عصر معدن- بر اساس گزارشها، انتظار میرود تقاضای جهانی برای نقره امسال با ۱۶ درصد افزایش به ۱.۲۱ میلیارد اونس برسد که بزرگترین کسری در دهههای اخیر را ایجاد میکند.;
به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایسنا، استفاده از نقره توسط صنعت، برای جواهرات و ظروف نقره و برای شمشها و سکهها برای سرمایهگذاران خرد پیشبینی میشود که به سطوح بیسابقهای برسد. خودروسازان با افزایش مقدار وسایل الکترونیکی در خودروها از نقره بیشتری استفاده میکنند اما این بخش تنها حدود پنج درصد از کل تقاضا را به خود اختصاص میدهد و پنلهای خورشیدی حدود 10 درصد از تقاضای نقره را تشکیل میدهند.
تقاضا در هند در سال 2022 تقریباً دو برابر شد زیرا خریداران از قیمتهای پایین برای پر کردن ذخایر کاهش یافته در سالهای 2020 و 2021 استفاده کردند.
موسسه نقره پیشبینی کرد که کسری بودجه سال جاری به 194 میلیون اونس برسد که از 48 میلیون اونس در سال 2021 افزایش یافته است. فیلیپ نیومن - مدیر موسسه سرمایهگذاری Metals Focus که ارقام موسسه نقره را تهیه کرده است، گفت که تقاضا احتمالا در سال آینده کاهش خواهد یافت. او تصریح کرد: احتمالاً ذخیرهسازی مجدد هند تا سال 2023 ادامه خواهد یافت اما در مقطعی از بین خواهد رفت.
نیومن گفت که انتظار دارد تقاضای قوی از سوی صنایعی مانند پانلهای خورشیدی و خودروسازان و کسری عرضه نقره در سالهای آینده بیشتر شود اما به اندازه سال 2022 نخواهد بود.
میزان نقره ذخیره شده در انبارهای لندن و نیویورک که توسط قراردادهای کومکس و انجمن بازار شمش لندن نظارت میشود، در سال جاری حدود 370 میلیون اونس یا 25 درصد کاهش یافته است اما نیومن گفت که مقدار زیادی نقره باقی مانده است.
بر اساس گزارش رویترز، قیمت نقره امسال حدود 10 درصد کاهش یافته و به 21 دلار در هر اونس رسیده است که بیشتر به دلیل فروش نقره توسط سرمایهگذاران مالی در واکنش به افزایش بازده اوراق قرضه ایالاتمتحده و تقویت دلار است.
دانلود با کیفیت