مدیرعامل چادرملو :

ما توانایی توافق با فولاد سازان را داریم/ بازار داخل و صادارت را درکنار هم حفظ می‌کنیم

عصر معدن- محمود نوریان مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اظهار کرد: با اتمام طرح اولیه تجهیز معدن و احداث کارخانه فرآوری با سه خط تولید کنسانتره سنگ آهن و شروع راه اندازی وتولید محصول ، شرکت اهداف خود را در سه برنامه کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت دنبال کرد.

پنجشنبه ۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۸:۰۰

ما توانایی توافق با فولاد سازان را داریم/ بازار داخل و صادارت را درکنار هم حفظ می‌کنیم

به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از روابط عمومی شرکت چادرملو؛ در ادامه این گزارش گفت وگو با مدیر عامل چادرملو را میخوانید:

درباره اینکه  تا چه میزان به تولید محصولات نهایی (بجای نیمه نهایی) حرکت کرده است و چه چشم اندازی را برای این مهم پیش بینی می شود؟

در برنامه اول، رفع نواقص و مشکلات خطوط تولید و انجام اصلاحات جهت حصول به ظرفیت اسمی (4/5 میلیون تن) بود که پس از تحقق آن ، بازنگری در فن آوری تولید و انجام تغییرات و Modificationجهت افزایش ظرفیت تولید از طریق بهره وری اجرا شد، بنحویکه ظرفیت عملی سه خط تا 6/3 میلیون تن افزایش یعنی 40 درصد بیشتر از ظرفیت اسمی تحقق یافت.
درهمین این برنامه تولید سنگ آهن های دانه بندی را بعنوان محصول جانبی با ظرفیت تولید 800 هزارتن به 1/5 میلیون تن افزایش دادیم.
یکی دیگر از اهداف تعیین شده در برنامه میان مدت ، طرح احداث خط چهارم تولید کنسانتره بود که با توجه به تجربه و تخصص نیروهای شرکت که از اجرای طرح اول کسب کرده بودند طی یک برنامه زمانبندی شده کمتر از پیش بینی کنسرسیوم طرف قرارداد، طرح اجراء و راه اندازی شد.

مهم ترین طرحی که در این برنامه اجراء گردید و هدف آن ارزش افزوده در ماده معدنی بود.
احداث کارخانه گندله سازی اردکان به ظرفیت سالیانه 3/4 میلیون تن بود که برای اولین بار یک شرکت معدنی درکشور موفق به انجام آن شد که قسمتی از کنسانتره سنگ آهن تولیدی تبدیل به گندله مورد مصرف صنایع فولاد گردید. متعاقباً طرح افزایش ظرفیت تولید بمقدار 600 هزارتن و کلاً 4 میلیون تن اجرا شد.

در این برنامه خط پنجم تولید کنسانتره سنگ آهن هم اجراءگردید، بنحویکه ظرفیت عملی تولید در پنج خط کارخانه فرآوری از ظرفیت اسمی7/5 میلیون تن به  میزان 10/5 میلیون تن افزایش یافت به عبارتی 40% بر ظرفیت تولید کنسانتره افزوده شد .
در برنامه بلند مدت: اهداف شرکت فراتر از تولید کنسانتره سنگ آهن و گندله بود در این برنامه تولید فولاد را بمنظور تحقق سهمی از برنامه های مربوط به تولید 55 میلیون تن فولاد در کشور در افق 1404 و همچنین ایجاد ارزش افزوده بیشتر در ماده معدنی و سوددهی شرکت را به مورد اجراء گذاشتیم .
لذا مطالعات فنی و اقتصادی لازم جهت احداث کارخانه فولاد به ظرفیت تولید سالیانه 1/3میلیون تن  و کارخانه احیاء مستقیم (تولید آهن اسفنجی) به ظرفیت 1/55 میلیون تن و یک کارخانه نورد میله گرد به ظرفیت 450 هزار تن در برنامه های شرکت قرار گرفت و کلاً اجراء و در حال تولید هستند.

مسأله مهمی که در اجرای طرح های فوق مورد توجه خاص شرکت قرار گرفت اجرای طرح های زیربنائی و تأمین آب و برق زمان بهره برداری بود که در این زمینه احداث نیروگاه 500 مگاواتی در مجتمع صنعتی چادرملو ، احداث تصفیه خانه فاضلاب اردکان و انتقال آب به مجتمع مزبور بمقدار سالیانه2/9 میلیون مترمکعب و احداث تصفیه خانه دشت سپیدان و انتقال آب به مجتمع معدنی چادرملو سالیانه بمقدار 4/38میلیون مترمکعب بوده است که کلاً اجراء و در حال بهره برداری  است.
خلاصه آنکه شرکت بعنوان اولین شرکت معدنی میباشد که زنجیره تولید از استخراج سنگ آهن خام تا تولید محصول میله گرد را اجراء و تکمیل کرده است.

برنامه شرکت برای سال 1399 چیست ؟

1- استخراج باطله     46 میلیون تن
2- استخراج سنگ آهن    15 میلیون تن
3- تولید کنسانتره سنگ آهن   9/5 میلیون تن
4- تولید کنسانتره سنگ آهن دانه بندی  500 هزار تن
5- تولید گندله     3/7 میلیون تن
6- تولید آهن اسفنجی    1/5 میلیون تن
7- تولید شمش فولاد     1 میلیون تن

تأمین مالی طرح های توسعه چگونه انجام شده است؟
کلیه طرح های شرکت از محل منابع داخلی بوده است که شامل آورده سهامداران (افزایش سرمایه ) واخذ تسهیلات از سیستم بانکی کشور است. شرکت به نرخ تاریخی تاکنون مبلغ 48500 میلیارد ریال بطور مستقیم در اجرای طرح ها و مبلغ 26513 میلیارد ریال بصورت مشارکت و خرید سهام سایر شرکت های تولیدی و کلاً مبلغ 75000 میلیارد ریال سرمایه گذاری نموده است که نتایج حاصله و ظرفیت های ایجاد شده به این شرح است.
الف : طرح های تولیدی
1- تولیدکنسانتره سنگ آهن     10,500,000 تن
2- تولید سنگ آهن دانه بندی(کارخانه پیمانکار)           1,500,000 تا 1,200,000 تن
3- تولید گندله       4,000,000 تن
4- تولید آهن اسفنجی شرکت     1,550,000 تن
5- تولید آهن اسفنجی فولاد غدیر ایرانیان    800,000 تن
6- تولید آهن اسفنجی فولاد ارفع      800,000 تن
7- تولید شمش فولاد شرکت      1,300,000 تن
8- تولید شمش فولادارفع     800,000 تن
9- تولید شمش فولاد شاهرود     100,000 تن
10- طرح در دست اجراء تولید فولاد سرمدابرکوه   600,000 تن
11- نورد میلگرد سرمدابرکوه     450,000 تن
12- نورد میلگرد فولاد شاهرود     200,000 تن
ب : طرح های زیر بنائی در ارتباط با تولیدات
1- احداث نیروگاه سیکل ترکیبی به ظرفیت              500 مگاوات
2- تأسیسات تصفیه خانه فاضلاب اردکان با              2,900,000 متر مکعب در سال
3- تأسیسات تصفیه خانه آب دشت سپیدان چادرملو با    4,380,000 متر مکعب در سال
4- احداث خط انتقال برق رسانی از یزد به مجتمع معدنی چادرملو            180 کیلومتر
5- احداث راه های اصلی از دوراهی ساغند به چادرملو و بهاباد    حدود 125 کیلومتر

آیا امکان استفاده از جذب سرمایه خارجی در شرایط تحریم وجود دارد؟
- شرکت در گذشته  امکان دریافت فاینانس خارجی (ژاپن) برای هزینه های احداث کارخانه گندله سازی جدید با ظرفیت 4 میلیون تن درسال و همچنین امکان استفاده از تسهیلات بانک  ایران و  اروپا برای تأمین نقدینگی مورد نیاز خرید ماشین آلات و تجهیزات بخش خارجی احداث کارخانه نورد را دنبال کرد، لیکن محدودیت های ناشی از اعمال تحریم های آمریکا علیه ایران تلاش های گذشته را فعلا ً با وقفه مواجه کرده است.
طرح های در دست اجراء و برنامه های آتی چادرملو چیست ؟
-  مهمترین طرح در دست اجرای شرکت ، اکتشاف ، تجهیز و بهره برداری از آنومالی D19 با پیش بینی سرمایه گذاری به  مبلغ 19000 میلیارد ریال است.
طرح دیگر در دست اجراء، احداث یک واحد نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در جوار نیروگاه سیکل ترکیبی در مجتمع صنعتی چادرملو ست.
سرمایه گذاری در این طرح 1000 میلیارد ریال بوده و طرح در اوائل سال آینده راه  اندازی می شود.
2 طرح احداث کارخانه گندله سازی جدید به ظرفیت تولید سالیانه 4 میلیون تن با پیش بینی سرمایه گذاری 21 هزار میلیارد ریال و احداث کارخانه های نورد به ظرفیت 1/1 میلیون تن در سال با سرمایه گذاری 11 هزار و 700 میلیارد ریال در مجتمع صنعتی چادرملو در دستور کار شرکت و برنامه های آتی  است.

دانش و توانمندی صنعت سنگ آهن شرکت در مقایسه با سایر کشورهای صاحب این صنعت را چگونه ارزیابی می کنید؟
- در خصوص وضعیت تکنولوژی بخش معدن و مقایسه آن با تکنولوژی موجود در سطح کشور و جهان باید گفت ماشین آلات و تجهیزات در معدن سنگ آهن چادرملو در حال حاضر از پیشرفته ترین ماشین آلات و تجهیزات معدنی روز جهان است.
در کلیه فعالیت های معدنی شامل طراحی های معدن، باطله برداری، استخراج سنگ آهن، جابجائی مواد، تکنولوژی دیواره گودال معدن و کنترلهای کیفی و کمی استخراج سنگ آهن از آخرین فن آوریهای روز جهان و مناسبترین و پیشرفته ترین نرم افزارها استفاده  می شود.
همچنین اجرای روش انفجارهای کنترل شده (Presplit) از متداول ترین روش های انفجار کنترل شده در جهان است. شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با خرید دو دستگاه دریل Titon 600  و طراحی دقیق در مهندسی حفاری و خرج گذاری بلوک های دیواره های نهائی معدن، اولین مجتمع معدنی در ایران است که تجربه اجرای دیواره های سالم و دقیق مطابق با طرح را به دست آورده، ضمناً این تکنولوژی همگام با سایر معادن بزرگ جهان بوده و کارشناسان سایر معادن کشور از این فن آوری بازدید کردند  تا در معادن خود آن را اجراء کنند.
ما با نصب ابزار در لایه های سطحی و زیر سطحی دیواره های نهائی معدن و برداشت مستمر روزانه اطلاعات، رفتار نگاری کلیه دیواره ها توسط کارشناسان متخصص مونیتورینگ ثبت و کنترل می گردد. این عملیات به ندرت در معادن جهان انجام و در ایران فقط در معدن سنگ آهن چادرملو اجراء می شود.
نصب و راه اندازی سامانه معدن کاری هوشمند (Dispatching- Monitoring) در سال 1394 که توسط یک شرکت سازنده داخلی و هوش و خلاقیت دانشجویان دانشگاه یزد طراحی و ساخته شد از اقدامات بسیار مهم و ارزشمند چادرملو بوده . با بهره برداری از این سیستم به توانمندی های اثربخش در عملیاتی معدنی دست یافتیم که می توان به :
1- افزایش راندمان استخراج مواد معدنی (باطله و سنگ آهن).
2-  افزایش ایمنی.
3- کنترل سرعت ماشین آلات و تجهیزات معدنی.
4- اعلام سرویس های ادواری ماشین آلات و تجهیزات معدنی.
5-  سرویس شماری ماشین آلات (تعداد بارگیری و تعداد حمل).
6-  برنامه ریزی و مشخص نمودن موقعیت ماشین آلات (دامپتراک و شاول).
7-  برنامه ریزی و جلوگیری از بروز اشتباه در بارگیری و تخلیه (باطله، سنگ آهن).
8-  کنترل مسیر حرکت تراک ها با توجه به نوع بار.
9-  بررسی کیفیت ناهمواریهای جاده ها، کیفیت آب پاش مسیرها.
10- کنترل بار سنگ شکن.
11-  پایش عملیات معدن با استفاده از دوربین.
12- تسریع اطلاع رسانی.
13- ارائه گزارش ها – گزارش مدیریتی- گزارش استاندارد- گزارش عملکرد راننده- اپراتور، گزارش کارکرد ماشین آلات، گزارش بلوک- افق و سایر گزارشها اشاره کرد .
لطفاً در خصوص وضعیت تکنولوژی کارخانه فرآوری و مقایسه آن با تکنولوژی جهان توضیحاتی بفرمائید؟
اصولاً فرآوری سنگ آهن و جدایش آهن از سایر مواد، در جهان یک روش مشخص می باشد و عمدتاً شامل خردایش (رساندن مواد به درجه آزادی مطلوب) و جدایش توسط جداکننده های مغناطیسی دائم، موقت و فلوتاسیون است.
تکنولوژی و تجهیزات کارخانه کانه آرائی چادرملو بر اساس نیاز فرآیند و استفاده از آخرین فن‌آوری و تکنولوژی ها انتخاب و در حال حاضر با تکنولوژی روز دنیا قابل مقایسه و بعنوان بزرگترین و مدرن ترین کارخانه فرآوری سنگ آهن در سطح کشور محسوب می شود.
کارخانه فرآوری چادرملو پس از انجام عملیات خردایش (سنگ شکن و آسیای خود شکن) از دو روش تکنولوژی روز جهان برخوردار است.
1- جدا کننده های مغناطیسی برای پر عیار سازی سنگ آهن مگنتیت.
2- سیستم فلوتاسیون جهت پرعیار سازی سنگ آهن هماتیت و آپاتیت.
به نظر شما موضوع عوارض صادراتی برای سنگ آهن نیازمند چه اصلاحاتی است؟ آیا اصولاً تعریف مشخصی از مقوله خام فروشی در کشور وجود دارد؟
- از نظر تولید کنندگان سنگ آهن ، خام فروشی یعنی صادرات سنگ آهن خام استخراجی از معدن که در کل کشور تاکنون چنین کاری صورت نگرفته است. سنگ آهن جهت مصرف در صنایع فولاد عمدتاً به روش کوره بلند و احیاء مستقیم به ترتیب به صورت دانه بندی شده در اندازه های 10-0 میلیمتر (Fine Ore) و 25-10 میلیمتر (Lump Ore )، پرعیار سازی بصورت پودر کنسانتره سنگ آهن قابل تبدیل به گندله (Pellet Feed) تولید و به بازار عرضه می شود.
در ایران بیش از 85 درصد صنایع فولاد به روش احیاء مستقیم بوده که مصرف کننده کنسانتره سنگ آهن با عیار (Fe) بیش از 67 درصد است. تنها مصرف کننده سنگ آهن دانه بندی ذوب آهن اصفهان است.
از طرفی تولیدکنندگان کنسانتره سنگ آهن حدود 10 شرکت بزرگ هستند که 85 درصد تولیدات کشور توسط آن ها صورت می پذیرد  نا گفته نماند صادرات کنسانتره سنگ آهن بعلت نیاز صنایع فولاد داخل کشور نداریم.
لیکن تولید کنندگان سنگ آهن دانه بندی که معادن کوچک را دارند طبق آمارها از تعداد 206 معدن فعال در تیرماه به 123 معدن در مهرماه کاهش یافته و تولیدات آنها مازاد بر مصرف داخلی است ، این تولیدکنندگان دو راه پیش رو دارند یا میبایست محصول خود را صادر کنند تا قادر به ادامه تولید و اشتغال زائی باشد و یا معادن را تعطیل کنند. راه سومی هم وجود دارد که سرمایه گذاران (دولت یا بخش خصوصی) کارخانه فرآوری احداث و سنگ آهن را از معادن خریداری و محصولات با عیار مناسب تولید و عرضه نمایند. که آن هم بعلت پراکندگی این معادن در کل کشور و توجیه پذیر نبودن طرح از طرف سرمایه گذاران مورد استقبال قرار نمی گیرد. البته قرار است این اقدام با تشکیل کنسرسیوم هایی عملی شود .
بطور کلی ، ما موافق صادرات مواد اولیه نیستیم لیکن اگر موجودی مازاد بر مصرف داخلی داشتیم بهتراست بدون وضع عوارض آن را صادر کنیم تا ضمن ارز آوری و اجرای طرح های توسعه، از تعطیلی و توقف تولید معادن و بیکاری ( باتوجه به اینکه عمده معادن درمناطق دورافتاده می باشد) جلوگیری کنیم.
به نظر شما درمورد صنعت سنگ آهن کشور تا چه میزان در خصوص تولید، عرضه ، تقاضا، تأمین مواد اولیه و مصرف داخلی و جهانی آینده نگری در کشور صورت گرفته و میگیرد؟
- براساس اطلاعات و آمارهای اعلام شده در طرح جامع فولاد جهت تحقق 55 میلیون تن فولاد در افق  1404 نیاز به حدود 80 میلیون تن کنسانتره سنگ آهن داریم. ظرفیت تولید تا پایان سال 1398 بمقدار 59 میلیون تن بوده . از طرفی برآوردهای انجام شده نشان می دهد که در افق 1404 میبایست 162 میلیون تن سنگ آهن خام استخراج شود در صورتیکه درسال 1397 مقدار استخراج سنگ آهن 87 میلیون تن و درسال جاری حدود 93 میلیون تن بوده .
ذخائر زمین شناسی سنگ آهن در ایران حدود 5 میلیارد تن محاسبه و ذخیره قطعی آمارهای اعلام شده متفاوت و بین 2/5 تا 3/3 میلیارد تن است.
لذا چنانچه ذخائر جدیدی کشف نگردد تأمین سنگ آهن صنایع فولاد تا پس از 1404 کمتر از 2 دهه خواهد بود.
البته با فرض آنکه 80 درصد از ظرفیت 55 میلیون تنی فولاد تولید نماییم (این ضریب در جهان در سال 2018 حدود 76/5 درصد بوده است)، سنگ آهن خام مورد نیاز بمقدار 130 میلیون تن و با فرض رشد سالیانه 1/5 درصد ذخائر قطعی کشور، طی سالهای آتی مشکل تأمین سنگ آهن نداریم .
لیکن درهر صورت توجه به امر اکتشافات و استمرار آن با حمایت های دولت و بخش خصوصی میبایست در سرلوحه برنامه های کشور قرار گیرد. با توجه به اینکه مزیت اصلی زنجیره تولید فولاد در کشور، وجود ماده اولیه اصلی مصرفی آنها یعنی سنگ آهن است. با توجه به پراکندگی کارخانه های فولاد در کشور و مسائل حمل و نقل ریلی نمی بایست روی واردات سنگ آهن تمرکز کنیم.
البته احداث واحدهای فولاد سازی جدید در سواحل جنوبی کشور که هدف اصلی از اجرای آنها صادرات محصولات تولیدی است در دستور کار شرکت ها بزرگ از جمله چادرملو است که یکی از این طرح ها در بندر چابهار است و تأمین سنگ آهن آن هم از کشور استرالیا در نظر گرفته شده است .
پیشنهاد تولیدکنندگان سنگ آهن آنست که دولت در مسائل مربوط به شرکت های خصوصی سنگ آهن و تولید کنندگان معادن کوچک از قبیل قیمت گذاری ، سهمیه بندی ، عوارض صادارتی دخالت نکند. ما قادر هستیم با فولاد سازان توافق کنیم نه اینکه دولت برای بخش خصوصی مبنای قیمت تعیین کند، قیمت ها را آزاد کند، ما خودمان بازار داخل و صادارت را درکنار هم حفظ می نمائیم و نیازی به وضع عوارض صادراتی نیست.
هم اکنون 2 شرکت معدنی و صنعتی چادرملو وگل گهر حدود 54 درصد کنسانتره سنگ آهن کشور را تولید می نمایند و اولویت اول آنها تأمین کنسانتره مصرفی گندله سازیهای کشور است.
این 2 شرکت که در دهه 1370 خصوصی گردیدند بدون اتکاء به دولت و بودجه های عمرانی طرح های افزایش تولید و توسعه خود را اجراء کردند ، لیکن در سالهای اخیر با مسائل مربوط به قیمت گذاری و بهره مالکانه ، مواجه هستند.
در حال حاضر طبق آمارهای مسئولین کشور بخش معدن سهم ناچیزی از تولید ناخالص ملی را به خود اختصاص داده است.
زیرا بخش خصوصی واقعی و توانمند درحوزه فعالیت های معدنی شکل نگرفته است.
در رابطه با وضعیت جهانی سنگ آهن براساس آمارهای کسب شده ذخیره قطعی بمقدار 350 میلیارد تن و قابل استخراج فعلی 174 میلیارد تن برآورد شده است.
تولید فولاد جهان در سال 2018 بمقدار 1809 میلیون تن و مصرف سنگ آهن بمقدار 2130 میلیون تن و تولید فولاد درسال 2019 بمقدار 1848 میلیون تن و مقدار مصرف سنگ آهن 2180 میلیون تن بوده است. کارشناسان جهانی اعتقاد دارند که علیرغم افزایش سالیانه تولید فولاد حداقل تا 100 سال آینده مشکل تأمین سنگ آهن فولادسازن وجود ندارد.
بزرگترین تولید کننده سنگ آهن در سال 2018 کشور استرالیا با 900 میلیون تن و برزیل با 490 میلیون تن حدود 56 درصد تولید جهان را دارا می باشند.
کشور ایران در ردیف 11 تولید کنندگان جهان بوده است.
کشور استرالیا با صادرات 840 میلیون تن و برزیل با صادرات 394 میلیون تن کلاً بمقدار 1234 میلیون تن، بزرگترین صادر کنندگان جهان و کشور چین با واردات 1064 میلیون تن (حدود 80 درصد واردات کل جهان)بزرگترین واردکننده است.

برچسب ها

صادراتشرکت معدنی و صنعتی چادرملو
مطالب مرتبط بیشتر
فروش توافقی ارز صادرات فولاد در بازارچه‌های مرزی شروط تحقق رشد ۱۳ درصدی معدن توقف صادرات میلگرد ایران به افغانستان صادرات فولاد چین رکورد ۸ ساله را می‌زند افزایش ۰.۶ درصدی صادرات زنجیره آهن و فولاد در ۴ ماهه امسال افت ۱۴ درصدی صادرات فولاد با وزنه نیما و قطعی برق فتیله صادرات مس چین از رکورد پایین کشید نبض ناموزون فولاد برنامه افزایش تولید برق "چادرملو" با هدف کمک به جهش تولید صادرات فولاد ۱۶ درصد کاهش یافت افت قیمت ورق صادراتی چین کاهش ۱۹ درصدی درآمد صادرات زنجیره فولاد و آهن صادرات غیرمستقیم فولاد چین رو به رشد ارزآوری بالغ بر یک میلیارد دلاری حاصل از صادرات محصولات زنجیره آهن و فولاد ظرفیت صادرات فولاد کشور به ۱۵ میلیون تن می‌رسد فهرست عوارض صادراتی مواد خام و نیمه خام اعلام شد+ جدول صادرات فولاد به یقین افت خواهد داشت عرضه ۱۱۴ هزار تن محصول در تالار صادراتی بورس کالا امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد صادرات فولاد چین افزایشی شد صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند صادرات حدود ۷.۶ میلیارد دلاری محصولات زنجیره فولاد ثبت بالاترین میزان تولید گندله آهن و شمش فولادی در سال ۱۴۰۲ مصوبه دولت برای حمایت از تولید و صادرات مأخذ عوارض صادراتی برخی مواد خام و نیمه‌خام اصلاح شد عرضه ۱۰۰ درصد ارزِ صادرات فولاد در سامانه نیما از ابتدای ۱۴۰۳ عوارض صادرات زنجیره فولاد اصلاح شد+ جزییات امسال صادرات معدن و صنایع معدنی از ۱۲ میلیارد دلار عبور می کند صادرات ۱۱ میلیارد دلاری تولیدات معدن و صنایع معدنی تا پایان دی‌ماه صادرات یک‌ میلیون تنی سیمان و گچ به کشور‌های حوزه دریای خزر صادرات‌ ۶.۲ میلیارد دلار محصولات زنجیره فولاد کاهش عوارض صادراتی محصولات خام و نیمه خام تصویب شد تولید ۲۴ میلیون و ۴۹۲ هزار تن «شمش فولاد» در ۹ ماهه امسال صادرات فولاد ایران از مرز ۹ میلیون تُن گذشت رشد قابل توجه صادرات گندله و آهن اسفنجی در ۹ ماهه امسال عبور ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۹ میلیارد دلار پیشنهاد اصلاح عوارض صادراتی محصولات معدنی پذیرفته شد بومی سازی ۶۲۹ قطعه در «چادرملو» طی نیمه نخست امسال صادرات فولاد ایران از مرز چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار گذشت رشد ۳۴ درصدی صادرات تیرآهن در ۸ ماه صادرات ۷.۴ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی صادرات زنجیره آهن و فولاد به ارزش بالغ بر ۵ میلیارد دلار انباشت ۸ میلیارد دلار فولاد در انبار کارخانه‌ها افزایش ۱۵ درصدی «حجمی» و ۷ درصدی «ارزشی» صادرات شمش فولاد نبود پایانه صادراتی، حلقه مفقوده صادرات سنگ توسعه اکتشاف توسط "چادرملو" دغدغه های توسعه پایدار را برطرف می کند صادرات ۴۵ درصدسیمان تولیدی خراسان‌جنوبی به افغانستان افزایش تولید و صادرات فولاد به رغم محدودیت برق کارنامه صادرات فولاد در نیمه نخست امسال؛ ۳.۸ تا ۱۸۰ درصد رشد برنامه‌ریزی فولاد مبارکه برای عبور از صادرات ۱.۲ میلیون تن محصول به بازارهای جهانی رشد ۳۰ درصدی صادرات سیمان در نیمه اول سال دریافت عوارض صادراتی از مواد معدنی متوقف شد آیین کلنگ زنی نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی چادرملو برگزار شد گل گهر، رشد را در "تولید اقتصادی" و "محصول صادرات محور" پیگیری کند برترین‌های هفته در بورس کالا را بشناسید دریافت تعرفه بیش از ۴۰ درصدی سنگ، توافقنامه ترجیحی با ترکیه را بی‌معنی می‌کند رشد ۲۰ درصدی صادرات فولاد در ۶ ماهه نخست امسال ضرورت حرکت به سمت فرآوری باطله ها، با طرح های نوآورانه صادرات فولاد چین در اوج جهش صادرات زنجیره فولاد؛ «وزنی»: ۱۴۰درصد، ارزشی: ۳۶ درصد افزایش ۱۵ درصدی صادرات محصولات فولادی در ۵ ماه نخست امسال دستور وزیر اقتصاد به گمرک برای وصول مالیات ۲ درصدی از صادرات فولاد و پتروشیمی + سند شمش آهن و فولاد بیشترین کالای صادراتی ایران به عربستان توقف اجرای مصوبه دولت درخصوص عوارض صادراتی مواد خام و نیمه خام با حکم دیوان عدالت + سند پیگیری ممنوعیت واردات زغال‌سنگ تصمیم دولت هند برای ممنوعیت صادرات لیتیوم برای فعال سازی معادن راکد باید زمینه صادرات فراهم شود رشد ۱۷ درصدی صادرات فولاد ایران تا پایان تیر میزان قطعی عوارض صادراتی مواد خام و نیمه‌خام معدنی ابلاغ شد صادرات فولاد ایران ۱۳ درصد کم شد عوارض صادراتی ۲۳۸ ماده معدنی ابلاغ شد ۶۵ درصد شمش آلومینیوم تولیدی ایران صادر می‌شود صدور ۳.۳ میلیارد دلاری تولیدات معدن و صنایع معدنی صادرات فولاد چین بر مدار رشد سرمایه گذاری؛ زمینه ساز صادرات با ارزش افزوده بالا رشد قابل توجه صادرات فولاد ایران ظرفیت صادراتی ۵۰ درصدی سنگ‌های تزئینی کشور رشد ۲۰ درصدی صادرات فولاد میانی در شرکت فولاد خوزستان « فولاد »، « فملی » و « کچاد » در صدر فولاد، پرطرفدارترین کالای ایرانی در اندونزی لغو معافیت مالیاتی درآمد حاصل از صادرات مواد و محصولات معدنی صادرات سنگ کمتر از ۲۰۰ میلیون دلار است مهمترین مقاصد صادراتی محصولات معدن و صنایع معدنی ایران کدامند؟ فروش خوب معدنی ها و فلزی ها در بورس کالا صادرات فولاد کاهش و واردات افزایش یافت فروش خوب معدنی ها در بازار فیزیکی بورس کالا افزایش ۱۲ درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی چادرملو از ظرفیت تامین مالی در بازار سرمایه و نظام بانکی استفاده کند صادرات ۱۲.۲ میلیارد دلاری زنجیره معدن و صنایع معدنی در سال ۱۴۰۱ فروش خوب فلزی‌ها و معدنی‌ها در بازار فیزیکی بورس کالا صادرات ۱۲.۲ میلیارد دلاری زنجیره معدن در سال ۱۴۰۱ قابلیت صادرات ۵ میلیارد دلاری در صنعت سنگ تزئینی صادرات فولاد نیازمند مشوق‌های صادراتی است ضوابط اجرایی ورود و صدور فلزات گرانبها ابلاغ شد صادرات اقلام فولادی کم شد صادرات فولاد در بهمن ماه روند افزایشی گرفت صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی از ۱۱ میلیارد دلار گذشت صادرات شمش، علت کمبود مواد اولیه در صنعت آلومینیوم صادرات ۱۲۰ میلیون دلاری مصنوعات طلا پس از ۸ سال از حجم صادرات فولاد ایران به خارج کاسته شد کشف ۱۴ میلیارد دلار ذخایر معدنی در دو سال گذشته ورود بندرگاه خمیر به مدار واردات و صادرات مواد معدنی کشور هشت و نیم میلیون تن صادرات شمش و محصولات فولادی در کشور سهم یک درصدی ایران از تولید و صادرات سرب و روی در جهان صادرات محصولات حوزه معدن و صنایع معدنی از ۹.۹ میلیارد دلار گذشت فولادی‌ها در ٩ ماهه امسال چقدر صادر کردند؟ گره‌های صادرات فولاد باز شود پیشرفت فیزیکی فاز ۲ فولاد بافت به ۸۳ درصد رسید صادرات ذغال فشرده مجاز شد چادرملو پس از کسب رتبه نخست در شاخص فروش و کسب رتبه اول در بهره وری رتبه دهم در بین ۵۰۰ شرکت برتر را در ارزش افزوده کسب کرد صادرات سنگ آهن ما زیر صفر است عبور صادرات بخش معدن و صنایع معدنی از ۹ میلیارد دلار افزایش صادرات فولاد چین در سالی که گذشت صادرات حوزه مس حدود ۵ برابر افزایش می‌یابد فولادی‌ها در ۸ ماهه امسال چقدر صادر کردند؟ توسعه اکتشاف، عاملی حیاتی برای تامین خوراک طرح های توسعه "چادرملو" صادرات خاک‌های معدنی تسهیل شد صادرات خاک های معدنی آزاد شد صادرات ۷.۸ میلیارد دلاری محصولات معدن و صنایع معدنی تا پایان آبان‌ماه صدور فولاد در آبان از یک میلیون تن گذشت رشد ۳ درصدی صادرات سیمان عرضه ۱۲هزار تن مس کاتد و شمش فولاد برای صادرات به بازارهای جهانی جهش صادرات زغال سنگ روسیه صنعتی ها و معدنی ها اول تا سوم شد مشکلات و چالش‌های فراروی تولید و صادرات زغال سنگ در کشور میزان صادرات فولادی‌ها در ۷ ماهه امسال دولت هند عوارض صادراتی برروی فولاد، سنگ آهن و گندله را برداشت رشد ۴۸درصدی ارزش صادرات فولاد ایران در مهر ماه ۱۴۰۱ الزامی شدن دریافت گواهی صادرات فولاد وبینار معدنکاری هوشمند به میزبانی "چادرملو" برگزار شد نگاهی به آخرین تغییرات صادرات و واردات فولاد چین افزایش صادرات فولاد چین در ماه اکتبر صادرات ۲.۲ میلیارد دلاری فولاد اوکراین ممنوعیت صادرات زغال کک شو را لغو کرد افزایش صادرات فولاد چین به خاورمیانه شرکت فولاد خوزستان صادرکننده نمونه کشور شد صادرات فولاد به ۵۶ کشور در نیمه نخست ۱۴۰۱ رشد ۱۴ درصدی تناژ صادرات زنجیره فولاد طی شهریور ۱۴۰۰ محدودیت های صادراتی محصولات صنایع معدنی لغو شد صادرات فولادی‌ها کم شد صادرات مواد معدنی راهی برای ارزآوری در کشور عاملی که سهم اندک ایران از بازار ۳۲ میلیارد دلاری تجارت سنگ را تهدید می‌کند صادرات بالغ بر ۵ میلیون تن فولاد تا پایان مرداد ماه محصولات معدنی ۲۷ درصد از کل صادرات را به خود اختصاص داده اند شرایط برای عرضه زغال سنگ در رینگ صادراتی مهیا است صادرات فولادی‌ها کاهش یافت ورق صادراتی روسیه بدون خریدار احتمال کاهش صادرات کک چین در ماه‌های پیش رو کاهش ۱۶ درصدی صادرات فولاد کشور طاهرزاده مدیر عامل "چادرملو" شد رشد ۷.۶ درصدی صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در بهار ۱۴۰۱ صادرات ۳.۲ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی در بهار ۱۴۰۱ صادرات آهن اسفنجی صفر شد دومین بازدید خبرنگاران از ناشران برتر بورسی اوج گیری صادرات فولاد چین رشد ۱۰ درصدی صادرات فولاد رشد ۱۰ درصدی صادرات فولاد تا پایان اردیبهشت‌ماه هشدار درباره از دست رفتن بازارهای خارجی سیمان کشور به علت قطع برق افزایش ۵ درصدی محصولات فولادی و ۴ درصدی شمش محموله های صادراتی گندله در ماه می ۲۴ درصد کاهش یافت تمدید مجوز صادرات ۱۷ شرکت فولادی بورسی و غیربورسی مهلت مصوبه عوارض صادراتی به پایان رسیده است آهن اسفنجی نه صادر شد، نه وارد صدور ۸۶۶ میلیون دلار از تولیدات معدن و صنایع معدنی به خارج کشور وضع عوارض صادراتی بر محصولات معدنی بازار را متعادل کرد صادرات ۱۲ میلیارد دلاری صنایع معدنی و سهم ۳۸ درصد از ارزش بورس کل محصولات فولادی از جدول عوارض صادراتی حذف شدند صادرات زغال سنگ بدون محدودیت سهم ۱۳ درصدی فولاد از صادرات کشور فقط صادرات مقاطع تخت فولادی افت کرد ۵۹ کشور هدف صادراتی فولاد ایران بودند افزایش صادرات طلای سوئیس به آمریکا در ماه مارس حذف میلگرد و مس از فهرست عوارض صادراتی بر محصولات زنجیره فولاد فولادسازان بزرگ خواستار لغو عوارض صادرات فولاد شدند افزایش صادرات شمش و محصولات فولادی در سالی که گذشت جزئیات جلسه فولادی ها با مجلس رشد ۱۲ درصدی صادرات واحدهای بزرگ فولادی در سال ۱۴۰۰ علل اعمال عوارض پلکانی صادرات مواد اولیه زنجیره فولاد نگاهی به آخرین آمار صادرات فولاد چین سهامداران ده هزار میلیارد ریال ضرر می کنند درخواست فوری انجمن فولاد از وزیر صمت دولت از تصمیمات خودتحریمی پرهیز کند سنگ‌آهن مشمول عوارض صادرات ۲۲ درصدی شد دو پیشنهاد رییس سازمان بورس برای جلوگیری از آثار منفی "بخش‌نامه وضع عوارض صادراتی" بر بازار سهام توسعه معدنی، اولویت چادرملو در زنجیره فولاد باشد ژاپن صادرات طلا به روسیه را متوقف می‌کند صادرات بیش از ۶.۶ میلیون تنی واحدهای بزرگ فولادی تا پایان بهمن‌ماه صادرات شمش فولاد از ۶ میلیون تن فراتر رفت ۹.۶ میلیون تن فولاد روانه بازارهای صادراتی شد گندله چادرملو در بورس کالا پذیرش شد ارزش صادرات معدن اکوادور به دو میلیارد دلار رسید صادرات فولاد ایران افزایش یافت رشد ۱۱ درصدی صادرات فولاد شرکت‌های بزرگ تا پایان دی‌ماه رشد ۹۰ درصدی صادرات محصولات معدنی تا پایان آذرماه کاهش واردات در مقابل افزایش صادرات محصولات فولادی افزایش صادرات ۲۵ درصدی محصولات فولادی و ۱۶ درصدی شمش ثبات کل زنجیره فولاد با عرضه های کامل در بورس کالا بخشنامه اصلاح عوارض صادراتی مواد معدنی خام و دارای ارزش‌افزوده پایین صادر شد رشد ۱۴ درصدی صادرات شرکت‌های بزرگ فولادی تا پایان آذر ماه افزایش صادرات ۳۰ درصدی محصولات و ۲۷ درصدی فولاد خام تا پایان آبان امسال صادرات محصولات معدنی مشمول مالیات می‌شود صادرات ۴.۵ میلیارد دلاری آهن و فولاد تا پایان آبان‌ ماه رشد ۲۷۹ درصدی صادرات آهن اسفنجی، در عین بی‌نیازی از واردات تحریم، مانع افزایش صادرات فولاد به سوریه شد صادرات فولاد به سوریه به سبب تحریم‌ها محدود شده نه ممنوع رشد ۳۰ درصدی صادرات فولاد ایران طی ۷ ماهه نخست امسال امکان از سرگیری صادرات محصولات گروه ملی فولاد فراهم شد کاهش صادرات سنگ آهن برزیل سیمان در زمستان ارزان می‌شود مصرف ظاهری فولاد کاهش یافت؛ صادرات افزایش رشد وزنی صادرات فولاد شرکت های بزرگ به مرز ۵۰ درصد رسید افزایش ۶۲ تا ۲۸۷ درصدی صادرات فولادی‌ها رشد ۴۸ درصدی صادرات فولاد ایران در نیمه نخست ۱۴۰۰ بررسی موضوع تسهیل صادرات سنگ ظرف ۱۰ روز آینده هنوز ممنوعیت صادرات فولاد لغو نشده است مجوزهای صادرات فولاد ۲ ماه تمدید شد ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵ میلیارد دلار گذشت افزایش صادرات ۸۸ درصدی محصولات فولادی و ۳۹ درصدی شمش صادرات آلومینیوم روسیه ۱۰ برابر شد برای توسعه صادرات سنگ تزئینی و قطع دست دلالان خارجی چه باید کرد؟ صادرات فولاد ایران به افغانستان تا چند هفته دیگر از سرگرفته می‌شود صادرات فولاد به افغانستان متوقف شد رشد ۱۰۱ درصدی صادرات فولاد در چهار ماه امسال؛صادرات از ۲.۸ میلیون تن عبور کرد تنظیم بازار، صادرات و رفع موانع تولید به عنوان اولویت‌های وزارت صمت محدودیت های صادراتی فولادی ها لغو شد بررسی‌ها ۳ ماه تمدید شود ساماندهی صادرات محصولات فولادی جهش صادرات شمش، محصولات فولادی و آهن اسفنجی توافق با چادرملو برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات برق کاهش ۱۰۰ هزار تنی فولاد چادرملو در پی قطعی‌ برق چهار میلیون یورو محصولات مجتمع فولاد اسفراین به خارج صادر شد افزایش تولید ۷ درصدی «محصولات فولادی» و ۶ درصدی «شمش» جهش ۱۲۸ درصدی صادرات فولاد توسط شرکت های بزرگ رشد ۱۲۸ درصدی صادرات فولاد در بهار ۱۴۰۰ افزایش تولید صادرات محور و بهره‌برداری از معادن، راهی برای کاهش وابستگی بودجه به نفت برنامه ریزی برای افزایش سرمایه چادرملو تا ۱۵۰ هزار میلیارد ریال صادرات ۷۰ هزار تنی آهن اسفنجی رشد ۱۹۳ درصدی صادرات بخش معدن در فروردین ۱۴۰۰ اهمیت وضع عوارض برای صادرات مواد خام استفاده از ظرفیت بورس برای صادرات سیمان برنامه بعدی سیمانی ها، صادرات از بورس کالاست شرط و شروط برای صادرات فولاد تهاتر ارز صادراتی معدنی‌ها با واردات تجهیزات و منابع اولیه صنایع آغاز عملیات اجرایی کارخانه کنسانتره سنگ آهن بهاباد با ظرفیت ۴ میلیون تن از وارد کننده فولاد به صادر کننده تبدیل شدیم صادرات شمش فولاد آزاد شد تولیدکنندگان فولاد مجاز به صادرات برخی محصولات هستند فهرست صادرکنندگان فولاد اعلام شد چادرملو و ماشین سازی اراک تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند تداوم عرضه سنگ‌آهن چادرملو در بورس کالا ۵۰ هزار تن کنسانتره سنگ آهن چادرملو در بورس کالا معامله شد کاهش ۱۳.۱ درصدی صادرات فولاد ایران در سال ۹۹ صدور ۱۵ پروانه بهره برداری از صنایع معدنی به ارزش ۶۸۲ میلیارد ریال استقبال چادرملو از عرضه محصولات سنگ آهنی در بورس کالا ایران به تولیدکننده و صادرکننده فولاد جهان تبدیل شده است گامی بلند در تولید و صادرات فولاد با راه اندازی طرح فولاد روهینا جنوب سنگ‌های قیمتی بستر توسعه صادرات با اشتغال صدها هزار نفری رشد ۲ درصدی صادرات ورق گرم فولادی تا پایان دی‌ماه ضرورت ایجاد نگرش جدید در حوزه معدنی کشور صادرات بیش از ۱.۴ میلیون تنی میلگرد در ۱۰ ماهه ثبت شد ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵.۶ میلیارد دلار فراتر رفت سهم ۲۰ درصدی صنایع معدنی از صادرات غیرنفتی حمایت از صادرات محصولات ذوب آهن اصفهان، یک اولویت ملی است تصویب جزییات طرح توسعه و تولید پایدار زنجیره فولاد در کمیسیون صنایع مجلس از عرضه سنگ آهن در بورس کالا استقبال می کنیم صادرات محصولات فولادی منوط به عرضه میزان تعیین شده در بورس کالا است صادرات معدنی به ۶۱۹ میلیون دلار رسید وزارت صمت موانع صادرات سنگ‌آهن را لغو کرد دستیابی به تولید امسال کنسانتره طی ۱۰ ماه ۴.۷ میلیون تن فولاد به رغم تحریم های چندوجهی آمریکا صادر شد جلوی صادرات فولاد را گرفته‌اند ذوب آهن اصفهان در مسیر افزایش تولید و صادرات تایید مجدد صدورمحصولات مجتمع فولاد صنعت بناب به بازارهای جهانی انقلابی در عرصه معدنکاری ایران در راه است رشد ۱۱۹ درصدی درآمد فروش چادرملو صادرات بیش از ۲۹۰ میلیون دلاری کاتد مس به چین چه میزان واردات و صادرات محصولات فولادی انجام شده است؟ انعقاد تفاهم نامه همکاری های متقابل مابین چادرملو و بانک تجارت صادرات شمش فولادی از سطح ۳.۷ میلیون تن گذشت محورهای اصلی شیوه‌نامه حذف رانت، تقویت صادرات و متعادل کردن سود زنجیره فولاد است بناب به قطب تولید و صادرات فولاد کشور تبدیل می شود تصویب امکان صادرات مانده ورق شرکت‌های فولادی به شرط رعایت کف عرضه امکان صادرات واحدهای مجاز، بدون نیاز به تاییدیه دفتر صنایع معدنی تا اطلاع ثانوی افزایش صادرات سنگ آهن از بندر هدلند استرالیا قطب سوم تولید فولاد کشور ظرفیتی برای توسعه صادرات هدفگذاری ظرفیت تولید ۵۵میلیون‌تن فولاد خام در افق ۱۴۰۴ نیمی از محصولات ذوب آهن صادر می‌شود روند افزایشی صادرات محصولات معدنی فلزی پایانه صادراتی گوهرسنگ‌ها راه‌اندازی می‌شود عرضه ۴۰ درصد تولید ورق‌های فولادی پوشش‌دار ایرانی به بازارهای جهانی صادرات بیش از ۱۲ میلیون تن فولاد به کشورهای دیگر در سال ۹۸ علیرغم همه تحریم ها سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸ ارزش‌گذاری گمرکی مانع صادرات سنگهای قیمتی است صادرات ۸.۴میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی صادرات ۵.۸ میلیون تنی سیمان لوله وپروفیل یک میلیارد دلار ظرفیت‌سازی صادراتی دارد چادرملو منطقه جدید صنعتی ایجاد می کند صادرات فولاد از ۱.۷ میلیون تن گذشت کارگران و کارکنان چادرملو سهامدار شرکتی تازه تاسیس می شوند ۲۵ درصد صادرات کشور مختص به معادن صادرات فولاد نیاز به اخذ مجوز از وزارت صنعت دارد کاهش صادرات معدنی با هدف جلوگیری از خام‌فروشی سهم معدن از صادرات کاهش یافت سرمایه‌گذاری ٧۵ هزار میلیارد ریالی در بخش معدن و فولاد سهم ۴۵ درصدی فولاد از صادرات معدن و صنایع معدنی اجازه صادرات مواد اولیه معدنی را نخواهیم داد رشد ۲۸ درصدی فروش چادرملو در تیر امسال رونق صادرات آهن و فولاد کشور با بازگشایی مرزهای خروجی صادرات فولاد در بهار ۹۹ به بیش از یک میلیون تن رسید جزئیات جدید از لزوم اخذ مجوز صادرات سنگ آهن و عوارض کلیه مواد معدنی+سند صادرات سنگ‌آهن، کنسانتره و گندله با مجوز معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت امکان‌پذیر است کمتر از ۷ درصد سنگ آهن ایران صادر شده است ایمیدرو راهبری تامین سنگ آهن فولادسازان را برعهده دارد صادرات ۲۰ هزار تن آهن اسفنجی در دوماهه سال ۹۹ ممنوعیت صادرات همه نوع سنگ آهن صادرات تیرآهن و میلگرد به ۲۲۲ هزار تن رسید صادرات ۴۰۰ هزار تنی فولاد در دو ماهه اول سال ۹۹ معدن پارسال ۹ میلیارد دلار صادرات داشته، پس می‌تواند جای نفت را بگیرد هدف‌گذاری امسال دستیابی به ۱۰.۵ میلیارد دلار صادرات معدنی صادرات ورق فولادی بشرط عرضه در بورس افزایش تولید و صادرات فولاد در سال۹۹ کاهش قیمت‌های محصولات فولادی در بازار آزاد بزودی کاهش صادرات فولاد روسیه در سه ماه نخست سال اختلاف نظر بین فولادسازان و وزارت صنعت در امر صادرات رقم بی سابقه‌ تولید روزانه شمش فولادی بدون تسهیل صادرات، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد رساندن رقم صادرات سالانه بخش مس کشور به حدود یک میلیارد دلار ایران در صدر تولید و صادرات فولاد خاورمیانه رکورد صادرات مس در کشور شکسته شد قطع صادرات فولاد برای کاهش قیمت‌ها سهمیه صادرات فولاد تعیین می شود درخواست‌ انجمن فولاد برای رفع محدودیت‌های صادرات محدودیت های صادراتی آهن و فولاد کشور را بردارید فولاد میانی رتبه‌دار بیشترین صادرات و کمترین میزان واردات رشد ۷۷ درصدی صادرات آهن اسفنجی در سال ۹۸ افزایش ۲۶ درصدی صادرات شمش فولادی صادرات طلای روسیه آزاد شد افزایش ۲۷ درصدی صادرات فولاد شرکت های بزرگ تقی زاده امروز رسماً بعنوان مدیرعامل جدید چادرملو آغاز بکار کرد صادرات فولاد ۱۱ ماهه ۲۸ درصد رشد یافت کناره گیری نوریان از مدیرعاملی چادرملو ‏‎اقدامات پیشگیرانه از شیوع ویروس کرونا در مجتمع ها و واحدهای معدنی و صنعتی شرکت چادرملو جذب بازار صادراتی برای همدان با ذخایر گرانیت جهش ۷۱ درصدی فروش شرکت ‌های معدن و صنایع معدنی بورسی مازاد مصرف داخلی فولاد امسال به ۱۰ میلیون تن می رسد جذب ۱.۴ میلیارد دلار کالای معدنی ایران توسط سه کشور افزایش صادرات ۴۷ درصدی فولاد خام و ۲۵ درصدی محصولات/ واردات فولاد کاهش یافت رشد صادرات و توسعه سرمایه گذاری؛ دو بال خروج از رکود معدن و صنایع معدنی بندر شهید بهشتی چابهار، رسما منطقه آزاد شد اعلام آمادگی چادرملو، ملی مس و گل‌گهر در تامین ماشین آلات صادرات فولاد هرمزگان افتخاری برای کشور است جهش ۲۵ درصدی صادرات فولاد شرکت های بزرگ آمریکا زغال سنگ خود را به آسیا صادر می‌کند بخش معدن به دنبال کسب سهم ۲۵ درصدی از صادرات بروز اختلال در صادرات جهانی به چین، از زغال‌سنگ تا نفت شرایط تولید و صادرات مس در وضعیت مناسبی قرار دارد تولید چادرملو از ۱۲.۸ میلیون تن گذشت صادرات ۱۵۰ گرم طلا و نقره مسافرتی، از مشکلات صنعت طلا و جواهر است کاهش ارزش پولی، فرصتی برای صادرات کاشی و سرامیک است قیمت‌ها رقابتی شود کمبود سنگ آهن نخواهیم داشت یکی از رویکردهای مهم ما، حضور فعال در بازارهای صادراتی است کمک ۲۰ میلیارد ریالی چادرملو به سیل‌زدگان استان سیستان و بلوچستان رشد ۲۵درصدی صادرات در سالگرد تاسیس منطقه ویژه خلیج فارس ۱۲هزار قطعه در فولاد و معدن توسط چادرملو بومی سازی شد صدور بیش از ۵.۲ میلیون تن فولاد در ۹ ماه امسال فعال سازی ۹۹ معدن کوچک مقیاس/ارائه ۳۴۵ راهکار کلینیکی برای معادن نامگذاری مجتمع فرهنگی، ورزشی و رفاهی فولاد چادرملو به نام سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ۷.۸ میلیون تن زنجیره فولاد صادر شد رشد ۴۶ درصدی ارزش صادرات سنگ آهن افزایش بهره مالکانه به جهت پیش‌بینی افزایش تولید انجام شد رشد ۲۲ درصدی صادرات زنجیره سیمان در هشت ماهه ۹۸ خیز «کچاد » برای رشد ارائه طرح تشکیل «ستاد توسعه صادرات» به معاون اول رئیس جمهور رشد ۳۰درصدی صادرات ذوب آهن در ۹ ماهه ۹۸ رشد ۱۱ درصدی صادرات ایران به چین صادرات معدنی کشور تا پایان سال به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد سهم ۲۱ درصدی بخش معدن و صنایع معدنی از صادرات کل رشد ۸ درصد تولید آهن اسفنجی در کشور افزایش ۲ برابری صادرات آمریکا به چین در پی آتش بس جنگ تجاری صادرات بخش معدن ۷ درصد رشد یافت برای عوارض صادراتی راهکار اجرایی ارائه شود اعتقاد راسخ چادرملو به اهداف و آرمان‌های توسعه یافتگی تحویل یک میلیون تن اسلب در بازار داخل و خارج افزایش بهره مالکانه معادن در بودجه ۹۹، به نفع معادن یا به ضرر آن‌ها؟ ۴ پیشنهاد ایمیدرو برای توسعه چادرملو صادرات ۳.۷ میلیارد دلاری محصولات معدن و صنایع معدنی طی ۵ ماهه ۹۸ فولاد خوزستان نشان عقاب طلایی اجلاس توسعه صادرات ایران را دریافت کرد منعی برای صادرات خاک‌های معدنی غیر زیست‌‎پذیر وجود ندارد قرارگرفتن نیروگاه سیکل ترکیبی سرو چادرملو در میان ۳ نیروگاه برتر کشور رشد ۸۸برابری سرمایه شرکت چادرملو ثبت ۲ رکورد جدید در کارخانه های تولید شمش فولاد و آهن اسفنجی چادرملو تولید شمش فولادی از سطح ۱۱.۹ میلیون تن گذشت تحقق نزدیک به ۴۰ درصد هدف صادرات معدن و صنایع معدنی رشد ۵۴ درصدی صادرات فولاد شرکت های بزرگ در مهر ماه صادرات فولادسازان از مرز چهار میلیون تن گذشت رشد ارزشی صادرات مواد و محصولات معدنی در ۶ ماهه نخست امسال صدور محصولات افغانستان از بندر چابهار/ تخفیفات ویژه برای فعالان بخش خصوصی لزوم توجه به بازار های جدید صادراتی/تهیه نقشه راه معدن کشور برای اولین بار صرف هزینه ۱۱ هزارو ۶۲۸ هزار میلیارد ریالی برای واحد مگامدول چادرملو افتتاح واحد مگامدول احیای مستقیم چادرملو صادرات سیمان از پارس جنوبی ممنوع شد رونق صادرات سنگ آهن علیرغم وضع عوارض ارزش تولیدات معدنی کشور به ۲۲ میلیارد دلار می‌رسد لزوم توسعه صادرات کالاهای ایرانی و ایجاد بازارهای جدید هدف صادراتی مخالف ورود فولادی ها به بخش معدن نیستیم چرا چادرملو بعنوان پنجمین شرکت برتر بازار سرمایه معرفی شد؟ تولید ۵ میلیون تن ماده معدنی در همدان صادرات ۷۱۰ میلیون دلاری منطقه ویژه خلیج فارس ترغیب بخش خصوصی برای حضور فعال‌تر در بندر چابهار گام های فولاد خوزستان در صادرات، تامین مواد اولیه و رفع تعهد ارزی رکوردشکنی فولادسازان بزرگ در شهریور؛ رشد ۶۰درصدی صادرات اگر تنها به سنگ‌آهن اکتفا می‌کردیم، تعطیل می شدیم نقشه راه صادرات غیرنفتی به ۱۵ کشور هدف تدوین شد تنها به دنبال منافع ملی هستیم به زودی با حضور رئیس جمهور، واحد مگامدول احیای مستقیم چادرملو افتتاح می‌شود قرارگرفتن ایران در بین ۷کشور برتر تولیدکننده طلا محدودیت های صادراتی چین تولید فولاد خام ژاپن را کاهش می دهد نگران تعرفه ها نباشید؛ اصلاح می‌شوند ۴۵ درصد شمش روى ایران صادر می شود برگزاری مانور سراسری ایمنی در مجتمع معدنی چادرملو هدف از تشکیل وزارت بازرگانی فروش محصولات دربازار جهانی است نه افزایش واردات/ادامه وزارت رحمانی در وزارت صنایع و معادن برگزاری مانور سراسری ایمنی در مجتمع صنعتی چادرملو مجوز افزایش سه برابری صادرات کنسانتره مس کمپانی فریپورت صف کشتی‌های مواد معدنی برای بارگیری را کاهش می‌دهیم صادرات سنگ آهن در سال ۹۷، یک سوم شد/ امسال ۱۰هزار میلیارد تومان طرح افتتاح می شود کاهش صادرات سنگ آهن ایران به چین با وضع عوارض ۲۵ درصدی کاهش ۱۵ میلیون تنی صادرات مواد معدنی خام در یکسال گذشته/ افزایش تولید فولاد خام بالاتر از میانگین جهانی اسکله صادرات مواد معدنی بندر بوشهر جابجا شود نگاهی به عملکرد صادراتی ایران در ۲۰۱۹ تغییر رویکرد صادراتی جهان فولاد سیرجان از آهن اسفنجی به شمش فولاد تامین نیاز داخل به سنگ آهن بر صادرات ارجحیت قانونی دارد اخذ عوارض ۲۵ درصدی از صادرات مواد خام معدنی به گمرک ابلاغ شد افزایش ۲۵ درصدی تعرفه صادرات مواد خام معدنی تولید ۱۹.۷ میلیون تن کنسانتره سنگ آهن شرکت های بزرگ "کچاد" ۵۲ درصد درآمد پیش بینی شده را در ۵ ماه محقق ساخت جلوی صادرات سنگ آهن به خارج استان اصفهان گرفته خواهد شد صادرات فولاد به مدار رشد بازگشت "معامله با چین" ساده "است تعطیلی معادن تا دو ماه آینده افت تولید سه ماده معدنی در کلمبیا؛ پنجمین تولیدکننده زغالسنگ کمبود مواد اولیه با عدم دخالت دولت در قیمت‌گذاری پایان خواهد یافت تولید بیش از ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن سنگ‌آهن و محصولات فولادی در چادرملو ثبات قیمت صادرات بیلت و اسلب در ایران/ رزرو فولاد صادراتی برای اکتبر نزول ۱۲ درصدی صادرات فولاد با تکلیف عرضه در بورس کالا ارزآوری ۲۰ میلیارد دلاری بخش معدن/ فروش شمش از سامانه بهین یاب صادرات طلا از سر گرفته می‌شود سرمایه‌گذاری ۶۹ هزارمیلیارد ریالی چادرملو در استان یزد آیین‌نامه اصلاحی ورود و صدور فلزات گرانبها در شورای پول و اعتبار تصویب شد صادرات موفقیت آمیز ذوب آهن اصفهان طبق برنامه صادرات حداقل ۱۰۰ هزار تنی ذوب آهن به صورت ماهانه در سال جاری راز بقا، حذف تفکر قالبی آغاز تصمیم ترامپ برای فلزات ایران چادرملو معادن کوچک منطقه را در مدار تولید نگه داشت/مجوزهای لازم برای بهره برداری از معدن استرالیا اخذ شده است ایمیدرو و صندوق ضمانت صادرات، امروز تفاهمنامه پوشش ریسک صادراتی امضا می کنند ترکیه در زمینه صادرات میلگرد با کشورهای خاورمیانه رقابت می کند صادرات از نان شب براى کشور واجب تر است اختلال در صادرات محصولات معدنی داخلی سازی قطعات صنعتی محور توسعه در چادرملو بررسی راه‌های همکاری صدا وسیما با شرکت‌های پیشرو در زمینه بومی سازی قطعات صنعتی احیای معادن کوچک پاسخ به نیاز داخل و رویکرد به بازارهای صادراتی است شرکت‌ها دیگر منتظر نتیجه جنگ تجاری نمی‌مانند محدودیت صادرات ما را به نقطه سر به سر صنعت فولاد نزدیک می کند صادرات روزانه کلینکر به بصره صادرات فولاد چین کاهشی شد مازاد تولید فولاد داریم،اما اجازه صادرات نمی دهند پنتاگون "عناصر نادر خاکی" را ردیابی می‌کند استقرار واحدهای جدید حجاری در شمس آباد بازدید معاون وزیرصنعت، معدن و تجارت از مجتمع صنعتی چادرملو بحث صادرات سنگ باید در برنامه ها قرار گیرد تاجیکستان تا ۴۰درصد از سیمان تولیدی را صادر می کند جزئیات افتتاح ۳.۹ میلیارد دلار طرح معدنی در سال ۹۸ / در برگشت پول صادرات با کمترین مشکل مواجه هستیم فاینانس های مالی خارجی متوقف شدند/ سرمایه‌گذاری ۲هزار میلیارد تومانی چادرملو برای گندله سازی رکورد صادرات محصولات فولادی در خردادماه۹۸/ هزینه بالای تأمین مواد اولیه برای ذوب‌آهن صادرکنندگان در برگشت ارز رفوزه شدند شرکت های معدنی و صنعتی بنیاد خیریه نیستند شرایط واردات و صادرات طلا تصویب شد امسال بیش از ۱۰۰هزار میلیارد تومان پروژه معدنی افتتاح می‌شود شرکت های بزرگ بیش از ۳.۴میلیون تن فولاد تولید کردند ارزش صادرات سنگ های تزئینی و نما به حدود ۳۵۰ میلیون دلار رسید صادرات یک میلیون تنی فولادسازان بزرگ در دو ماه ۹۸؛ فولاد خوزستان در رتبه نخست هند علیه محصولات آمریکایی دست به تلافی زد افزایش صادرات مواد معدنی کانتینری به چین از بندر چابهار رشد ۱۵ درصدی صادرات ذوب آهن اصفهان چین صادرات مواد معدنی نایاب را کاهش داد حدود ۱.۷ میلیون تن به ظرفیت تولید بیلت فولادی افزوده می شود تمرکز بر صادرات به کشورهای منطقه و همسایه از برنامه های دولت است صادرکنندگان واقعی سنگ آهن نگران نباشند بخشنامه جدید وزیر، تاجران واقعی را حذف می‌کند شرایط جدید صادرات سنگ آهن تقسیم ۷۰۰ ریال سود هر سهم در مجمع عمومی عادی کچاد بخش معدن در فروردین امسال ۱۲۱ میلیون دلار صادرات داشت صادرات ۳۹۲ هزار تن شمش فولادی در فروردین ۹۸ ثبت شد صرف ۲هزار میلیارد تومان از افزایش سرمایه چادرملو برای کارخانه جدید گندله‌سازی صادرات ۱.۶ میلیارد دلاری منطقه ویژه خلیج فارس در سال ۹۷ تولید شمش فولادی فروردین ماه به بیش از ۱.۷ میلیون تن رسید وجود یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تن ذخیره معدنی در سیستان و بلوچستان صادرات ۴ میلیون دلاری مواد معدنی از آذربایجان غربی استفاده بیشتر از صندوق ضمانت صادرات در دستور کار است تاکید بر همکاری های بانک مرکزی، گمرک و شرکت های معدن و صنایع معدنی در رونق تولید تلاش برای افزایش صادرات سرب و روی ارزش صادرات بخش معدن به بیش از ۵۰۰ میلیون دلار رسید دوسویه بودن ارتباط به مدد ابزار های نوین ارتباطی ۵۹ شرکت در لیست صادرکنندگان مجاز محصولات فولادی قرار گرفتند وزیر صنعت اسامی صادرکنندگان مجاز مقاطع طویل فولادی را ابلاغ کرد تحریم‌ها تاثیری بر فولاد ندارد/ رفع موانع صادرات فولاد در گرو حمایت از مصرف کنندگان داخلی مشکل صادرات طلا بیش ازحوزه هاى دیگر است صادرکنندگان شناسنامه دار به دنبال حفظ برند خود هستند صادرات صنایع معدنی ایران ادامه دارد تحریم مانع صادرات آلومینیوم نمی‌شود تحریم صنایع معدنی ایران، بازی تکراری ترامپ صادرات آلومینیوم متوقف نمی‌شود مشکل صنعت فلزات تحریم ترامپ نیست/ دولت موانع داخلی صادرات را بردارد دولت موانع پیش روی تولیدکنندگان فولاد را برطرف کند دست واسطه‌ها را از صادرات مقاطع طویل فولادی قطع می‌کنیم/صادرات محصولات فولادی حتی یک دقیقه هم ممنوع نشد تداوم روند کاهش واردت فولاد در سال۹۷ ۳طرح مهم برای چادرملو در سال ۹۸ تعیین شد امسال یک میلیون تن شمش صادر می‌کنیم صادرات ۴.۸ میلیون تن شمش فولادی در سال ۹۷ مشکلات ارزی بخش معدن و صنایع معدنی را حل می کنیم قیمت گندله و کنستانتره تغییری ندارد فولاد خوزستان نیازهای آینده را مدیریت کرده است/ سهم ۵۷ درصدی فولاد خوزستان از صادرات فولاد بازار جهانی سنگ آهن ثبات نسبی دارد روش های سه گانه توسعه در شرایط حساس/ ایمیدرو، زمینه ساز توسعه بخش خصوصی است برخورد سلیقه ای نشود، مشکلی برای صادرات نداریم بازدید امام جمعه یزد از مجتمع معدنی چادرملو بازگشت ارز حاصل از صادرات بخش معدن بازار عراق به داد ایران مى رسد/ تلفیق معدن و انرژى بهترین استراتژى براى کشور است بازار عراق گزینه خوب صادراتی ایران واردات سیمان به اقلیم کردستان عراق ممنوع شد در سال رونق تولید خام فروشی متوقف و به ارزش افزوده تبدیل می شود تولید شمش آلومینیوم از مرز ۲۷۶ هزار تن گذشت با خبرهای خوش وارد سال ۹۸ شدیم/ثبت فروش ۲۳ هزار و ۵۰۰میلیارد تومانی در کارنامه ۹۷ فولادمبارکه افزایش سود چادرملو با راه اندازی واحد تولید آهن اسفنجی تولید بیش از ۴۵ میلیون تن کنسانتره سنگ آهن شرکت های بزرگ ۹۰ درصد صادرات ایران به ۲۰ کشور در سال ۹۷ تولید کنسانتره در سال ۹۷، ۳۰درصد بیشتر از ظرفیت اسمی انجام شد صدور ۹.۲میلیارد دلار کالای معدنی و صنایع معدنی؛ زنجیره فولاد رتبه اول صادرات سنگ‌آهن به کمک اقتصاد کنگو می‌آید فولاد هرمزگان، شرکت برگزیده همایش سراسری رضایت‌مندی مشتری/ فروش آغاز یک تعهد است همکاری دوجانبه فولاد هرمزگان با بانک توسعه صادرات ایران تاجران سنگ آهن ریسک نکنند/ افزایش قیمت ها تا کجا ادامه دارد؟ صادرات کبالت ادامه دارد ظرفیت‌های منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس برای سرمایه‌گذاران بی نظیر است چادرملو همواره در کنار مصیبت دیدگان بوده و هست پیام تسلیت مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بازار فولاد چین در ابهام توسعه بازار صادراتی ذوب آهن در سال جاری ورود سیمان به رینگ بورس، راهکار ایجاد هماهنگی فولاد سازان بیش از پنج میلیون تن صادرات داشتند بزرگترین سقوط در صادرات مواد معدنی رخ داد فولاد اولین صنعت در استفاده از اینستکس خواهد بود صادرات معدن به بیش از ۹۷۰ میلیون دلار رسید مازاد تجاری چین با آمریکا ۱۳ میلیارد دلار کاهش یافت محصولات فولاد خوزستان به ۱۷ کشور جهان صادر می‌شود صادرات محصولات صنعتی و معدنی ۱۵ درصد افزایش یافت رشد ۲۷درصدی صادرات فولاد ارزش صادرات مواد معدنی به یک میلیارد و ۱۷۸ میلیون دلار رسید صادرات افغانستان به هند از "بندرچابهار" آغاز شد ۴۰۰کیلومتر خطوط ریلی نیاز بخش معدن افزایش ۱۰ برابری صادرات کنسانتره سنگ آهن ایران چهارمین ذخایر سنگ جهان را دارد سهم ۲۱ درصدی معدن و صنایع معدنی از صادرات غیرنفتی در ۱۰ ماه صادرات شمش روی از سر گرفته می‌شود صادرات ژاپن هم کاهشی شد باید بازارهای هدف را شناسایی کنیم تصویب افزایش سرمایه چادرملو به رقم ۶۷هزار میلیارد ریال تصمیم برای آزادسازی فروش "روی" رشد ۶۱ درصدی تولید کاتد مس در ۱۰ ماهه ۹۷ عدم اطمینان از یارانه، صادرات لیتیوم را افزایشی می‌کند معادن سبب بی نیازی ایران از دیگر کشورها شده است استخراج مواد معدنی در ۴۰ سال انقلاب افزایش یافت بندر چابهار با صادرات مواد معدنی می‌درخشد رشد ۲۲درصدی تولید کنسانتره سنگ آهن شرکت های بزرگ تا پایان آذر ۹۷ چادرملو حامی شرکت‌های دانش بنیان است محصول معدن استرالیا به مکران مى رسد صادرات در سال ٩٧ به حصر رفته است بازدید رییس هیات عامل ایمیدرو از واحدهای فولادی چادرملو از تحریم داخلی پرهیز کنیم وضعیت حساس است، قوانین دست و پاگیر را کاهش دهید صادرات بخش معدن در ۹ ماه به بیش از یک میلیارد دلار رسید باید باور ملی به صادرات تغییر کند صادرات شمش فولاد خراسان از مرز ۱۰۰ هزار تن گذشت چرا صادرات سنگ‌آهن کاهش یافت؟ اروپایی ها متقاضی سنگ ایران هستند ایمیدرو همکاری مناسبی با مجلس، وزارت اقتصاد و ‌بانک مرکزی دارد تجلیل از ذوب آهن اصفهان به عنوان صادر کننده نمونه ملی استان اصفهان صادرات فلزات و سنگهای گرانبها ۲۵ درصدی افزایش یافت هدفگذاری ریوتینتو برای ۲۰۱۹ مشخص شد سهم ۴۴ درصدی گل گهر در تولید سنگ آهن فولاد هرمزگان محصول برتر کشور را ساخت شرط فولاد خوزستان برای بازگشت دوباره به بازار اروپا/منتظر افزایش سودهی بیشتر «فولاد» باشید «ریوتینتو» به دنبال کاهش اختلالات صنعتی ۸۵ ساله که از تحریم‌ها گذر کرد جو منفی بر معاملات بازار فلزات پایه حاکم شد ۹۸، سال تحولی بزرگ در ذوب‌آهن صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در ۹ ماه به ۷.۲ میلیارد دلار رسید افزایش نرخ حمل ونقل دریایی مانع رقابت در بازارهای خارجی است صادرات ۱۰۰میلیون دلاری فولاد در آذربایجان شرقی تحریم ها نتوانسته صادرات سیمان را دچار مشکل کند آزاد شدن صادرات به معنای برطرف شدن مشکلات نیست ساخت ۱۱ هزارو ۲۸۷ قطعه صنعتی ۳۸ هزار تن محصول فولاد آلیاژی ایران صادر شد ۵۰ درصد ارز حاصل از صادرات معدنی در سامانه نیما عرضه شد امروز فولاد هرمزگان برندی جهانی است/ با برنامه‌ریزی از تحریم‌های ظالمانه عبور می‌کنیم بیش از آنکه نگران تحریم ترامپ باشیم، از سیاست‎های جهانگیری می‎ترسیم صادرات باید آزاد شود معدن و صنایع معدنی در صدر صادرات ایران به ترکیه چه کسی جلوی صادرات آهن اسفنجی را گرفته بود؟ ﺻﺎدرات، ﻧﻮش‌داروی ﺑﻦ ﺑﺴﺖ رﮐﻮد ﺻﻨﻌﺖ ﺳﻨﮓ ۸۲ درصد صادرات مواد معدنی کشور از بندر شهید رجایی انجام می شود چینی‌ها سنگ ایران را به امریکا می‌برند روزهای سخت فولادسازان داخلی اظهارنامه شرکت‌هاى شفاف، مبناى کار گمرک باشد قیمت تمام شده، معضل بزرگ برای صادرات سیم و کابل عزم جدی ذوب آهن اصفهان برای ارتقای صادرات در سال جاری رشد ۷ درصدی صادرات محصولات معدن و صنایع معدنی فراوری ۳۰۰میلیون تن سنگ آهن در دو شرکت گل‌گهر و چادرملو وضعیت صادرات ایران به عراق خوب است/ رشد ۳۳ درصدی صادرات ایرانی ها به عراق تعرفه‌های سنگین عراقی‌ها برای فولاد ایران تقاضای کاذب، دلیل اصلی جلوگیری از صادرات بود صادرات، ضرورت تولید شرکت‌هاست صادرات یک متولی مشخص ندارد صادرات غیرمجاز مس اقتصادی نیست اعتقاد راسخ چادرملو برای ارتقای شاخص‌های زیست محیطی برای صادرات فولاد نیازمند برنامه‌ریزی هستیم پیمان سپاری ارزی، چالش جدید تولیدکنندگان و صادرکنندگان دور اندیشی و حاشیه امن در چادرملو وزارت صنعت: مشکلی در صادرات سرب و روی وجود ندارد تکنولوژی های قدیمی صنعت گچ را ورشکسته می کند بازار مثبت، این هفته در انتظار شرکت‌های معدنی و فلزی صادرات سیمان ۷ درصد افزایش یافت فعالان بخش خصوصی از دلایل کاهش صادرات محصولات معدنی می‌گویند فشار اندونزی برای برق رسانی با سوخت فسیلی کشورهایی که از جنگ ترامپ سود می برند افزایش فروش و تداوم صادرات مستلزم تقویت نگاه حمایتی است هزینه‌های حمل و نقل صادرکنندگان ۲ برابر شده است احتمال کاهش ۲۵ درصدی تولید محصولات آلومینیوم پیمان سپاری ارزی یکی از موانع موجود در حوزه صادرات کشور تحقق صدرصدی بودجه چادرملو تا پایان مهر ماه/ جهش سود آوری در سایه مدیریت کارآمد صادرات محصولات فولادی افزایش یافت مشکل ذوب‌آهن برای تامین سنگ‌آهن رفع می‌شود توقف صادرات بیش از ۵۰ هزار تن روی دپو شده ۵۰۸ میلیون دلار آهن اسفنجی و فولاد از هرمزگان صادر شد نقش آفرینی «بندرچابهار» در جهش صادرات مواد معدنی صادرات ۲ میلیارد دلاری چدن، آهن و فولاد مشکلات مربوط به صادرات محصولات غیرنفتی رفع شود جهش ۳۴۶ درصدی صادرات زغالسنگ ایران «D۱۹» در انتظار پاسخ انرژی اتمی افزایش ۱۹ درصدی صادرات معادن هرمزگان کاهش هزینه اجاره کشتی‌های فله‌بر، دستاورد یک اتحاد رشد ۶درصدی ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی رشد ۵۱درصدی فروش جهانی سیمان؛ این بازار ۸۵ میلیون تنی صادرکنندگان فولاد به ناحق و به دلیل آمار اشتباه متهم به بازنگرداندن ارز صادراتی خود شده‌اند به تولیدکنندگان پتانسیل صادراتی داده شود از افراد کارشناس در وزارت صمت استفاده شود واردات مواد معدنی افزایش یافت با وجود تحریم‌ها صادرات بخش معدن ادامه خواهد داشت شاخص قیمت تولید معدن در تابستان ۴۶.۲ درصد رشد کرد معادن، بهترین گزینه قابل اتکاء در توسعه کشور هستند افزایش ۱۲ درصدی قیمت، مشکل صنعت سیمان را حل نمی‌کند مذاکرات فولاد امیرکبیر کاشان با کشورهای اروپایی صادرات، عنصر حیات بخش اقتصاد ایران است صادرات معدن و صنایع معدنی از ۵ میلیارد دلار عبور کرد دریافت تندیس و لوح تقدیر نمونه ملی روز جهانی استاندارد توسط فولاد امیرکبیر کاشان ترامپ پیش از انتخابات کنگره چه خواهد کرد؟ صادرات ۴۵۱ میلیون دلار آهن و فولاد از استان اصفهان توافق زغال‌سنگی گلنکور با ژاپن قطر، مقصد صادراتی محصولات معدنی استان بوشهر دولت جلوى صادرات را نگرفته است امام جمعه استان هرمزگان: صادرات گندله جایز نیست برنامه ریزی ذوب آهن اصفهان برای یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن صادرات تا پایان سال جاری سرمایه‌گذاری گل‌گهر در چابهار به صرفه است آنومالی "D۱۹" تنها برای چادرملو نیست صادرات سیمان و کلینکر ۱۷.۳ درصد افزایش یافت همکاری ۳ جانبه ایران، عراق و سوریه در صنعت سیمان صادرات گندله را متوقف کنید دریافت تعهد ارزی صادرات سیمان را سخت کرده‌است دلالان، بازار سنگ ایران را بدنام کرده‌اند/ بازار سنگ ۶ ماهه دوم سال راکد است صادرات معدنی به صرفه از بندر شهید بهشتی چابهار اکتشاف، لازمه تبدیل تهدید به فرصت است بخشنامه‌های جدید، بازار صادراتی ایران را از بین می‌برند بخشنامه جدید افغانستان صادرکنندگان را غافلگیر کرد کره و ژاپن با تعرفه‌های فولادی ترامپ چه کردند؟ آتش جنگ تجاری به بازار سهام چین رسید چین به دنبال اعمال تحریم بر امریکا است خرید سنگ آهن از معادن کوچک اطراف در حال بررسی است مذاکرات چین و امریکا بی نتیجه ماند نیم نگاه درآمدهای اقتصادی کشور به بخش معدن صادرات سنگ‌آهن استرالیا به چین افزایش یافت تحریم روسال، صادرات چین را افزایش داد افزایش نرخ دلار، فرصتی برای خرید سهام معادن آیا بازار سنگ آهن در دست محتکران باقی می ماند؟ دو کارخانه در بخش آلومینیوم و مس امسال راه اندازی می شود ایتالیا به دنبال بازار سنگ ایران است سود چین از تحریم روسال چیست؟ انحصارگرایی واحدهای پایین دست آلومینیوم را تعطیل می‌کند فولادی‌ها سودده می‌شوند عدم عرضه فولاد در بورس، بازار را بر هم زد کاهش ارزش ریال فرصت است یا تهدید؟ سنگ ایران به نام ترکیه صادر می شود /سنگ قبرهای چینی در ایران مواد تقلبی به جای قیرطبیعی به چین صادر شد جلوگیری از صادرات شمش روی به بهانه تنظیم بازار چادرملو جانی تازه گرفت تأیید دوباره محصولات ذوب آهن اصفهان برای صادرات به اتحادیه اروپا آغاز عملیات نقشه برداری از پهنه معدنی D۱۹ عایدی ۱.۴ میلیارد دلاری آمریکا از تعرفه‌های فلزات تاجران عراقی هم دلار را حذف کردند صادرات سرب و روی با رشد همراه شد کانادا، مقصد تجاری ریوتینتو می‌شود تقاضا برای گرافیت طبیعی رو به افزایش است شیلی صادرات لیتیوم را افزایش داد کشف شهر معدنی در عربستان ضربه مهلک به کسب وکار زنجیره فولاد دلار ارزان می شود/ تاثیر تحریم های جدید بر صادرات فلزات سرمایه‌گذاری۱۹/۵ میلیارد دلاری برزیل در بخش معدن دستورهای امریکایی به صنعت خودروسازی ژاپن آسیب می‌زند سودجویی میلیاردی از مچاله کردن فولاد مرغوب مذاکره با عمان برای حل مشکلات صادرات سنگ آهن عمده مشکل ایران و چین مراودات بانکی است اصلاح نرخ ارز فرصتی برای افزایش درآمد دولت لزوم حفظ ارتباط با کشورهای خارجى در دوران تحریم چادرملو باز هم رکورد زد ترس "ژاپن" از جهش صادراتی فولاد "چین" صادرات سنگ آهن از مرز ۵ میلیارد دلار گذشت رشد صادرات ایرالکو در سال ۹۶ صادرات سنگ را به ۲میلیارد دلار می‌رسانیم اجرایی شدن سامانه نیما به قیمت متوقف شدن صادرات مشکل صنعت سیمان رقبای داخلی است ساخت باتری های (EV) صادرات لیتیوم را افزایش داد تا پایان سال ۵میلیارد دلار پروژه معدنی افتتاح می شود آغاز ۲ پروژه جدید فولادی در چادرملو اعمال تعرفه برای کل واردات چین در دستور کار امریکا تلاش های چین قیمت زغالسنگ را افزایش داد «نیما» تاثیری بر صادرات لوله و پروفیل ندارد صادرات قراضه فلزات غیرقانونی است جلوگیری از واردات سنگ بی معناست باید فولاد به سمت ارزش افزوده بیشتر برود گمشده صادرات معدنی سنگ آهنی ها می توانند به نظر شواری اقتصاد اعتراض کنند نگران صادرات در شرایط تحریم هستیم «کچاد» ۳۳ تومان سود تقسیم کرد به دنبال ذخایر جدید هستیم افزایش ۱۱.۷ درصدی صادرات سیمان و کلینکر وضعیت ارز در بازار، سوالى بى پاسخ است اماراتی ها «روی» ایرانی را صادر می کنند عقب نشینی امریکا از بازار جهانی طلا تعرفه های امریکا؛ چین را راهی افریقا کرد محصولات جدید« BMW» نیازمند نیکل و کبالت رکورد جدید تولید شمش در کارخانه فولاد چادرملو خبری خوش برای صادرکنندگان فولاد چادرملو پیشرو در بازتولید پساب های شهری و صنعتی غفلت سامانه نیما از پرداخت حقوق نیروهای خارجی ثبت سفارش با دلار ۴۲۰۰ تومانی یعنی رکودی بزرگ صادرات فولاد سخت می شود اعلام حمایت کرباسیان از صنعت سنگ ایران مشکلی برای صادرات محصولات معدنی از گمرک یزد وجود ندارد ۵ پهنه اکتشافی در دست میدکو صادرات فولاد ایران از تحریم‌های آمریکایی متاثر نمی‌شود رشد صادرات معدنی و صنعتی نگرانی سنگ آهنی ها از تصمیم جدید ترامپ تقدیر «ناطق نوری» از اشتغال زایی چادرملو تسویه ارزی کالاهای صادراتی مبهم است وضع عوارض صادراتی برای خصوصی ها مهم نیست بازدید عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از چادرملو بیش از ۱۰ هزار قطعه در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو بومی سازی شد صادرات زنجیره فولاد از مرز ۹.۲ میلیون تن عبور کرد بازار سنگ‌آهن چین به روی خارجی‌ها گشوده شد تولیدات زنجیره فولاد کشور ۶۰ درصد رشد داشت «سرقینی» با صادرات سنگ خام کنار آمد ۱۴۶ میلیون دلار آلومینیوم از استان مرکزی صادر شد ثبت افزایش سرمایه ۱۹درصدی چادرملو در سال ۹۶ حمل ریلی ۸۰ درصد مواد معدنی کشور از استان یزد نهضت فرآوری در صنعت سنگ ایران تاثیر منفی نوسانات ارزی بر بخش تولید از میز طلای کشور چه می دانید؟ صادرکنندگان قیر، وکیوم باتوم را از بورس کالا تهیه کنند رشد ۶.۵ درصدی صادرات محصولات پتروشیمی و معدنی در سال ۹۶ تولیدات معدنی سهم ۱۹درصدی از سبد صادرات کشور را کسب کردند محاسبه مالیات بر ارزش افزوده مهمترین مساله تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا تلاش برای از سرگیری صادرات سیمان به عراق خبری از افزایش قیمت سیمان نیست سرانجام محیط زیست در برابر D۱۹ کوتاه آمد ۶میلیارد دلار پروژه جدید معدنی افتتاح می شود چین، بازار بیلت را تحت فشار قرار می دهد هفته افزایشى در انتظار سهام صادرات محورها توسعه زیرساخت های فرهنگی و اجتماعی در مجتمع چادرملو کاهش سودآوری صادرات محورها با ارز تک نرخی افزایش ۳۹ درصدی صادرات فولادسازان بزرگ صادرات غیرنفتی به ۵۵ میلیارد دلار افزایش می یابد فولادسازان چین در حال ثبت سفارش های صادراتی بیش از ۲۰ درصد محصولات فولاد اکسین صادر می شود صادرات سیمان از استان سمنان پیگیری شود جذب سرمایه خارجی برای معادن نیازمند انسجام قوانین است رشد ۴۰ درصدی ارزش سهام چادرملو در سال ۹۶ رشد قیمت سنگ آهن صادراتی ایران سهم ایران از صادرات سیمان جهان کاهش اضطراب سرمایه گذاران، عامل حمایت از بازارهای سهام دنیا قیمت صادراتی فلزات در بهمن ماه بیش از ۴۵ درصد رشد کرد کدام محصولات صنعتی و معدنی ایران بیشتر مشتری دارند؟ نهایی شدن قرارداد صادرات زغال سنگ طبس به چین صنعت مس در دوران طلایی خود به سر می‌برد ۱۳۹۶؛‌ سال افتتاح و شروع عملیات اجرایی طرح های بزرگ برترین های تولید، واردات و صادرات جهانی زغال سنگ در سال ۲۰۱۷ تاسیس ذوب آهن اصفهان موجب شکل‌‌گیری بسیاری از صنایع دیگر در کشور شد قیمت طلا افزایش یافت ارزش صادرات مواد معدنی به حدود ۸.۴ میلیارد دلار رسید ایران دومین تولیدکننده سنگ تزیینی و نما در جهان است ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی ایران به ۷.۵ میلیارد دلار رسید
برگشت به بالا