دنده عقب طلا در بازارهای جهانی

عصر معدن- قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر سودگیری سرمایه‌گذاران و تقویت ارزش دلار، کاهش یافت.;

دنده عقب طلا در بازارهای جهانی
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری با 0.7 درصد کاهش، به 4466 دلار و 19 سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در فوریه، با 0.4 درصد کاهش، به 4477 دلار و 30 سنت رسید.

    ارزش دلار پیش از انتشار مجموعه‌ای از داده‌های اقتصادی آمریکا، در بازه محدودی رشد کرد و نزدیک به بالاترین سطح بیش از دو هفته گذشته قرار گرفت و دارایی‌های را که به ارز آمریکا قیمت گذاری می‌شود، برای خریداران خارجی گران‌تر کرد.

    «برایان لان»، مدیر عامل شرکت «گلدسیلور سنترال» گفت: قیمت فلزات گرانبها درهفته جاری به سرعت افزایش یافتند و همیشه اندکی سودگیری وجود دارد.

    سرمایه‌گذاران انتظار دارند حداقل دو دور دیگر کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو آمریکا در سال جاری رخ دهد و برای درک بهتر کاهش احتمالی نرخ بهره فدرال رزرو، بر داده‌های اشتغال غیرکشاورزی که قرار است روز جمعه منتشر شود، متمرکز شده‌اند.

    بر اساس گزارش رویترز، استفن میران، یکی از مقامات فدرال رزرو، روز سه‌شنبه گفت: کاهش شدید نرخ بهره آمریکا برای ادامه حرکت رو به جلوی اقتصاد، ضروری است. دارایی‌های بدون بازده معمولا در محیط نرخ بهره پایین و در زمان‌های عدم قطعیت ژئوپلیتیکی یا اقتصادی عملکرد خوبی دارند.

    در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با 1.2 درصد کاهش، به 80 دلار و 34 سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین با 2.9 درصد کاهش، به 2373 دلار رسید و هر اونس پالادیوم با 2.5 درصد کاهش، به 1777 دلار و 22 سنت رسید.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر