جواهراتی با تِم حیوانات از جنس «شوپارد»

عصر معدن- شوپارد، یک شرکت سوئیسی سازنده ساعت، جواهرات و لوازم جانبی لوکس است که در سال ۱۸۶۰ توسط لویی-اولیس شوپارد تاسیس شده است.

شنبه ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۳:۰۰

جواهراتی با تِم حیوانات از جنس «شوپارد»

به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن»، شوپارد در سن 24 سالگی کار خود را با تولید ساعت جیبی دقیق کورنومتر شروع کرد.
امروزه تولیدات این شرکت در 124 کشور و همچنین از طریق 12 نمایندگی فروش مستقیم و 120 فروشگاه معتبر در بیشتر نقاط جهان پخش می‌شود. شوپارد سالانه حدود 150000 قطعه جواهر و ساعت را به فروش می‌رساند و دارای 1700 کارمند در سراسر جهان و گردش مالی برابر 800 میلیون فرانک سؤیس است.
برای کامل شدن تنوع محصولات، انواع زیورآلات نیز به خط تولید شوپارد اضافه شده‎اند. این زیورآلات به گروه‎های اصلی جواهرات و ساعت‎ها مرتبط هستند؛ مانند دکمه سر دست و خودکارهایی با بافت چرم که درست مانند ساعت‎هایی اند که در مدل Classic Racing وجود داشتند.
شوپارد عضو کنسول Responsible Jewellery است؛ یک سازمان بین الملی ناسودبر که برای تقویت اعتماد مشتریان به صنعت جواهرسازی تاسیس شده است. این سازمان هدفش را با پیشبرد روش‎های معتبر تجاری در زنجیره تامین، عملی می‎کند.
در سال 2010، شوپارد مشارکتی سه ساله را برای حمایت از WWF's Tiger Initiative آغاز کرد؛ یک پروژه حفاظتی که هدفش نجات دادن ببرها از خطر منقرض شدن بود.
در سال 2010 جشن 150 امین سالگرد تاسیس شوپارد و رونمایی از کلکسیون‎های سالگرد Animal World، 150 تکه جواهرات با تم حیوانات به نام Haute Joaillerie و همچنین 4 مدل جدید L.U.C که توسط 4 مشخصات سازنده‎ جدید پشتیبانی شده است.
از سال 1999 شوپارد حامی مالی جشنواره فیلم کن بوده است و بازیگرانی چون کیت وینسلت و پنلوپه کروز از جواهرات شوپارد استفاده کرده‌اند.

برچسب ها

جهانجواهرسنگهای قیمتیساعت لوکس
مطالب مرتبط بیشتر
ارزش‌گذاری گمرکی مانع صادرات سنگهای قیمتی است سنگ‌های گرانبها، عرصه‌ای برای خودنمایی گوهرهای ایران ‌زمین ورود دوباره Gemfields به تجارت سنگ‌های قیمتی ایران در جمع ۷ کشور برتر تولیدکننده طلا و جواهر قرار دارد افتتاح دپارتمان تخصصی گوهرشناسی و گوهر تراشی در فردوس صنعت سنگ ایران دست کمی از کشورهای جهان ندارد گرانترین ساعت جهان از جنس فولاد ضد زنگ ساخته شد تاکید غریب پور بر لزوم تدوین طرح جامع سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی قرارگرفتن ایران در بین ۷کشور برتر تولیدکننده طلا صنعت بومی فولاد ایران، از رشد جهانی جلو زد الماس هایی که ردیابی می شوند نهمین معدن بزرگ مس دنیا دیجیتالی می‌شود این سنگ هم زمرد است هم یاقوت! معرفی کشورهای برتر تولیدکننده نقره تجارت الماس " آنلاین" می شود فیروزه؛ سنگی با قدمت ۷هزار سال تولید جهانی الماس در سال۲۰۱۸ بدون تغییر ماند مبارزه در بازار "الماس" کاهش چشمگیر فروش "آلروسا" جان اف کندی توجه جهان را به این سنگ جلب کرد برنامه جدید جواهر فروش معروف دنیا گنجی نهفته در میان معادن سیستان و بلوچستان جواهرات هندی انبار شدند معدن و صنایع معدنی در صدر صادرات ایران به ترکیه ۲۰۱۸، سال خوب معدنکار الماس متمرکز در افریقا خریداران الماس در نیویورک چه کسانی هستند؟ یاقوت کبود، سنگ خردمندان سال ۲۰۱۸: سال الماس های تولیدشده در آزمایشگاه دهکده جواهر ایران کجاست؟ استقبال بازار از الماس های مصنوعی الماس ارزان شد با نادرترین سنگ سیبری آشنا شوید/ هر قیراط ۲۰۰۰دلار رشد تولید فولاد خام ایران و جهان با جواهرات ۱۳۰ هزارساله آشنا شوید آزادسازی واردات مصنوعات طلا به ضرر طلاسازان است بازار الماس های ساختگی داغ شده است "آکوامارین" سنگ پیشگو با بزرگان تولیدکننده اورانیوم آشنا شوید تقاضا برای طلا بیشتر خواهد شد کاهش درآمد مشهورترین کمپانی طلا و جواهر دنیا نگاهی به ۱۰ کشور طلایی جهان افت ملایم قیمت سنگ‌آهن در بازار چین سنگی به رنگ "غروب آفتاب" از خواص کانی کمیاب «آپوفیلیت» چه می دانید؟ افزایش سطح انرژی با جواهرات فلوریتی بازار الماس داغ است با جواهر"عصربرنز" آشنا شوید "مالاکیت" سنگ سبز دوست داشتنی «اوپال کنترا لوز»، سنگی که کهکشان دارد «پینیت»، کمیاب ترین سنگ دنیا «رد اسکارلت »گردنبدی ۵.۱ میلیون دلاری «یشم اعلی» درد را تسکین می بخشد با اعضای خانواده بریل آشنا شوید یاقوت سرخ با ارزش تر از طلا از سنگ یمانی چه می دانید؟ از کشورهای دیگر طلا بخرید، در ایران بفروشید با ۴ نسل جواهرساز خانواده‌های سلطنتی آشنا شوید چطور سنگ برلیان از طلا فروشی بخریم؟ برای خرید جواهر به فروشنده اطمینان کنید/فاکتور طلا فراموش نشود رشد ۴۷درصدی تولید آهن اسفنجی ایران بازار داغ سنگ های قیمتی تولید ریوتینتو ۴.۷ درصد افزایش یافت نگهداری بزرگترین صفحه عقیق برش‌خورده دنیا در موزه سنگ‌های قیمتی قم دریافت مالیات بر ارزش افزوده مشکل اصلی صنعت طلاست بزرگان مس دنیا کدامند؟ برترین کشورهای تولیدکننده کبالت جهان در سال ۲۰۱۷
برگشت به بالا