عملکرد هفتگی تالار کیش بررسی شد؛

معامله ۲۱۶ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا

عصر معدن- تالار صادراتی بورس کالای ایران در هفته منتهی به ۴ مهرماه میزبان معامله ۲۱۶ هزار و ۱۸۹ تن انواع کالا و محصول بود.;

معامله ۲۱۶ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا
نسخه قابل چاپ
جمعه ۰۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از کالاخبر، به این ترتیب در هفته منتهی به 4 مهرماه، 216 هزار و 189 تن انواع محصولات شامل قیر، سیمان، گندله سنگ آهن و گوگرد در تالار صادراتی معامله شد.

    در هفته کاری سپری شده 174 هزار و 439 تن قیر داد و ستد شد که بیشترین حجم و ارزش معاملات را به خود اختصاص داد. از این میزان قیر فروخته شده، 96 هزار و 895 تن آن به صورت دلاری به ارزش 29 میلیون و 681 هزار دلار فروخته شد و 77 هزار و 544 تن آن به صورت ریالی به ارزش 2.2 همت مورد معامله قرار گرفته است.

    همچنین 16 هزار تن گوگرد به ارزش 457 میلیارد تومان، 10 هزار تن گندله سنگ آهن به ارزش 66 میلیارد تومان و 15 هزار و 750 تن سیمان به ارزش 660 هزار دلار دیگر محصولاتی بودند که در تالار صادراتی بورس کالا معامله شدند.

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر