برنامههای عملیاتی طرح جامع گوهرسنگها به تصویب رسید
عصر معدن- برنامههای عملیاتی طرح توسعه صنعت گوهرسنگها با حضور پنج معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بررسی شد و به تصویب رسید.
عصر معدن- برنامههای عملیاتی طرح توسعه صنعت گوهرسنگها با حضور پنج معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بررسی شد و به تصویب رسید.
به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از ایرنا از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، برنامه های عملیاتی توسعه صنعت گوهرسنگها در دو افق 1405 و 1410 طرحریزی و نهایی شده است.
بر این اساس افق 1405 استراتژی اصلاح ساختار کلان صنعت گوهرسنگ، استراتژی توسعه زیرساختها و بهبود محیط کسب و کار صنعت گوهرسنگ، استراتژی توسعه مدیریت و منابع انسانی در صنعت گوهرسنگ، استراتژی توسعه منابع تامین گوهرسنگ خام و استراتژی توسعه سرمایهگذاری و تولید در صنعت گوهرسنگ را در بر میگیرد.
از سوی دیگر تا افق 1410 نیز استراتژی توسعه منابع تامین گوهرسنگ خام، استراتژی توسعه سرمایهگذاری و تولید در صنعت گوهرسنگ و در نهایت استراتژی توسعه بازار داخلی منطقهای و جهانی صنعت گوهرسنگ عملیاتی میشود.
برنامههای فوق با حضور «وجیه اله جعفری» رئیس هیات عامل ایمیدرو، «اسداله کشاورز» معاون امور معادن و صنایع معدنی، «علیرضا شهیدی» رییس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی، «علی رسولیان» رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی و «مهدی صادقی نیارکی» معاون امور صنایع در محل ایمیدرو، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تایید رسید.
طرح جامع توسعه گوهرسنگها که از محورها و ماموریتهای جدید ایمیدرو برای راهبری است، در حدود 2 سال گذشته ابتدا با حضور روسای تشکلهای بخش خصوصی همچون خانه معدن، اتحادیه طلا و جواهر اتاق اصناف، کانون هماهنگی دانش و صنعت و بازار جواهر و سنگهای قیمتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بانک مرکزی، معاونت صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا، دفاتر مرتبط وزارت صنعت، سازمانهای صنعت استانها، گمرک جمهوری اسلامی و همچنین شخصیتهای مراکز علمی و دانشگاهی تهیه و تصویب شده بود.
این طرح اسفند ماه گذشته برای بررسی فرایندهای توسعهای در اختیار ریاست جمهوری قرار گرفت.
در هفته جاری نیز سند توسعه این طرح کلان، به تایید «علیرضا رزمحسینی» وزیر صنعت معدن و تجارت رسید.
به گزارش ایرنا، پیشتر وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه در حوزه معادن باید اکتشافات جدید برای شناسایی ذخایر گوهرسنگها انجام شود، تصریح کرد: ظرفیت های خوبی به خصوص در مناطق کویری (سمنان، کرمان و یزد و....) وجود دارد و ارتقاء اکتشافات معدنی باید در دستور کار واقع شود.
رزمحسینی همچنین بر انجام اکتشافات با برنامه زمان بندی مشخص و با مشارکت بخش خصوصی تاکید داشت.