صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند

عصر معدن- رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران پیشنهاد داد برای کاهش تأثیر تحریم‌ها و افزایش بهره‌وری، علاوه بر تدوین قوانین توسعه‌ای، جلوی خام‌فروشی گرفته شود.

سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱:۰۰

صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند

به گزارش پایگها خبری «عصر معدن» به نقل از تسنیم، پنل تخصصی «توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنعتی کشور» با حضور سخنرانان بخش خصوصی و بخش دولتی به همت کمیسیون صنعت اتاق ایران در حاشیه نمایشگاه اکسپو 2024 برگزار شد.

ابوالفضل روغنی‌گلپایگانی، رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران به عنوان اولین سخنران این نشست، گفت: به دلیل استفاده گسترده تمامی صنایع از صنعت بسته‌بندی، این صنعت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هرچند این صنعت یکی از ابزارهای سنجش شاخص‌های توسعه اقتصادی و صنعتی است؛ اما در سال گذشته وضعیت خوبی نداشت. از سوی دیگر، با وجود اینکه ایران پس از چین دومین کشوری است که توانست تولید کاغذ داشته باشد اما امروزه جایگاه خوبی در این حوزه ندارد. سرانه مصرف کاغذ در ایران سالانه 21 کیلوگرم و در اروپا 57 کیلوگرم است. این عدد در کشورهای اسکاندیناوی و برخی کشورهای آمریکایی 157 کیلوگرم است. این اعداد نشان می‌دهد تا رسیدن به شاخص‌های جهانی راه زیادی در پیش داریم.

وی ادامه داد: تولید کل جهانی کاغذ در حدود 425 میلیون تن است. این کاغذها تنها از درختان تولید نمی‌شوند و به وسیله ماشین‌آلات مختلف از مواد اولیه مختلف همچون خرده‌چوب‌های جنگلی، سنگ و... ساخته می‌شوند. در سال‌های 2008 و 2009 حدود 70 درصد این 425 میلیون تن کاغذ از چوب‌های جنگلی ساخته می‌شد اما در حال حاضر خوشبختانه این رقم در حال تغییر است و کشورها در حال حرکت به سمت تولید کاغذ بازیافتی هستند. کاغذ می‌تواند تا 7 بار به چرخه تولید بازگردد.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران ادامه داد: بیشترین تولید کاغذ در دنیا به ترتیب در کشورهای چین 125 میلیون تن، آمریکا 72 میلیون تن، ژاپن 26 میلیون تن و آلمان 23 میلیون تن صورت می‌گیرد. در ایران رقم تولید کاغذ یک‌میلیون و 600 هزار تن است. آمار تولید کاغذ تحریر در دنیا حدود 150 میلیون تن بود، اما با گسترش فضای دیجیتال مصرف کاغذ کاهش یافته و به 50 تا 70 میلیون تن رسیده است.

روغنی تأکید کرد: در ایران به دلیل سیاست‌های غلط و هدررفت منابع ارزی 350 هزار تن واردات کاغذ تحریر داشته‌ایم اما می‌توان گفت نیاز واقعی کشور 150 هزار تن است که 45 هزار تن آن مرتبط با آموزش‌وپرورش است. این حجم از واردات بیهوده با ارز 4200 تومانی انجام می‌شد که منابع ارزی را هدر می‌داد. ظرفیت تولید کاغذ در داخل کشور حدود 190 هزار تن است. در حدود 6 سال پیش، چیزی در حدود 120 هزار تن مصرف کاغذ روزنامه داشتیم، اما در حال حاضر روزنامه‌ها در حال نابودی هستند و در حال خارج شدن از چرخه هستند. در خصوص کاغذ بسته‌بندی، مجوز طراحی کارخانه کاغذ در کشور برای تولید 3 میلیون و 200 هزار تن وجود دارد.

وی ادامه داد: همان‌طور که گفته شد صنعت بسته‌بندی با رشد اقتصادی مرتبط است؛ ما دو سال پیش حدود 950 هزار تن مصرف کارتن داشته‌ایم اما در حال حاضر 750 هزار تن مصرف داریم و این نشان‌دهنده حال بد اقتصاد کشور است. پس از دوران کرونا، مصرف کاغذ بسته‌بندی و کاغذهای بهداشتی افزایش چشمگیری داشته است. تا سال 93 کاغذ تحریر و کاغذ بسته‌بندی عمدتاً به کشور وارد می‌شد، اما با تلاش بخش خصوصی الان صادرکننده کاغذ شده‌ایم. در حال حاضر یک‌میلیون و 600 هزار تن کاغذ بسته‌بندی داریم که می‌توانیم صادر کنیم. هنوز هم بخش عمده کاغذ از چوب تولید می‌شود و ما در شمال ایران 2 میلیون هکتار جنگل داریم. روسیه به عنوان بانک چوب دنیا، در حدود 800 میلیون هکتار چوب در اختیار دارد. تقریباً تمامی کشورهای دنیا از روسیه واردات چوب انجام می‌دهند، اما در ایران این واردات وجود ندارد و این امری مشکل‌ساز است. تمام کشورهای دنیا به سمت صنایع سلولزی در حال حرکت هستند و در ایران نیز این صنایع رشد خوبی داشته‌اند.

نمایشگاه امسال فرصت خوبی را فراهم کرد

سید محمد موسوی، معاون صنایع ماشین‌آلات و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان سخنران بعدی این نشست گفت: بخش خصوصی باید از همین امروز برای سال بعد برنامه‌ریزی کند. نمایشگاه امسال فرصت بسیار خوبی را فراهم کرده است که با برطرف کردن مشکلات، شرایط در سال آینده بهتر خواهد شد. شرایط باید به‌گونه‌ای پیش برود که برای مثال بتوانیم بگوییم حاصل این نمایشگاه قرارداد 2 میلیارد دلاری بود. باید بتوانیم بازار کشورهایی مانند کشورهای آفریقایی که نیاز به تجهیزات و ماشین‌آلات دارند را در دست بگیریم.

وی ادامه داد: ارزش بازار تجهیزات پزشکی ایران 3 میلیارد دلار است و 1500 شرکت فعال در تجهیزات پزشکی داریم. در حوزه نفت و گاز نیز پیشرفت‌های بسیاری داشته‌ایم. تنها در شهر عسلویه 120 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری داشته‌ایم و یک میلیارد مترمکعب در روز گاز تولید می‌کنیم که 70 درصد این فرآیند توسط ایرانی‌ها انجام می‌شود.

موسوی افزود: توان خدمات فنی و مهندسی که در حال حاضر در کشور وجود دارد، آرزوی بسیاری از کشورها همچون ازبکستان است. در صادرات خدمات فنی و مهندسی از رقم 5/1 میلیارد دلار به رقم 4 میلیارد دلار رسیده‌ایم. در حوزه ماشین‌آلات کشاورزی نیز با رشد 40 درصدی توانسته‌ایم هم نیاز داخل را برآورده کنیم و هم صادرات داشته باشیم. از 22 هزار تراکتور در سال به 40 هزار در سال رسیده‌ایم. در اسفند 1402 حدود 39 میلیون دلار صادرات تراکتور داشته‌ایم.

معاون وزیر صمت ادامه داد: امروزه، پتانسیل بالایی برای صادرات وجود دارد و کشورهای بسیاری خواهان تهاتر با ایران هستند. بسیاری از کشورهای آفریقایی به دلیل نداشتن ماشین‌آلات و تجهیزات توان استفاده از منابع و معادن خود را ندارند و نیازمند واردات این ماشین‌آلات هستند. اکثر شرکت‌های ایرانی باید پس از تأمین نیازهای داخلی به فکر صادرات باشند و این نمایشگاه با وجود تمام چالش‌ها فرصت خوبی را فراهم کرده است.

فرصت‌ها و تهدیدهای صنعت دارو

نریمان صدری، رئیس اتاق مشترک ایران و اتریش به عنوان یکی از سخنرانان این نشست گفت: 10 درصد از کل تولید ناخالص جهان، در حوزه سلامت هزینه می‌شود و 20 درصد کل این هزینه فقط در کشور آمریکا صرف می‌شود. چین و هند نیز به خاطر جمعیت زیاد، در رتبه‌های بعدی قرار دارند. تولید ناخالص داخلی ایران حدود 400 میلیارد دلار است که حدود کمتر از 7 درصد این عدد در حوزه سلامت خرج می‌شود. به‌طور کلی از میانگین کل دنیا پایین‌تر و از میانگین کشورهای در حال توسعه بالاتر هستیم.

وی افزود: در حال حاضر، دولت ایران بخش بزرگی از بودجه را به بخش سلامت اختصاص داده است. در ایران تلاش شده با ارزان کردن دارو، این صنعت کوچک نگه داشته شود. تقریباً 5/4 میلیارد دلار ارزش صنعت دارویی ماست که نصف ارزش صنعت دارو در کشور ترکیه است. به دلیل همین ارزانی، دورریز دارو نیز زیاد است و پزشکان نیز در مقیاس زیاد دارو تجویز می‌کنند.

رئیس اتاق مشترک ایران و اتریش ادامه داد: جمعیت ایران در حال پیر شدن است و در سال‌های آتی با بیماری‌های بسیاری مواجه خواهیم شد و به‌تبع آن مصرف دارو و نیاز به خدمات بهداشتی و پزشکی نیز افزایش خواهد یافت. طبق تعاریف جدید پزشکی، سالمندی از 80 سال به بالا آغاز می‌شود و نیاز به داروهای این سنین می‌تواند به بزرگ شدن صنعت پزشکی خواهد انجامید.

وی گفت: عدم رشد اقتصادی کشور واقعیتی است که وجود دارد. کشورهایی که در منطقه جمعیتی قابل مقایسه با ایران هستند مانند عربستان سعودی، ترکیه و مصر را می‌توان در حوزه سلامت با ایران مقایسه کرد. در کشور عربستان بودجه سلامت 60 هزار دلار است و هر سال برای هر فرد عربستانی 1291 دلار هزینه پزشکی و بهداشتی می‌کند.

صدری ادامه داد: اگر شخصی بخواهد در ایران وارد صنعت پزشکی به‌خصوص صنعت دارو شود، با صنعتی روبه‌رو است که قیمت‌ها در آن به‌شدت کنترل می‌شوند. قیمت، تأمین و نیاز دارو همگی تحت کنترل دولت است و قیمت دارو توسط دولت در پایین‌ترین حد جهانی نگه داشته شده است. همان‌طور که می‌دانید، ایران عضو سازمان WTO نیست و به همین دلیل امکان دست‌کاری در بازار دارو به‌راحتی وجود دارد. همچنین تولید دارو از روی نمونه‌های ساخته‌شده ساده‌تر است. 85 درصد کل دارو در ایران تولید می‌شود و 15 درصد باقیمانده نیز وارد می‌شود.

صدری تأکید کرد: صنعت سلامت ایران فرصت‌های زیادی در اختیار دارد؛ نمایندگان شرکت‌های بزرگ دارویی دنیا در ایران شعبه داشته‌اند اما اکنون به دلیل شرایط تحریمی می‌توان با بنکداران بزرگ بین‌المللی کار کرد و داروی مورد نیاز را تأمین کرد. فرصت دیگر، در اختیار گرفتن شرکت‌های کوچک و متوسط در سایر کشورهاست که از رده خارج شده‌اند، اما در ایران همچنان کارکرد دارند. در صنعت پلاسما نیز فرصت‌هایی برای ایران وجود دارد زیرا ما جزو معدود کشورهایی هستیم که صنعت پلاسمای خصوصی داریم. به دلیل طبیعت چهارفصل و پوشش گیاهی مناسب ایران، صنعت داروهای گیاهی نیز می‌تواند فرصت‌ها و ظرفیت‌های خوبی ایجاد کند.

صنعت نساجی؛ خسته ولی پر پتانسیل

امین مقدم، عضو هیات‌رئیسه اتحادیه نساجی و پوشاک ایران نیز در این نشست گفت: حجم مالی صنعت نساجی در کل جهان 1900 میلیارد در سال است که تقریباً حدود نیم‌درصد این رقم متعلق به ایران است. در سال گذشته وارداتی نزدیک به 2/2 میلیارد دلار داشته‌ایم. این در حالی است که صادرات ما در حدود 540 تا 600 میلیون دلار بوده است. از این 600 میلیون دلار، 350 میلیون دلار مربوط به صادرات فرش ماشینی و تنها 60 میلیون دلار مربوط به صادرات پوشاک بوده است.

وی افزود: صادرات کشور ترکیه در کل 35 میلیارد دلار است که 18 میلیارد دلار آن مربوط به پوشاک است. در ایران 47 هزار واحد صنعتی وجود دارد که تعداد 5500 واحد مرتبط با صنعت نساجی هستند و در ترکیه 240 هزار واحد صنعتی وجود دارد که 72هزار واحد در صنعت نساجی فعالیت می‌کنند.

عضو هیات‌رئیسه اتحادیه نساجی و پوشاک ایران ادامه داد: سبد خرید نساجی مردم کوچک‌شده و انتظار می‌رود در سال آینده کوچک‌تر هم بشود. در حدود 850میلیون دلار پارچه وارد کشور شده است، در حالی که در داخل کشور توانمندی‌های بسیاری برای تولید پارچه وجود دارد.

مقدم تأکید کرد: در کنار تمام این موارد، باید به نکات مثبت هم توجه کرد. در صنعت نساجی قابلیت‌های بسیار خوبی داریم و امیدواریم به زمانی برگردیم که پارچه ایران به کشورهای اروپایی صادر می‌شد. صنعت نساجی بزرگ‌ترین پتانسیل اشتغال‌زایی در میان سایر صنایع را دارد به‌طوری‌که حداقل یک‌میلیون نفر در این صنعت مشغول به کار هستند. همچنین هزینه برپایی یک کارخانه نساجی متوسط در حدود یک‌پنجم هزینه برپایی کارخانه پتروشیمی است. نکته مثبت دیگر حمایت‌های مالی مناسبی است که از شرکت‌های دانش‌بنیان صورت می‌گیرد. قیمت هر کیلو پنبه در حدود 90هزار تومان است که این پنبه وقتی به یک تیشرت با برند داخلی تبدیل می‌شود، در حدود یک‌میلیون تومان به فروش می‌رود و این نشان از ارزش‌افزوده بالای صنعت نساجی و پوشاک دارد.

صنعت برق در حال کوچک شدن است

علیرضا کلاهی‌ صمدی، رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران در ادامه این نشست گفت: صنعت برق جزو معدود صنایع ایرانی است که رقابت‌پذیر است. پیش از جدی شدن تحریم‌ها بخش عمده صادرات فنی و مهندسی کشور مربوط به صنعت برق بود. در بازار داخلی نیز علی‌رغم تمامی سوء مدیریت‌ها، چراغ این صنعت همچنان روشن است. حتی در همین شرایط صادرات هم اتفاق می‌افتد.

رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران ادامه داد: به جرات می‌توان گفت در صنعت برق سنتی فاصله ایران با تکنولوژی روز دنیا حدود 5درصد بوده، اما در حوزه برق جدید همچون انرژی‌های سبز دچار عقب‌ماندگی شده‌ایم. از سال 1379 تاکنون هیچ پروژه نیروگاهی عمده‌ای در ایران توسط خارجی‌ها انجام‌نشده است. این شرایط در کشورهای همسایه همچون ترکیه وجود ندارد و پیمانکاران بزرگ خارجی همچون زیمنس در این کشورها مشغول به کار هستند. با تمام این مشکلات صنایع برق توانسته در خارج از کشور پروژه‌هایی را در دست بگیرد.

کلاهی افزود: نیاز کشور عراق از الان تا پایان دهه آینده برای هر سال 10میلیارد دلار است که اگر بتوانیم 20درصد این نیاز را تأمین کنیم، صادرات ما رونق پیدا خواهد کرد. تحریم باعث شده است فعالیت‌های بانکی و صدور ضمانتنامه مختل شده و صادرات چمدانی جای آن را گرفته است. پیشنهاد شخص بنده تدوین قوانین توسعه‌ای و منطقه‌ای مشترک است تا بتوانیم کمی از آثار تحریم‌ها را کاهش دهیم. به جرات می‌توانم ادعا کنم که توانمندی کشوری همچون ترکیه از ایران کمتر است و ما در به دست آوردن بازار کشورهای همسایه مانند عراق و همین ترکیه کوتاهی کرده‌ایم. اگر دور کشورمان یک دایره بکشیم تا شعاع 2000کیلومتری بازار بسیار با ظرفیتی وجود دارد که ما باید از آن استفاده کنیم.

وی گفت: کشور هند پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه رشد اقتصادی داشته و از کشوری فقیر به کشوری متوسط تبدیل شده است. دسترسی به برق تا چند سال پیش در این کشور 1.5 میلیارد نفری فقط 45درصد بود. پروژه‌هایی که هند در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر انجام می‌دهد، بیش از کل ظرفیت تولید برق ایران است. بحث تغییر سبد انرژی در تمامی کشورهای همسایه جنوبی ما و اروپای شرقی بحثی جدی است. بخشی از این فرآیند حرکت از سوخت‌های فسیلی به سمت برق تجدیدپذیر است. براساس آمارها، تغییر سبد انرژی از 28درصد فعلی برق به بالای 40درصد مستلزم 20تریلیون یورو سرمایه‌گذاری است. متأسفانه بازار ما به بازاری که سرمایه‌گذاری وزارت نیرو در آن عملاً به صفر رسیده است و روزبه‌روز در حال کوچک‌تر شدن و محدود شدن است.

کلاهی صمدی ادامه داد: در حوزه تولید، بخش خصوصی اندکی سرمایه‌گذاری داشته است، اما در حوزه انتقال هیچ سرمایه‌گذاری وجود ندارد و در مسیر برعکس توسعه حرکت می‌کنیم. اگر نتوانیم با باز کردن بازارهای صادراتی روزنه امیدی ایجاد کنیم، همین یک صنعت توانمند هم از بین خواهد رفت. همچنین باید صادرات خام‌فروشی با کمترین ارزش‌افزوده را که به‌نوعی صادرات سنتی است فراموش کنیم و به سمت صادرات صنایع و خدماتی برویم که در داخل ارزش‌افزوده پیدا کرده و علاوه بر سود ناشی از صادرات، تولید ناخالص داخلی را بالا برده‌اند.

برچسب ها

صادراتخام فروشی
مطالب مرتبط بیشتر
صادرات یک‌ میلیون تنی سیمان و گچ به کشور‌های حوزه دریای خزر صادرات‌ ۶.۲ میلیارد دلار محصولات زنجیره فولاد کاهش عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام تصویب شد تولید ۲۴ میلیون و ۴۹۲ هزار تن «شمش فولاد» در ۹ ماهه امسال صادرات فولاد ایران از مرز ۹ میلیون تُن گذشت مصوبه کمیسیون تلفیق برای ممانعت از خام فروشی رشد قابل توجه صادرات گندله و آهن اسفنجی در ۹ ماهه امسال عبور ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۹ میلیارد دلار پیشنهاد اصلاح عوارض صادراتی محصولات معدنی پذیرفته شد توضیحات وزارت اقتصاد در مورد ابلاغ بخشنامه عوارض صادراتی مواد خام صادرات فولاد ایران از مرز چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار گذشت رشد ۳۴ درصدی صادرات تیرآهن در ۸ ماه صادرات ۷.۴ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی صادرات زنجیره آهن و فولاد به ارزش بالغ بر ۵ میلیارد دلار انباشت ۸ میلیارد دلار فولاد در انبار کارخانه‌ها افزایش ۱۵ درصدی «حجمی» و ۷ درصدی «ارزشی» صادرات شمش فولاد نبود پایانه صادراتی، حلقه مفقوده صادرات سنگ صادرات ۴۵ درصدسیمان تولیدی خراسان‌جنوبی به افغانستان افزایش تولید و صادرات فولاد به رغم محدودیت برق کارنامه صادرات فولاد در نیمه نخست امسال؛ ۳.۸ تا ۱۸۰ درصد رشد برنامه‌ریزی فولاد مبارکه برای عبور از صادرات ۱.۲ میلیون تن محصول به بازارهای جهانی رشد ۳۰ درصدی صادرات سیمان در نیمه اول سال دریافت عوارض صادراتی از مواد معدنی متوقف شد گل گهر، رشد را در "تولید اقتصادی" و "محصول صادرات محور" پیگیری کند دریافت تعرفه بیش از ۴۰ درصدی سنگ، توافقنامه ترجیحی با ترکیه را بی‌معنی می‌کند رشد ۲۰ درصدی صادرات فولاد در ۶ ماهه نخست امسال صادرات فولاد چین در اوج جهش صادرات زنجیره فولاد؛ «وزنی»: ۱۴۰درصد، ارزشی: ۳۶ درصد افزایش ۱۵ درصدی صادرات محصولات فولادی در ۵ ماه نخست امسال دستور وزیر اقتصاد به گمرک برای وصول مالیات ۲ درصدی از صادرات فولاد و پتروشیمی + سند شمش آهن و فولاد بیشترین کالای صادراتی ایران به عربستان توقف اجرای مصوبه دولت درخصوص عوارض صادراتی مواد خام و نیمه خام با حکم دیوان عدالت + سند پیگیری ممنوعیت واردات زغال‌سنگ تصمیم دولت هند برای ممنوعیت صادرات لیتیوم برای فعال سازی معادن راکد باید زمینه صادرات فراهم شود رشد ۱۷ درصدی صادرات فولاد ایران تا پایان تیر میزان قطعی عوارض صادراتی مواد خام و نیمه‌خام معدنی ابلاغ شد صادرات فولاد ایران ۱۳ درصد کم شد عوارض صادراتی ۲۳۸ ماده معدنی ابلاغ شد ۶۵ درصد شمش آلومینیوم تولیدی ایران صادر می‌شود صدور ۳.۳ میلیارد دلاری تولیدات معدن و صنایع معدنی صادرات فولاد چین بر مدار رشد سرمایه گذاری؛ زمینه ساز صادرات با ارزش افزوده بالا رشد قابل توجه صادرات فولاد ایران ظرفیت صادراتی ۵۰ درصدی سنگ‌های تزئینی کشور رشد ۲۰ درصدی صادرات فولاد میانی در شرکت فولاد خوزستان فولاد، پرطرفدارترین کالای ایرانی در اندونزی لغو معافیت مالیاتی درآمد حاصل از صادرات مواد و محصولات معدنی صادرات سنگ کمتر از ۲۰۰ میلیون دلار است مهمترین مقاصد صادراتی محصولات معدن و صنایع معدنی ایران کدامند؟ صادرات فولاد کاهش و واردات افزایش یافت افزایش ۱۲ درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی صادرات ۱۲.۲ میلیارد دلاری زنجیره معدن و صنایع معدنی در سال ۱۴۰۱ صادرات ۱۲.۲ میلیارد دلاری زنجیره معدن در سال ۱۴۰۱ قابلیت صادرات ۵ میلیارد دلاری در صنعت سنگ تزئینی صادرات فولاد نیازمند مشوق‌های صادراتی است ضوابط اجرایی ورود و صدور فلزات گرانبها ابلاغ شد صادرات اقلام فولادی کم شد صادرات فولاد در بهمن ماه روند افزایشی گرفت صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی از ۱۱ میلیارد دلار گذشت صادرات شمش، علت کمبود مواد اولیه در صنعت آلومینیوم صادرات ۱۲۰ میلیون دلاری مصنوعات طلا پس از ۸ سال از حجم صادرات فولاد ایران به خارج کاسته شد کشف ۱۴ میلیارد دلار ذخایر معدنی در دو سال گذشته ورود بندرگاه خمیر به مدار واردات و صادرات مواد معدنی کشور هشت و نیم میلیون تن صادرات شمش و محصولات فولادی در کشور سهم یک درصدی ایران از تولید و صادرات سرب و روی در جهان صادرات محصولات حوزه معدن و صنایع معدنی از ۹.۹ میلیارد دلار گذشت فولادی‌ها در ٩ ماهه امسال چقدر صادر کردند؟ گره‌های صادرات فولاد باز شود پیشرفت فیزیکی فاز ۲ فولاد بافت به ۸۳ درصد رسید صادرات ذغال فشرده مجاز شد صادرات سنگ آهن ما زیر صفر است عبور صادرات بخش معدن و صنایع معدنی از ۹ میلیارد دلار افزایش صادرات فولاد چین در سالی که گذشت صادرات حوزه مس حدود ۵ برابر افزایش می‌یابد فولادی‌ها در ۸ ماهه امسال چقدر صادر کردند؟ صادرات خاک‌های معدنی تسهیل شد صادرات خاک های معدنی آزاد شد خام فروشی معادن کمتر از یک درصد است صادرات ۷.۸ میلیارد دلاری محصولات معدن و صنایع معدنی تا پایان آبان‌ماه صدور فولاد در آبان از یک میلیون تن گذشت رشد ۳ درصدی صادرات سیمان عرضه ۱۲هزار تن مس کاتد و شمش فولاد برای صادرات به بازارهای جهانی جهش صادرات زغال سنگ روسیه مشکلات و چالش‌های فراروی تولید و صادرات زغال سنگ در کشور میزان صادرات فولادی‌ها در ۷ ماهه امسال دولت هند عوارض صادراتی برروی فولاد، سنگ آهن و گندله را برداشت رشد ۴۸درصدی ارزش صادرات فولاد ایران در مهر ماه ۱۴۰۱ الزامی شدن دریافت گواهی صادرات فولاد نگاهی به آخرین تغییرات صادرات و واردات فولاد چین افزایش صادرات فولاد چین در ماه اکتبر صادرات ۲.۲ میلیارد دلاری فولاد اوکراین ممنوعیت صادرات زغال کک شو را لغو کرد ضرورت توجه به فرآوری محصولات معدنی افزایش صادرات فولاد چین به خاورمیانه شرکت فولاد خوزستان صادرکننده نمونه کشور شد صادرات فولاد به ۵۶ کشور در نیمه نخست ۱۴۰۱ رشد ۱۴ درصدی تناژ صادرات زنجیره فولاد طی شهریور ۱۴۰۰ محدودیت های صادراتی محصولات صنایع معدنی لغو شد صادرات فولادی‌ها کم شد صادرات مواد معدنی راهی برای ارزآوری در کشور عاملی که سهم اندک ایران از بازار ۳۲ میلیارد دلاری تجارت سنگ را تهدید می‌کند صادرات بالغ بر ۵ میلیون تن فولاد تا پایان مرداد ماه محصولات معدنی ۲۷ درصد از کل صادرات را به خود اختصاص داده اند شرایط برای عرضه زغال سنگ در رینگ صادراتی مهیا است صادرات فولادی‌ها کاهش یافت ورق صادراتی روسیه بدون خریدار احتمال کاهش صادرات کک چین در ماه‌های پیش رو کاهش ۱۶ درصدی صادرات فولاد کشور رشد ۷.۶ درصدی صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در بهار ۱۴۰۱ صادرات ۳.۲ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی در بهار ۱۴۰۱ صادرات آهن اسفنجی صفر شد اوج گیری صادرات فولاد چین رشد ۱۰ درصدی صادرات فولاد رشد ۱۰ درصدی صادرات فولاد تا پایان اردیبهشت‌ماه هشدار درباره از دست رفتن بازارهای خارجی سیمان کشور به علت قطع برق افزایش ۵ درصدی محصولات فولادی و ۴ درصدی شمش محموله های صادراتی گندله در ماه می ۲۴ درصد کاهش یافت تمدید مجوز صادرات ۱۷ شرکت فولادی بورسی و غیربورسی مهلت مصوبه عوارض صادراتی به پایان رسیده است آهن اسفنجی نه صادر شد، نه وارد صدور ۸۶۶ میلیون دلار از تولیدات معدن و صنایع معدنی به خارج کشور وضع عوارض صادراتی بر محصولات معدنی بازار را متعادل کرد صادرات ۱۲ میلیارد دلاری صنایع معدنی و سهم ۳۸ درصد از ارزش بورس کل محصولات فولادی از جدول عوارض صادراتی حذف شدند صادرات زغال سنگ بدون محدودیت سهم ۱۳ درصدی فولاد از صادرات کشور فقط صادرات مقاطع تخت فولادی افت کرد ۵۹ کشور هدف صادراتی فولاد ایران بودند افزایش صادرات طلای سوئیس به آمریکا در ماه مارس حذف میلگرد و مس از فهرست عوارض صادراتی بر محصولات زنجیره فولاد نسخه مجلس برای جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی و هدررفت منابع فولادسازان بزرگ خواستار لغو عوارض صادرات فولاد شدند افزایش صادرات شمش و محصولات فولادی در سالی که گذشت جزئیات جلسه فولادی ها با مجلس رشد ۱۲ درصدی صادرات واحدهای بزرگ فولادی در سال ۱۴۰۰ علل اعمال عوارض پلکانی صادرات مواد اولیه زنجیره فولاد نگاهی به آخرین آمار صادرات فولاد چین سهامداران ده هزار میلیارد ریال ضرر می کنند فرماندار هشترود: خام‌فروشی مواد معدنی در شهرستان ممنوع است درخواست فوری انجمن فولاد از وزیر صمت دولت از تصمیمات خودتحریمی پرهیز کند سنگ‌آهن مشمول عوارض صادرات ۲۲ درصدی شد دو پیشنهاد رییس سازمان بورس برای جلوگیری از آثار منفی "بخش‌نامه وضع عوارض صادراتی" بر بازار سهام ژاپن صادرات طلا به روسیه را متوقف می‌کند مجلس با تمام توان مقابل خام‌فروشی ایستاده است صادرات بیش از ۶.۶ میلیون تنی واحدهای بزرگ فولادی تا پایان بهمن‌ماه صادرات شمش فولاد از ۶ میلیون تن فراتر رفت ۹.۶ میلیون تن فولاد روانه بازارهای صادراتی شد فرمان پوتین برای ممنوعیت صادرات مواد خام ارزش صادرات معدن اکوادور به دو میلیارد دلار رسید صادرات فولاد ایران افزایش یافت رشد ۱۱ درصدی صادرات فولاد شرکت‌های بزرگ تا پایان دی‌ماه رشد ۹۰ درصدی صادرات محصولات معدنی تا پایان آذرماه کاهش واردات در مقابل افزایش صادرات محصولات فولادی افزایش صادرات ۲۵ درصدی محصولات فولادی و ۱۶ درصدی شمش بخشنامه اصلاح عوارض صادراتی مواد معدنی خام و دارای ارزش‌افزوده پایین صادر شد رشد ۱۴ درصدی صادرات شرکت‌های بزرگ فولادی تا پایان آذر ماه افزایش صادرات ۳۰ درصدی محصولات و ۲۷ درصدی فولاد خام تا پایان آبان امسال صادرات محصولات معدنی مشمول مالیات می‌شود صادرات ۴.۵ میلیارد دلاری آهن و فولاد تا پایان آبان‌ ماه تکمیل زنجیره تولید در حوزه معدن با هدف جلوگیری از خام فروشی رشد ۲۷۹ درصدی صادرات آهن اسفنجی، در عین بی‌نیازی از واردات تحریم، مانع افزایش صادرات فولاد به سوریه شد صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع رشد ۳۰ درصدی صادرات فولاد ایران طی ۷ ماهه نخست امسال امکان از سرگیری صادرات محصولات گروه ملی فولاد فراهم شد کاهش صادرات سنگ آهن برزیل سیمان در زمستان ارزان می‌شود مصرف ظاهری فولاد کاهش یافت؛ صادرات افزایش ظاهرا همچنان خام‌فروشی در دستور کار صنایع آلومینیوم است! رشد وزنی صادرات فولاد شرکت های بزرگ به مرز ۵۰ درصد رسید افزایش ۶۲ تا ۲۸۷ درصدی صادرات فولادی‌ها رشد ۴۸ درصدی صادرات فولاد ایران در نیمه نخست ۱۴۰۰ بررسی موضوع تسهیل صادرات سنگ ظرف ۱۰ روز آینده هنوز ممنوعیت صادرات فولاد لغو نشده است مجوزهای صادرات فولاد ۲ ماه تمدید شد ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵ میلیارد دلار گذشت افزایش صادرات ۸۸ درصدی محصولات فولادی و ۳۹ درصدی شمش صادرات آلومینیوم روسیه ۱۰ برابر شد برای توسعه صادرات سنگ تزئینی و قطع دست دلالان خارجی چه باید کرد؟ صادرات فولاد ایران به افغانستان تا چند هفته دیگر از سرگرفته می‌شود صادرات فولاد به افغانستان متوقف شد رشد ۱۰۱ درصدی صادرات فولاد در چهار ماه امسال؛صادرات از ۲.۸ میلیون تن عبور کرد تنظیم بازار، صادرات و رفع موانع تولید به عنوان اولویت‌های وزارت صمت محدودیت های صادراتی فولادی ها لغو شد بررسی‌ها ۳ ماه تمدید شود ساماندهی صادرات محصولات فولادی جهش صادرات شمش، محصولات فولادی و آهن اسفنجی چهار میلیون یورو محصولات مجتمع فولاد اسفراین به خارج صادر شد افزایش تولید ۷ درصدی «محصولات فولادی» و ۶ درصدی «شمش» جهش ۱۲۸ درصدی صادرات فولاد توسط شرکت های بزرگ رشد ۱۲۸ درصدی صادرات فولاد در بهار ۱۴۰۰ افزایش تولید صادرات محور و بهره‌برداری از معادن، راهی برای کاهش وابستگی بودجه به نفت توقف خام فروشی در صنعت فولاد صادرات ۷۰ هزار تنی آهن اسفنجی رشد ۱۹۳ درصدی صادرات بخش معدن در فروردین ۱۴۰۰ اهمیت وضع عوارض برای صادرات مواد خام فرصت‌های شغلی و درآمد با خام فروشی معادن می‌سوزد استفاده از ظرفیت بورس برای صادرات سیمان برنامه بعدی سیمانی ها، صادرات از بورس کالاست خام‌ فروشی سنگ آهن در همدان به پایان رسیده است شرط و شروط برای صادرات فولاد تهاتر ارز صادراتی معدنی‌ها با واردات تجهیزات و منابع اولیه صنایع از وارد کننده فولاد به صادر کننده تبدیل شدیم صادرات شمش فولاد آزاد شد تولیدکنندگان فولاد مجاز به صادرات برخی محصولات هستند فهرست صادرکنندگان فولاد اعلام شد کاهش ۱۳.۱ درصدی صادرات فولاد ایران در سال ۹۹ صدور ۱۵ پروانه بهره برداری از صنایع معدنی به ارزش ۶۸۲ میلیارد ریال ایران به تولیدکننده و صادرکننده فولاد جهان تبدیل شده است گامی بلند در تولید و صادرات فولاد با راه اندازی طرح فولاد روهینا جنوب سنگ‌های قیمتی بستر توسعه صادرات با اشتغال صدها هزار نفری رشد ۲ درصدی صادرات ورق گرم فولادی تا پایان دی‌ماه ضرورت ایجاد نگرش جدید در حوزه معدنی کشور صادرات بیش از ۱.۴ میلیون تنی میلگرد در ۱۰ ماهه ثبت شد ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵.۶ میلیارد دلار فراتر رفت جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی، سیاست بلند مدت سازمان صمت استان آذربایجان شرقی گوهر تراشی به جای خام‌فروشی در دل کویر سهم ۲۰ درصدی صنایع معدنی از صادرات غیرنفتی حمایت از صادرات محصولات ذوب آهن اصفهان، یک اولویت ملی است تصویب جزییات طرح توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد در کمیسیون صنایع مجلس صادرات محصولات فولادی منوط به عرضه میزان تعیین شده در بورس کالا است صادرات معدنی به ۶۱۹ میلیون دلار رسید وزارت صمت موانع صادرات سنگ‌آهن را لغو کرد ۴.۷ میلیون تن فولاد به رغم تحریم های چندوجهی آمریکا صادر شد جلوی صادرات فولاد را گرفته‌اند ذوب آهن اصفهان در مسیر افزایش تولید و صادرات تایید مجدد صدورمحصولات مجتمع فولاد صنعت بناب به بازارهای جهانی صادرات بیش از ۲۹۰ میلیون دلاری کاتد مس به چین چه میزان واردات و صادرات محصولات فولادی انجام شده است؟ صادرات شمش فولادی از سطح ۳.۷ میلیون تن گذشت محورهای اصلی شیوه‌نامه حذف رانت، تقویت صادرات و متعادل کردن سود زنجیره فولاد است بناب به قطب تولید و صادرات فولاد کشور تبدیل می شود تصویب امکان صادرات مانده ورق شرکت‌های فولادی به شرط رعایت کف عرضه نگاه "خام‌فروشی" به معادن باید جای خود را به "انقلاب معدنی" دهد امکان صادرات واحدهای مجاز، بدون نیاز به تاییدیه دفتر صنایع معدنی تا اطلاع ثانوی افزایش صادرات سنگ آهن از بندر هدلند استرالیا قطب سوم تولید فولاد کشور ظرفیتی برای توسعه صادرات هدفگذاری ظرفیت تولید ۵۵میلیون‌تن فولاد خام در افق ۱۴۰۴ نیمی از محصولات ذوب آهن صادر می‌شود دنبال صادرات محصولات نهایی فولاد و جلوگیری از خام فروشی هستیم روند افزایشی صادرات محصولات معدنی فلزی پایانه صادراتی گوهرسنگ‌ها راه‌اندازی می‌شود عرضه ۴۰ درصد تولید ورق‌های فولادی پوشش‌دار ایرانی به بازارهای جهانی صادرات بیش از ۱۲ میلیون تن فولاد به کشورهای دیگر در سال ۹۸ علیرغم همه تحریم ها سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸ ارزش‌گذاری گمرکی مانع صادرات سنگهای قیمتی است صادرات ۸.۴میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی صادرات ۵.۸ میلیون تنی سیمان لوله وپروفیل یک میلیارد دلار ظرفیت‌سازی صادراتی دارد صادرات فولاد از ۱.۷ میلیون تن گذشت ۲۵ درصد صادرات کشور مختص به معادن صادرات فولاد نیاز به اخذ مجوز از وزارت صنعت دارد کاهش صادرات معدنی با هدف جلوگیری از خام‌فروشی سهم معدن از صادرات کاهش یافت سهم ۴۵ درصدی فولاد از صادرات معدن و صنایع معدنی اجازه صادرات مواد اولیه معدنی را نخواهیم داد رونق صادرات آهن و فولاد کشور با بازگشایی مرزهای خروجی صادرات فولاد در بهار ۹۹ به بیش از یک میلیون تن رسید جزئیات جدید از لزوم اخذ مجوز صادرات سنگ آهن و عوارض کلیه مواد معدنی+سند صادرات سنگ‌آهن، کنسانتره و گندله با مجوز معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت امکان‌پذیر است کمتر از ۷ درصد سنگ آهن ایران صادر شده است ایمیدرو راهبری تامین سنگ آهن فولادسازان را برعهده دارد صادرات ۲۰ هزار تن آهن اسفنجی در دوماهه سال ۹۹ ممنوعیت صادرات همه نوع سنگ آهن صادرات تیرآهن و میلگرد به ۲۲۲ هزار تن رسید صادرات ۴۰۰ هزار تنی فولاد در دو ماهه اول سال ۹۹ معدن پارسال ۹ میلیارد دلار صادرات داشته، پس می‌تواند جای نفت را بگیرد هدف‌گذاری امسال دستیابی به ۱۰.۵ میلیارد دلار صادرات معدنی صادرات ورق فولادی بشرط عرضه در بورس افزایش تولید و صادرات فولاد در سال۹۹ کاهش قیمت‌های محصولات فولادی در بازار آزاد بزودی کاهش صادرات فولاد روسیه در سه ماه نخست سال اختلاف نظر بین فولادسازان و وزارت صنعت در امر صادرات بدون تسهیل صادرات، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد رساندن رقم صادرات سالانه بخش مس کشور به حدود یک میلیارد دلار ایران در صدر تولید و صادرات فولاد خاورمیانه رکورد صادرات مس در کشور شکسته شد قطع صادرات فولاد برای کاهش قیمت‌ها سهمیه صادرات فولاد تعیین می شود درخواست‌ انجمن فولاد برای رفع محدودیت‌های صادرات محدودیت های صادراتی آهن و فولاد کشور را بردارید فولاد میانی رتبه‌دار بیشترین صادرات و کمترین میزان واردات رشد ۷۷ درصدی صادرات آهن اسفنجی در سال ۹۸ افزایش ۲۶ درصدی صادرات شمش فولادی صادرات طلای روسیه آزاد شد افزایش ۲۷ درصدی صادرات فولاد شرکت های بزرگ صادرات فولاد ۱۱ ماهه ۲۸ درصد رشد یافت جذب بازار صادراتی برای همدان با ذخایر گرانیت جهش ۷۱ درصدی فروش شرکت ‌های معدن و صنایع معدنی بورسی مازاد مصرف داخلی فولاد امسال به ۱۰ میلیون تن می رسد ما توانایی توافق با فولاد سازان را داریم/ بازار داخل و صادارت را درکنار هم حفظ می‌کنیم جذب ۱.۴ میلیارد دلار کالای معدنی ایران توسط سه کشور افزایش صادرات ۴۷ درصدی فولاد خام و ۲۵ درصدی محصولات/ واردات فولاد کاهش یافت رشد صادرات و توسعه سرمایه گذاری؛ دو بال خروج از رکود معدن و صنایع معدنی بندر شهید بهشتی چابهار، رسما منطقه آزاد شد صادرات فولاد هرمزگان افتخاری برای کشور است جهش ۲۵ درصدی صادرات فولاد شرکت های بزرگ آمریکا زغال سنگ خود را به آسیا صادر می‌کند بخش معدن به دنبال کسب سهم ۲۵ درصدی از صادرات بروز اختلال در صادرات جهانی به چین، از زغال‌سنگ تا نفت شرایط تولید و صادرات مس در وضعیت مناسبی قرار دارد صادرات ۱۵۰ گرم طلا و نقره مسافرتی، از مشکلات صنعت طلا و جواهر است کاهش ارزش پولی، فرصتی برای صادرات کاشی و سرامیک است یکی از رویکردهای مهم ما، حضور فعال در بازارهای صادراتی است رشد ۲۵درصدی صادرات در سالگرد تاسیس منطقه ویژه خلیج فارس صدور بیش از ۵.۲ میلیون تن فولاد در ۹ ماه امسال ۷.۸ میلیون تن زنجیره فولاد صادر شد رشد ۴۶ درصدی ارزش صادرات سنگ آهن رشد ۲۲ درصدی صادرات زنجیره سیمان در هشت ماهه ۹۸ ارائه طرح تشکیل «ستاد توسعه صادرات» به معاون اول رئیس جمهور رشد ۳۰درصدی صادرات ذوب آهن در ۹ ماهه ۹۸ رشد ۱۱ درصدی صادرات ایران به چین صادرات معدنی کشور تا پایان سال به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد سهم ۲۱ درصدی بخش معدن و صنایع معدنی از صادرات کل افزایش ۲ برابری صادرات آمریکا به چین در پی آتش بس جنگ تجاری صادرات بخش معدن ۷ درصد رشد یافت برای عوارض صادراتی راهکار اجرایی ارائه شود تحویل یک میلیون تن اسلب در بازار داخل و خارج مسئولان برای حفظ تولید و ارتقاء آن با راهبردهای اثربخش از خام فروشی جلوگیری کنند صادرات ۳.۷ میلیارد دلاری محصولات معدن و صنایع معدنی طی ۵ ماهه ۹۸ فولاد خوزستان نشان عقاب طلایی اجلاس توسعه صادرات ایران را دریافت کرد منعی برای صادرات خاک‌های معدنی غیر زیست‌‎پذیر وجود ندارد تولید شمش فولادی از سطح ۱۱.۹ میلیون تن گذشت تحقق نزدیک به ۴۰ درصد هدف صادرات معدن و صنایع معدنی رشد ۵۴ درصدی صادرات فولاد شرکت های بزرگ در مهر ماه صادرات فولادسازان از مرز چهار میلیون تن گذشت رشد ارزشی صادرات مواد و محصولات معدنی در ۶ ماهه نخست امسال صدور محصولات افغانستان از بندر چابهار/ تخفیفات ویژه برای فعالان بخش خصوصی لزوم توجه به بازار های جدید صادراتی/تهیه نقشه راه معدن کشور برای اولین بار صادرات سیمان از پارس جنوبی ممنوع شد رونق صادرات سنگ آهن علیرغم وضع عوارض ارزش تولیدات معدنی کشور به ۲۲ میلیارد دلار می‌رسد لزوم توسعه صادرات کالاهای ایرانی و ایجاد بازارهای جدید هدف صادراتی مخالف ورود فولادی ها به بخش معدن نیستیم تولید ۵ میلیون تن ماده معدنی در همدان صادرات ۷۱۰ میلیون دلاری منطقه ویژه خلیج فارس ترغیب بخش خصوصی برای حضور فعال‌تر در بندر چابهار ذوب آهن مدافع جدی جلوگیری از خام‌فروشی است خرید تضمینی راهی برای جلوگیری از خام فروشی گام های فولاد خوزستان در صادرات، تامین مواد اولیه و رفع تعهد ارزی رکوردشکنی فولادسازان بزرگ در شهریور؛ رشد ۶۰درصدی صادرات نقشه راه صادرات غیرنفتی به ۱۵ کشور هدف تدوین شد تنها به دنبال منافع ملی هستیم قرارگرفتن ایران در بین ۷کشور برتر تولیدکننده طلا محدودیت های صادراتی چین تولید فولاد خام ژاپن را کاهش می دهد خام فروشی پسندیده نیست آغوش باز ذوب آهن اصفهان برای خرید نقدی سنگ آهن از معادن کوچک به کار گیری تمام ظرفیت دولت و مجلس برای جلوگیری از خام‌فروشی نگران تعرفه ها نباشید؛ اصلاح می‌شوند ۴۵ درصد شمش روى ایران صادر می شود هدف از تشکیل وزارت بازرگانی فروش محصولات دربازار جهانی است نه افزایش واردات/ادامه وزارت رحمانی در وزارت صنایع و معادن مجوز افزایش سه برابری صادرات کنسانتره مس کمپانی فریپورت ابعاد خام‌فروشی مواد معدنی در زنجیره فولاد ایران صف کشتی‌های مواد معدنی برای بارگیری را کاهش می‌دهیم صادرات سنگ آهن در سال ۹۷، یک سوم شد/ امسال ۱۰هزار میلیارد تومان طرح افتتاح می شود کاهش صادرات سنگ آهن ایران به چین با وضع عوارض ۲۵ درصدی کاهش ۱۵ میلیون تنی صادرات مواد معدنی خام در یکسال گذشته/ افزایش تولید فولاد خام بالاتر از میانگین جهانی سیاست کلی دولت پیشگیری از خام فروشی است اسکله صادرات مواد معدنی بندر بوشهر جابجا شود نگاهی به عملکرد صادراتی ایران در ۲۰۱۹ تغییر رویکرد صادراتی جهان فولاد سیرجان از آهن اسفنجی به شمش فولاد تامین نیاز داخل به سنگ آهن بر صادرات ارجحیت قانونی دارد اخذ عوارض ۲۵ درصدی از صادرات مواد خام معدنی به گمرک ابلاغ شد افزایش ۲۵ درصدی تعرفه صادرات مواد خام معدنی خام فروشی سنگ آهن، کل زنجیره فولاد را تهدید می کند جلوی صادرات سنگ آهن به خارج استان اصفهان گرفته خواهد شد صادرات فولاد به مدار رشد بازگشت "معامله با چین" ساده "است تعطیلی معادن تا دو ماه آینده افت تولید سه ماده معدنی در کلمبیا؛ پنجمین تولیدکننده زغالسنگ ثبات قیمت صادرات بیلت و اسلب در ایران/ رزرو فولاد صادراتی برای اکتبر نزول ۱۲ درصدی صادرات فولاد با تکلیف عرضه در بورس کالا ارزآوری ۲۰ میلیارد دلاری بخش معدن/ فروش شمش از سامانه بهین یاب مسئولان باید بابت خروج مواد خام از کشور شرمنده باشند صادرات طلا از سر گرفته می‌شود آیین‌نامه اصلاحی ورود و صدور فلزات گرانبها در شورای پول و اعتبار تصویب شد صادرات موفقیت آمیز ذوب آهن اصفهان طبق برنامه صادرات حداقل ۱۰۰ هزار تنی ذوب آهن به صورت ماهانه در سال جاری توسعه منطقه ویژه لامرد، مانع خام فروشی می شود ایمیدرو و صندوق ضمانت صادرات، امروز تفاهمنامه پوشش ریسک صادراتی امضا می کنند ترکیه در زمینه صادرات میلگرد با کشورهای خاورمیانه رقابت می کند خام فروشی مواد معدنی به نفع صنعت نیست صادرات از نان شب براى کشور واجب تر است اختلال در صادرات محصولات معدنی احیای معادن کوچک پاسخ به نیاز داخل و رویکرد به بازارهای صادراتی است شرکت‌ها دیگر منتظر نتیجه جنگ تجاری نمی‌مانند محدودیت صادرات ما را به نقطه سر به سر صنعت فولاد نزدیک می کند صادرات روزانه کلینکر به بصره صادرات فولاد چین کاهشی شد مازاد تولید فولاد داریم،اما اجازه صادرات نمی دهند پنتاگون "عناصر نادر خاکی" را ردیابی می‌کند استقرار واحدهای جدید حجاری در شمس آباد خام فروشی، صنایع کشور را با مشکل مواجه کرده است بحث صادرات سنگ باید در برنامه ها قرار گیرد تاجیکستان تا ۴۰درصد از سیمان تولیدی را صادر می کند جزئیات افتتاح ۳.۹ میلیارد دلار طرح معدنی در سال ۹۸ / در برگشت پول صادرات با کمترین مشکل مواجه هستیم رکورد صادرات محصولات فولادی در خردادماه۹۸/ هزینه بالای تأمین مواد اولیه برای ذوب‌آهن صادرکنندگان در برگشت ارز رفوزه شدند شرایط واردات و صادرات طلا تصویب شد امسال بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان پروژه معدنی افتتاح می‌شود ارزش صادرات سنگ های تزئینی و نما به حدود ۳۵۰ میلیون دلار رسید صادرات یک میلیون تنی فولادسازان بزرگ در دو ماه ۹۸؛ فولاد خوزستان در رتبه نخست هند علیه محصولات آمریکایی دست به تلافی زد افزایش صادرات مواد معدنی کانتینری به چین از بندر چابهار رشد ۱۵ درصدی صادرات ذوب آهن اصفهان چین صادرات مواد معدنی نایاب را کاهش داد حدود ۱.۷ میلیون تن به ظرفیت تولید بیلت فولادی افزوده می شود تمرکز بر صادرات به کشورهای منطقه و همسایه از برنامه های دولت است صادرکنندگان واقعی سنگ آهن نگران نباشند بخشنامه جدید وزیر، تاجران واقعی را حذف می‌کند شرایط جدید صادرات سنگ آهن بخش معدن در فروردین امسال ۱۲۱ میلیون دلار صادرات داشت تحریم مواد معدنی، فرصت طلایی برای ایران صادرات ۳۹۲ هزار تن شمش فولادی در فروردین ۹۸ ثبت شد صادرات ۱.۶ میلیارد دلاری منطقه ویژه خلیج فارس در سال ۹۷ تولید شمش فولادی فروردین ماه به بیش از ۱.۷ میلیون تن رسید وجود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تن ذخیره معدنی در سیستان و بلوچستان صادرات ۴ میلیون دلاری مواد معدنی از آذربایجان غربی استفاده بیشتر از صندوق ضمانت صادرات در دستور کار است تاکید بر همکاری های بانک مرکزی، گمرک و شرکت های معدن و صنایع معدنی در رونق تولید تلاش برای افزایش صادرات سرب و روی ارزش صادرات بخش معدن به بیش از ۵۰۰ میلیون دلار رسید ۵۹ شرکت در لیست صادرکنندگان مجاز محصولات فولادی قرار گرفتند وزیر صنعت اسامی صادرکنندگان مجاز مقاطع طویل فولادی را ابلاغ کرد تحریم‌ها تاثیری بر فولاد ندارد/ رفع موانع صادرات فولاد در گرو حمایت از مصرف کنندگان داخلی مشکل صادرات طلا بیش ازحوزه هاى دیگر است صادرکنندگان شناسنامه دار به دنبال حفظ برند خود هستند صادرات صنایع معدنی ایران ادامه دارد تحریم مانع صادرات آلومینیوم نمی‌شود تحریم صنایع معدنی ایران، بازی تکراری ترامپ صادرات آلومینیوم متوقف نمی‌شود مشکل صنعت فلزات تحریم ترامپ نیست/ دولت موانع داخلی صادرات را بردارد دولت موانع پیش روی تولیدکنندگان فولاد را برطرف کند دست واسطه‌ها را از صادرات مقاطع طویل فولادی قطع می‌کنیم/صادرات محصولات فولادی حتی یک دقیقه هم ممنوع نشد تداوم روند کاهش واردت فولاد در سال۹۷ امسال یک میلیون تن شمش صادر می‌کنیم صادرات ۴.۸ میلیون تن شمش فولادی در سال ۹۷ مشکلات ارزی بخش معدن و صنایع معدنی را حل می کنیم فولاد خوزستان نیازهای آینده را مدیریت کرده است/ سهم ۵۷ درصدی فولاد خوزستان از صادرات فولاد بازار جهانی سنگ آهن ثبات نسبی دارد برخورد سلیقه ای نشود، مشکلی برای صادرات نداریم بازگشت ارز حاصل از صادرات بخش معدن بازار عراق به داد ایران مى رسد/ تلفیق معدن و انرژى بهترین استراتژى براى کشور است بازار عراق گزینه خوب صادراتی ایران واردات سیمان به اقلیم کردستان عراق ممنوع شد در سال رونق تولید خام فروشی متوقف و به ارزش افزوده تبدیل می شود تولید شمش آلومینیوم از مرز ۲۷۶ هزار تن گذشت با خبرهای خوش وارد سال ۹۸ شدیم/ثبت فروش ۲۳ هزار و ۵۰۰میلیارد تومانی در کارنامه ۹۷ فولادمبارکه خام فروشی به هر عنوان قابل قبول نیست ۹۰ درصد صادرات ایران به ۲۰ کشور در سال ۹۷ صدور ۹.۲میلیارد دلار کالای معدنی و صنایع معدنی؛ زنجیره فولاد رتبه اول صادرات سنگ‌آهن به کمک اقتصاد کنگو می‌آید فولاد هرمزگان، شرکت برگزیده همایش سراسری رضایت‌مندی مشتری/ فروش آغاز یک تعهد است همکاری دوجانبه فولاد هرمزگان با بانک توسعه صادرات ایران تاجران سنگ آهن ریسک نکنند/ افزایش قیمت ها تا کجا ادامه دارد؟ صادرات کبالت ادامه دارد ظرفیت‌های منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس برای سرمایه‌گذاران بی نظیر است بازار فولاد چین در ابهام توسعه بازار صادراتی ذوب آهن در سال جاری ورود سیمان به رینگ بورس، راهکار ایجاد هماهنگی فولاد سازان بیش از پنج میلیون تن صادرات داشتند بزرگترین سقوط در صادرات مواد معدنی رخ داد فولاد اولین صنعت در استفاده از اینستکس خواهد بود صادرات معدن به بیش از ۹۷۰ میلیون دلار رسید مازاد تجاری چین با آمریکا ۱۳ میلیارد دلار کاهش یافت محصولات فولاد خوزستان به ۱۷ کشور جهان صادر می‌شود صادرات محصولات صنعتی و معدنی ۱۵ درصد افزایش یافت رشد ۲۷درصدی صادرات فولاد ارزش صادرات مواد معدنی به یک میلیارد و ۱۷۸ میلیون دلار رسید صادرات افغانستان به هند از "بندرچابهار" آغاز شد ۴۰۰کیلومتر خطوط ریلی نیاز بخش معدن افزایش ۱۰ برابری صادرات کنسانتره سنگ آهن ایران چهارمین ذخایر سنگ جهان را دارد سهم ۲۱ درصدی معدن و صنایع معدنی از صادرات غیرنفتی در ۱۰ ماه صادرات شمش روی از سر گرفته می‌شود صادرات ژاپن هم کاهشی شد باید بازارهای هدف را شناسایی کنیم تصمیم برای آزادسازی فروش "روی" رشد ۶۱ درصدی تولید کاتد مس در ۱۰ ماهه ۹۷ عدم اطمینان از یارانه، صادرات لیتیوم را افزایشی می‌کند فاز تولید شمش آلومینیوم در آلومینیای جاجرم آماده بهره برداری است معادن سبب بی نیازی ایران از دیگر کشورها شده است استخراج مواد معدنی در ۴۰ سال انقلاب افزایش یافت بندر چابهار با صادرات مواد معدنی می‌درخشد صادرات در سال ٩٧ به حصر رفته است از تحریم داخلی پرهیز کنیم کمیسیون همکاری‌های معدنی ایران و ترکیه راه اندازی شد وضعیت حساس است، قوانین دست و پاگیر را کاهش دهید بازار خوب در انتظار فولادی ها صادرات بخش معدن در ۹ ماه به بیش از یک میلیارد دلار رسید باید باور ملی به صادرات تغییر کند صادرات شمش فولاد خراسان از مرز ۱۰۰ هزار تن گذشت چرا صادرات سنگ‌آهن کاهش یافت؟ اروپایی ها متقاضی سنگ ایران هستند ایمیدرو همکاری مناسبی با مجلس، وزارت اقتصاد و ‌بانک مرکزی دارد تجلیل از ذوب آهن اصفهان به عنوان صادر کننده نمونه ملی استان اصفهان صادرات فلزات و سنگهای گرانبها ۲۵ درصدی افزایش یافت هدفگذاری ریوتینتو برای ۲۰۱۹ مشخص شد سهم ۴۴ درصدی گل گهر در تولید سنگ آهن فولاد هرمزگان محصول برتر کشور را ساخت شرط فولاد خوزستان برای بازگشت دوباره به بازار اروپا/منتظر افزایش سودهی بیشتر «فولاد» باشید «ریوتینتو» به دنبال کاهش اختلالات صنعتی ۸۵ ساله که از تحریم‌ها گذر کرد جو منفی بر معاملات بازار فلزات پایه حاکم شد ۹۸، سال تحولی بزرگ در ذوب‌آهن صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در ۹ ماه به ۷.۲ میلیارد دلار رسید افزایش نرخ حمل ونقل دریایی مانع رقابت در بازارهای خارجی است صادرات ۱۰۰میلیون دلاری فولاد در آذربایجان شرقی تحریم ها نتوانسته صادرات سیمان را دچار مشکل کند آزاد شدن صادرات به معنای برطرف شدن مشکلات نیست ۳۸ هزار تن محصول فولاد آلیاژی ایران صادر شد ۵۰ درصد ارز حاصل از صادرات معدنی در سامانه نیما عرضه شد امروز فولاد هرمزگان برندی جهانی است/ با برنامه‌ریزی از تحریم‌های ظالمانه عبور می‌کنیم بیش از آنکه نگران تحریم ترامپ باشیم، از سیاست‎های جهانگیری می‎ترسیم صادرات باید آزاد شود معدن و صنایع معدنی در صدر صادرات ایران به ترکیه چه کسی جلوی صادرات آهن اسفنجی را گرفته بود؟ ﺻﺎدرات، ﻧﻮش‌داروی ﺑﻦ ﺑﺴﺖ رﮐﻮد ﺻﻨﻌﺖ ﺳﻨﮓ ۸۲ درصد صادرات مواد معدنی کشور از بندر شهید رجایی انجام می شود چینی‌ها سنگ ایران را به امریکا می‌برند روزهای سخت فولادسازان داخلی اظهارنامه شرکت‌هاى شفاف، مبناى کار گمرک باشد قیمت تمام شده، معضل بزرگ برای صادرات سیم و کابل عزم جدی ذوب آهن اصفهان برای ارتقای صادرات در سال جاری رشد ۷ درصدی صادرات محصولات معدن و صنایع معدنی وضعیت صادرات ایران به عراق خوب است/ رشد ۳۳ درصدی صادرات ایرانی ها به عراق تعرفه‌های سنگین عراقی‌ها برای فولاد ایران تقاضای کاذب، دلیل اصلی جلوگیری از صادرات بود صادرات، ضرورت تولید شرکت‌هاست صادرات یک متولی مشخص ندارد صادرات غیرمجاز مس اقتصادی نیست برای صادرات فولاد نیازمند برنامه‌ریزی هستیم پیمان سپاری ارزی، چالش جدید تولیدکنندگان و صادرکنندگان وزارت صنعت: مشکلی در صادرات سرب و روی وجود ندارد تکنولوژی های قدیمی صنعت گچ را ورشکسته می کند بازار مثبت، این هفته در انتظار شرکت‌های معدنی و فلزی صادرات سیمان ۷ درصد افزایش یافت فعالان بخش خصوصی از دلایل کاهش صادرات محصولات معدنی می‌گویند فشار اندونزی برای برق رسانی با سوخت فسیلی کشورهایی که از جنگ ترامپ سود می برند افزایش فروش و تداوم صادرات مستلزم تقویت نگاه حمایتی است هزینه‌های حمل و نقل صادرکنندگان ۲ برابر شده است احتمال کاهش ۲۵ درصدی تولید محصولات آلومینیوم پیمان سپاری ارزی یکی از موانع موجود در حوزه صادرات کشور صادرات محصولات فولادی افزایش یافت مشکل ذوب‌آهن برای تامین سنگ‌آهن رفع می‌شود توقف صادرات بیش از ۵۰ هزار تن روی دپو شده ۵۰۸ میلیون دلار آهن اسفنجی و فولاد از هرمزگان صادر شد نقش آفرینی «بندرچابهار» در جهش صادرات مواد معدنی صادرات ۲ میلیارد دلاری چدن، آهن و فولاد مشکلات مربوط به صادرات محصولات غیرنفتی رفع شود جهش ۳۴۶ درصدی صادرات زغالسنگ ایران افزایش ۱۹ درصدی صادرات معادن هرمزگان کاهش هزینه اجاره کشتی‌های فله‌بر، دستاورد یک اتحاد رشد ۶درصدی ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی رشد ۵۱درصدی فروش جهانی سیمان؛ این بازار ۸۵ میلیون تنی صادرکنندگان فولاد به ناحق و به دلیل آمار اشتباه متهم به بازنگرداندن ارز صادراتی خود شده‌اند به تولیدکنندگان پتانسیل صادراتی داده شود از افراد کارشناس در وزارت صمت استفاده شود واردات مواد معدنی افزایش یافت با وجود تحریم‌ها صادرات بخش معدن ادامه خواهد داشت شاخص قیمت تولید معدن در تابستان ۴۶.۲ درصد رشد کرد افزایش ۱۲ درصدی قیمت، مشکل صنعت سیمان را حل نمی‌کند مذاکرات فولاد امیرکبیر کاشان با کشورهای اروپایی صادرات، عنصر حیات بخش اقتصاد ایران است صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵ میلیارد دلار عبور کرد دریافت تندیس و لوح تقدیر نمونه ملی روز جهانی استاندارد توسط فولاد امیرکبیر کاشان ترامپ پیش از انتخابات کنگره چه خواهد کرد؟ صادرات ۴۵۱ میلیون دلار آهن و فولاد از استان اصفهان توافق زغال‌سنگی گلنکور با ژاپن قطر، مقصد صادراتی محصولات معدنی استان بوشهر دولت جلوى صادرات را نگرفته است امام جمعه استان هرمزگان: صادرات گندله جایز نیست برنامه ریزی ذوب آهن اصفهان برای یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن صادرات تا پایان سال جاری صادرات سیمان و کلینکر ۱۷.۳ درصد افزایش یافت همکاری ۳ جانبه ایران، عراق و سوریه در صنعت سیمان صادرات گندله را متوقف کنید دریافت تعهد ارزی صادرات سیمان را سخت کرده‌است دلالان، بازار سنگ ایران را بدنام کرده‌اند/ بازار سنگ ۶ ماهه دوم سال راکد است صادرات معدنی به صرفه از بندر شهید بهشتی چابهار اکتشاف، لازمه تبدیل تهدید به فرصت است بخشنامه‌های جدید، بازار صادراتی ایران را از بین می‌برند بخشنامه جدید افغانستان صادرکنندگان را غافلگیر کرد کره و ژاپن با تعرفه‌های فولادی ترامپ چه کردند؟ آتش جنگ تجاری به بازار سهام چین رسید چین به دنبال اعمال تحریم بر امریکا است مذاکرات چین و امریکا بی نتیجه ماند نیم نگاه درآمدهای اقتصادی کشور به بخش معدن صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین افزایش یافت تحریم روسال، صادرات چین را افزایش داد افزایش نرخ دلار، فرصتی برای خرید سهام معادن آیا بازار سنگ آهن در دست محتکران باقی می ماند؟ دو کارخانه در بخش آلومینیوم و مس امسال راه اندازی می شود ایتالیا به دنبال بازار سنگ ایران است سود چین از تحریم روسال چیست؟ انحصارگرایی واحدهای پایین دست آلومینیوم را تعطیل می‌کند فولادی‌ها سودده می‌شوند عدم عرضه فولاد در بورس، بازار را بر هم زد کاهش ارزش ریال فرصت است یا تهدید؟ سنگ ایران به نام ترکیه صادر می شود /سنگ قبرهای چینی در ایران مواد تقلبی به جای قیرطبیعی به چین صادر شد جلوگیری از صادرات شمش روی به بهانه تنظیم بازار تأیید دوباره محصولات ذوب آهن اصفهان برای صادرات به اتحادیه اروپا عایدی ۱.۴ میلیارد دلاری آمریکا از تعرفه‌های فلزات تاجران عراقی هم دلار را حذف کردند صادرات سرب و روی با رشد همراه شد کانادا، مقصد تجاری ریوتینتو می‌شود تقاضا برای گرافیت طبیعی رو به افزایش است شیلی صادرات لیتیوم را افزایش داد کشف شهر معدنی در عربستان ضربه مهلک به کسب وکار زنجیره فولاد دلار ارزان می شود/ تاثیر تحریم های جدید بر صادرات فلزات سرمایه‌گذاری۱۹/۵ میلیارد دلاری برزیل در بخش معدن دستورهای امریکایی به صنعت خودروسازی ژاپن آسیب می‌زند سودجویی میلیاردی از مچاله کردن فولاد مرغوب مذاکره با عمان برای حل مشکلات صادرات سنگ آهن عمده مشکل ایران و چین مراودات بانکی است اصلاح نرخ ارز فرصتی برای افزایش درآمد دولت لزوم حفظ ارتباط با کشورهای خارجى در دوران تحریم ترس "ژاپن" از جهش صادراتی فولاد "چین" صادرات سنگ آهن از مرز ۵ میلیارد دلار گذشت رشد صادرات ایرالکو در سال ۹۶ صادرات سنگ را به ۲میلیارد دلار می‌رسانیم اجرایی شدن سامانه نیما به قیمت متوقف شدن صادرات مشکل صنعت سیمان رقبای داخلی است خام فروشی بزرگترین مشکل بخش معدن ایران است ساخت باتری های (EV) صادرات لیتیوم را افزایش داد تا پایان سال ۵میلیارد دلار پروژه معدنی افتتاح می شود اعمال تعرفه برای کل واردات چین در دستور کار امریکا تلاش های چین قیمت زغالسنگ را افزایش داد «نیما» تاثیری بر صادرات لوله و پروفیل ندارد صادرات قراضه فلزات غیرقانونی است جلوگیری از واردات سنگ بی معناست خام فروشی در هیچ زمان مفید نیست باید فولاد به سمت ارزش افزوده بیشتر برود گمشده صادرات معدنی سنگ آهنی ها می توانند به نظر شواری اقتصاد اعتراض کنند نگران صادرات در شرایط تحریم هستیم افزایش ۱۱.۷ درصدی صادرات سیمان و کلینکر وضعیت ارز در بازار، سوالى بى پاسخ است اماراتی ها «روی» ایرانی را صادر می کنند عقب نشینی امریکا از بازار جهانی طلا تعرفه های امریکا؛ چین را راهی افریقا کرد محصولات جدید« BMW» نیازمند نیکل و کبالت خبری خوش برای صادرکنندگان فولاد غفلت سامانه نیما از پرداخت حقوق نیروهای خارجی ثبت سفارش با دلار ۴۲۰۰ تومانی یعنی رکودی بزرگ صادرات فولاد سخت می شود اعلام حمایت کرباسیان از صنعت سنگ ایران مشکلی برای صادرات محصولات معدنی از گمرک یزد وجود ندارد ۵ پهنه اکتشافی در دست میدکو صادرات فولاد ایران از تحریم‌های آمریکایی متاثر نمی‌شود رشد صادرات معدنی و صنعتی نگرانی سنگ آهنی ها از تصمیم جدید ترامپ تسویه ارزی کالاهای صادراتی مبهم است وضع عوارض صادراتی برای خصوصی ها مهم نیست صادرات زنجیره فولاد از مرز ۹.۲ میلیون تن عبور کرد بازار سنگ‌آهن چین به روی خارجی‌ها گشوده شد تولیدات زنجیره فولاد کشور ۶۰ درصد رشد داشت «سرقینی» با صادرات سنگ خام کنار آمد ۱۴۶ میلیون دلار آلومینیوم از استان مرکزی صادر شد نهضت فرآوری در صنعت سنگ ایران از میز طلای کشور چه می دانید؟ صادرکنندگان قیر، وکیوم باتوم را از بورس کالا تهیه کنند رشد ۶.۵ درصدی صادرات محصولات پتروشیمی و معدنی در سال ۹۶ تولیدات معدنی سهم ۱۹درصدی از سبد صادرات کشور را کسب کردند محاسبه مالیات بر ارزش افزوده مهمترین مساله تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا تلاش برای از سرگیری صادرات سیمان به عراق خبری از افزایش قیمت سیمان نیست ۶میلیارد دلار پروژه جدید معدنی افتتاح می شود قانون معادن برای تبدیل مواد معدنی به صنعتی شفاف شود چین، بازار بیلت را تحت فشار قرار می دهد هفته افزایشى در انتظار سهام صادرات محورها کاهش سودآوری صادرات محورها با ارز تک نرخی افزایش ۳۹ درصدی صادرات فولادسازان بزرگ صادرات غیرنفتی به ۵۵ میلیارد دلار افزایش می یابد فولادسازان چین در حال ثبت سفارش های صادراتی بیش از ۲۰ درصد محصولات فولاد اکسین صادر می شود ماموریت جدید مجلس برای جلوگیری خام‌فروشی صادرات سیمان از استان سمنان پیگیری شود جذب سرمایه خارجی برای معادن نیازمند انسجام قوانین است رشد قیمت سنگ آهن صادراتی ایران سهم ایران از صادرات سیمان جهان کاهش اضطراب سرمایه گذاران، عامل حمایت از بازارهای سهام دنیا قیمت صادراتی فلزات در بهمن ماه بیش از ۴۵ درصد رشد کرد کدام محصولات صنعتی و معدنی ایران بیشتر مشتری دارند؟ نهایی شدن قرارداد صادرات زغال سنگ طبس به چین صنعت مس در دوران طلایی خود به سر می‌برد ۱۳۹۶؛‌ سال افتتاح و شروع عملیات اجرایی طرح های بزرگ برترین های تولید، واردات و صادرات جهانی زغال سنگ در سال ۲۰۱۷ تاسیس ذوب آهن اصفهان موجب شکل‌‌گیری بسیاری از صنایع دیگر در کشور شد قیمت طلا افزایش یافت ارزش صادرات مواد معدنی به حدود ۸.۴ میلیارد دلار رسید ایران دومین تولیدکننده سنگ تزیینی و نما در جهان است ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی ایران به ۷.۵ میلیارد دلار رسید
برگشت به بالا