سرپرست اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس مطرح کرد:

حفاظت از حقوق سهامداران با خروج سیمان از نظام قیمت گذاری

پذیرش شرکت های سیمانی در بورس کالا تسریع می شود

عصر معدن- جعفر سلطانی با اشاره به جلسه روز گذشته میز صنعت سیمان به میزبانی میزبانی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: در این جلسه با بررسی چالش های صنعت سیمان، مقرر شد سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان حافظ حقوق سهامداران و در جهت ارتقای شفافیت، اقدامات لازم را به منظور خروج سیمان از نظام قیمت گذاری و همچنین تسریع فرآیند پذیرش سیمان در بورس کالا انجام دهد. سرپرست اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس ادامه داد: در این زمینه مکاتباتی نیز با اعضای هیئت دولت و مجلس شورای اسلامی صورت گرفته و امید می رود تلاش ها و پیگیری ها تا حصول نتیجه و رفع ناهمواری های فرآیند کسب و کار تولید سیمان در کشور ادامه داشته باشد.;

حفاظت از حقوق سهامداران با خروج سیمان از نظام قیمت گذاری
نسخه قابل چاپ
دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از سنا، جعفر سلطانی سرپرست اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس در تشریح آخرین اقدامات سازمان در خصوص برگزاری میز صنعت سیمان گفت: بر اساس قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران، یکی از وظایف سازمان بورس؛ اتخاذ تدابیر و انجام اقدامات به منظور حمایت از حقوق و منافع سرمایه گذاران در بازار سرمایه است. سازمان بورس در این مسیر تمام تلاش خود را به کار گرفته تا نیازها و خواسته های به حق صاحبان صنایع فعال در بازار سرمایه را به مسئولین ذیربط در هیئت دولت و مجلس شورای اسلامی منتقل کرده و تسهیل امور و رفع موانع توسعه شرکت ها را تا حصول نتیجه و هموار کردن فرآیند کسب و کارهای تولیدی در کشور پیگیری کند.

    وی افزود: در جلسه روز گذشته (نهم خرداد ماه) میز صنعت سیمان که به میزبانی سازمان بورس و اوراق بهادار و به صورت آنلاین برگزار شد، دهقان دهنوی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیران شرکت های بورس تهران، فرابورس و بورس کالا و همچنین مدیران انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان و تعدادی از مدیران عامل هلدینگ ها و شرکت های سیمانی فعال در بازار سرمایه به بررسی مشکلات و چالش های اصلی و فراگیر صنعت سیمان پرداختند.

    سلطانی با بیان اینکه امروزه مصرف سیمان در نقش نهاده‌ ساختمانی و عمرانی می‌تواند به عنوان یکی از شاخص‌های پیشرفت کشورها در نظر گرفته شود، ادامه داد: حدود 76 شرکت تولیدکننده در حوزه سیمان و کلینکر با ظرفیت اسمی حدود 88 میلیون تن در کشور وجود دارد و پیش‌بینی می‌شود ظرفیت تولید، به دلیل تکمیل کارخانجات در دست احداث تا پایان سال 1401 به بیش از 90 میلیون تن بالغ شود.

    وی در این رابطه اظهار داشت: در حال حاضر 5 هلدینگ سیمانی در کشور فعالیت دارند. صنعت سیمان با تعداد 38 شرکت تولید کننده در بازار سرمایه، به ظرفیت اسمی 53 میلیون تن در سال (60 درصد ظرفیت کشور)، ارزش بازاری برابر با 85 هزار میلیارد تومان (معادل 2 درصد ارزش بازار) را  دارا است. در حال حاضر قیمت فروش داخلی سیمان به پیشنهاد انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان و تایید سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان تعیین می شود.

    جعفر سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: با بررسی چالش های یاد شده، مقرر شد سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان حافظ حقوق سهامداران و در جهت ارتقای شفافیت، اقدامات لازم را به منظور خروج سیمان از نظام قیمت گذاری و همچنین تسریع فرآیند پذیرش سیمان در بورس کالا انجام دهد. در این زمینه مکاتباتی نیز با اعضای هیئت دولت و مجلس شورای اسلامی صورت گرفته و امید می رود تلاش ها و پیگیری ها تا حصول نتیجه و رفع ناهمواری های فرآیند کسب و کار تولید سیمان در کشور ادامه داشته باشد.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر