اوکراین آماده امضای توافق مواد معدنی با آمریکا است

عصر معدن- توافق مواد معدنی کمیاب میان واشنگتن و کی‌یف نهایی شده و انتظار می‌رود این توافق به‌زودی امضا شود.;

اوکراین آماده امضای توافق مواد معدنی با آمریکا است
نسخه قابل چاپ
چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۹:۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از میزان، گزارش منابع آگاه حاکی از آن است که اوکراین آماده است تا روز چهارشنبه، 10 اردیبهشت، قراردادی در مورد عناصر کمیاب خاکی با واشنگتن امضا کند.

    بلومبرگ به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که پیش‌نویس قرارداد عناصر کمیاب خاکی بین واشنگتن و کی‌یف نهایی شده و آماده امضا است.

    در حال حاضر وزیر انرژی اوکراین در راه واشنگتن است تا این توافق‌نامه را امضا کند.

    براساس گزارش بلومبرگ، این توافق‌نامه ایجاد یک صندوق مشترک برای مدیریت پروژه‌های سرمایه‌گذاری اوکراین را پیش‌بینی می‌کند.

    کرملین: نشانه‌ای از کی‌یف درباره تمایل برای گفت‌و‌گو دریافت نکردیم

    دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: روسیه هنوز هیچ نشانه‌ای از کی‌یف درباره تمایلش برای گفت‌و‌گو با مسکو بدون پیش‌شرط دریافت نکرده است.

    پسکوف بیان کرد: پوتین از ابتکار عمل برای تثبیت آتش‌بس در اوکراین حمایت می‌کند، اما نکات ظریفی وجود دارد که باید در نظر گرفته شوند.

    سخنگوی کرملین عنوان کرد: وضعیت میدانی در منطقه عملیات ویژه نظامی اکنون در مقایسه با مارس 2022 کاملا متفاوت است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت.

     

     

    برچسب ها
    پورسعیدخلیلی
    مطالب مرتبط
    مطالب مرتبط بیشتر