین، غذا، مراقبت‌های بهداشتی و اجاره‌بها بیشتر تلاش کنند. ایلیا اسپیواک، استراتژیست ارزی در DailyFX گفت: انتشار شاخص قیمت مصرف­کننده نوسانات را ایجاد کرد اما جهت‌دهی نکرد و طلا همچنان چشم ­انداز نزولی دارد.

    بازارها در روز چهارشنبه به شدت نوسان داشتند زیرا یورو برای اولین بار در 20 سال گذشته برابری را در برابر دلار لمس کرد، در حالی که سرمایه گذاران نگران بودند که افزایش بیشتر نرخ بهره فدرال رزرو در راه باشد.          
    احتمالا فدرال رزرو در نشست سیاست گذاری آتی خود در 26 تا 27 جولای در حال تشدید مبارزه با تورم بسیار بالا با افزایش 100 واحدی نرخ بهره است.

    بر اساس گزارش رویترز، اگر چه طلا به عنوان یک محافظ تورم در نظر گرفته می­ شود اما نرخ­ های بالاتر به جذابیت شمش لطمه می ­زند که هیچ سودی ندارد. افزایش ارزش دلار در روز چهارشنبه پس از انتشار گزارش تورم، قیمت طلا را به پایین‌ترین حد در یک سال اخیر رساند اما عقب‌نشینی دلار به طلا کمک کرد تا رشد داشته باشد. بازارهای جهانی نیز در جلسه قبل نوسان شدیدی داشتند.

    اس پی دی آر گلد تراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان، اعلام کرد که دارایی‌های آن از 1021.53 تن در روز چهارشنبه 0.17 درصد کاهش یافت و به 1019.79 تن رسید.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 0.4 درصد کاهش به 19.11 دلار، پلاتین 0.8 درصد کاهش یافت و به 847.75 دلار رسید و پالادیوم با 0.5 درصد کاهش به 1964 دلار و 74 سنت رسید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر