تصویب افزایش سرمایه ۸۴۰۰ میلیارد تومانی فولاد مبارکه

عصر معدن- مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در مجمع عمومی فوق‌العاده این شرکت که به ریاست غلامرضا روزبهانی معاون مالی و اداری ایمیدرو تشکیل شد از صدور مجوز افزایش سرمایه ۸۴۰۰ میلیارد تومانی و تصویب آن در مجمع عمومی فوق‌العاده فولاد مبارکه خبر داد.;

تصویب افزایش سرمایه ۸۴۰۰ میلیارد تومانی فولاد مبارکه
نسخه قابل چاپ
سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۲:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، حمیدرضا عظیمیان ظهر امروز دوشنبه (25 اسفندماه) در مجمع عمومی فوق العاده شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه امیدواریم برگزاری این مجمع علامت و پالس مثبتی در جهت افزایش امید به سودآوری و ارزش افزوده سهامداران باشد، اظهار کرد: مجوز افزایش سرمایه 8400 میلیارد تومان فولاد مبارکه توسط سازمان بورس صادر شد.
    وی افزود: افزایش سرمایه شرکت فولاد مبارکه یک افزایش سرمایه واقعی است و به صورت صوری و با اما اگر مواجه نیست. از 8400 میلیارد تومان (مجموع افزایش سرمایه معادل 40 درصد)، 8355 میلیارد تومان از محل سود انباشته سهامداران، حدود 4462 میلیارد تومان از سایر اندوخته‌ها تامین می‌شود. شایان ذکر است کل افزایش سرمایه شرکت 11 هزار میلیارد تومان پیش بینی شد اما سازمان بورس با 84 هزار میلیارد ریال آن موافقت کرده است.
    مدیرعامل فولاد مبارکه درباره محل مصرف افزایش سرمایه این شرکت نیز گفت: افزایش سرمایه ذکر شده عمدتا در پروژه نورد گرم 2 و سرمایه‌گذاری‌هایی در سایر شرکت‌های فولادی و معدنی (1500 میلیارد تومان) صرف می‌شود.
    سهم 43 درصدی فولاد مبارکه از تولید فولاد خام کشور
    عظیمیان با اشاره به مشکلات و چالش‌های کشور از جمله کرونا و تحریم در سال 99 افزود: شرکت فولاد مبارکه با تولید 5 میلیون و 893 هزار تن فولاد خام در 10 ماه سال 99، حدود 31 درصد از سهم بازار و گروه فولاد مبارکه با تولید 8 میلیون و 246 هزار تن فولاد خام سهم 43 درصدی را از بازار فولاد کشور در اختیار داشته است.
    وی ادامه داد: امیدواریم با توجه به اینکه اسفندماه سال جاری بر خلاف سال گذشته، 30 روز است، به تولید 7 میلیون تن فولاد خام دست پیدا کنیم. شایان ذکر است در 30 سال گذشته بهترین عملکرد فولاد مبارکه در سال 96 و با ثبت تولید 6 میلیون و 600 هزار تن ثبت شده در حالی که هم اکنون تولید 6 میلیون و 800 هزار تن فولاد خام عبور کرده‌ایم.
    مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اظهار کرد: همچنین این شرکت در 11 ماهه 99 بیش از 7 میلیون و 62 هزار تن از انواع محصولات فولادی تولید کرده در حالی که بر اساس آخرین آمار (22 اسفندماه) به عدد 7 میلیون و 575 هزار تن تولید انواع محصولات دست یافته است.
    فولاد مبارکه تا پایان سال در حوزه فروش رکورد می‌زند
    عظیمیان گفت: در حوزه فروش نیز این شرکت در 11 ماه سال جاری، 6 میلیون و 990 هزار تن فروش به ثبت رسانده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 1.7 درصد کاهش داشته است اما بر اساس آخرین آمار (22 اسفند) فروش داخلی به 6 میلیون و 336 هزار تن و فروش صادراتی یک میلیون و 111 هزار تن (مجموعا 7 میلیون و 447 هزار تن بوده) رسیده و تا پایان سال به 7 میلیون و 600 هزار تن افزایش خواهد یافت که خود رکورد جدید برای این شرکت محسوب می شود.
    وی اظهار کرد: عملکرد حاصل از این فروش در 11 ماه سال جاری، 66 هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل به میزان 29 هزار و 700 میلیارد تومان معادل 81 درصد افزایش داشته است. این رقم تا 22 اسفندماه سال جاری به 73 هزار میلیارد تومان افزایش یافته که همه حاکی از عملکرد خوب فولاد مبارکه در سال 99 است. افزایش 91 درصدی سود هر سهم فولاد در سال جاری
    مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اضافه کرد: در بخش سودآوری نیز سود هر سهم در بازه زمانی منتهی به 30 آذر 99 مثبت 991 ریال بوده که نسبت به سال گذشته (519 ریال) افزایش 91 درصدی داشته است. سود خالص این شرکت در 9 ماهه سال جاری نیز به 20 هزار میلیارد و707 میلیارد تومان رسیده است.
    عظیمیان ادامه داد: در ابتدای سال جاری ارزش بازار فولاد مبارکه 92 هزار میلیارد تومان بود در حالی که هم‌اکنون به 263 هزار میلیارد تومان رسیده است. قیمت هر سهم فولاد مبارکه نیز در فروردین سال جاری حدود 441 تومان بوده که در حال حاضر به 1259 تومان رسیده و ارزش افزوده خوبی برای سهامداران به ارمغان داشته است.
    وی درباره اقدامات این شرکت جهت حفظ ارزش سهام فولاد مبارکه در دوره اصلاحی بازار سرمایه اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده مجوز سازمان بورس جهت خرید اوراق خزانه به منظور حمایت سهام شرکت دریافت شد و با این اقدام اجازه ندادیم که سهام شرکت شاهد هیجانات به ویژه در هفته پایانی سال جاری باشد. این اقدامات ضمن حفظ ارزش سهام فولاد مبارکه، بر کل بورس تاثیر مثبت گذاشت.
    بازدهی 190 درصدی فولاد مبارکه در سال 99
    مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه درباره بازدهی سهام شرکت فولاد مبارکه از ابتدای سال جاری و تفاوت آن با سایر بازارها اظهار کرد: بازدهی سهام این شرکت تاکنون 190 درصد بوده است در حالی که در حوزه طلا و سکه 70 درصد بوده و در یورو (ارز) 64 درصدی بوده است. این آمار به خوبی نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری روی سهام شرکت فولاد مبارکه به مراتب بازدهی بیشتری برای سرمایه‌گذاران نسبت به سایر بازارهای مالی به ارمغان داشته است.
    تلاش فولاد مبارکه برای خودکفایی کشور در تولید ورق فولادی
    عظیمیان افزود: میزان واردات ورق در کشور سالیانه بین 300 تا 500 میلیون یورو است که هم کشور را وابسته می‌کند و هم صنایع کشور را با مشکلات تحریم مواجه می‌سازد. فولاد مبارکه به جهت تامین ورق مورد نیاز صنایع و حفظ ارزش افزوده ناشی از تبدیل فولاد خام به انواع ورق، از سال 89 به دنبال اجرای پروژه نورد گرم 2 بوده و در سال 96 نیز قراردادهای لازم منعقد شده اما متاسفانه به دلیل بد عهدی طرف‌های اروپایی اجرایی نشده است.
    وی ادامه داد: علی رغم این بد عهدی‌ها و تحریم‌های شرکت فولاد مبارکه بیکار ننشسته و در صدد است تا آن را جرایی کند. اجرای این پروژه علاوه بر ایجاد خودکفایی برای کشور، اشتغالزایی خوبی نیز به همراه دارد.
    مدیرعامل فولاد مبارکه اظهار کرد: حدود 1500 میلیارد تومان از کل افزایش سرمایه نیز در شرکت‌هایی نظیر الکترود اردکان، تامین آب اصفهان، فولاد زاگرس، فولاد سفید دشت، فولاد هرمزگان، شرکت صنایع معدنی چادرملو و مواردی از این قبیل سرمایه‌گذاری می‌شود.
    عظیمیان با بیان اینکه که موفقیت فولاد مبارکه به تنهایی رخ نداده و حاصل همکاری این شرکت با سازمان‌هایی نظیر سازمان بورس، خصوصی‌سازی و حسابرسی است، گفت: در حال حاضر حدود 30 درصد از سهام شرکت فولاد مبارکه در اختیار 40 میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت و نزدیک به 25 درصد از سهام آن نیز در اختیار سهامداران خصوصی است. به علاوه بخشی از سهام این شرکت نیز در اختیار صندوق‌های بیمه، وزارت رفاه و در نهایت جامعه وسیعی از مردم (به صورت مستقیم و غیرمستقیم) است.
    وی خاطرنشان کرد: به خود می‌بالیم که برای پمپاژ امید در جامعه به صورت شبانه روزی تلاش می‌کنیم.
    پس از استماع گزارش هیئت مدیره، حسابرس و بازرس قانونی شرکت در خصوص پیشنهاد افزایش سرمایه، با ارائه مجوز سازمان بورس، افزایش سرمایه 8400 میلیارد تومانی این شرکت به تصویب مجمع عمومی فوق‌العاده رسید و مجمع به هیئت مدیره تفویض اختیار کرد تا طی 6 ماه و با رعایت دستوالعمل‌های سازمان بورس نسبت به عملی نمودن افزایش سرمایه و ثبت آن در دفاتر رسمی اقدام کند.
    شایان ذکر است این شرکت پس از ثبت افزایش سرمایه خود، دومین شرکت بورسی ایران لقب خواهد گرفت.

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر