پیش بینی ۱۲ برابری فروش خودروهای الکتریکی تا ۲۰۳۰

سرمایه گذاری در "نیکل تانزانیا"؛ گام بی اچ پی برای تامین باتری خودروهای الکتریکی

عصر معدن- شرکت معدنی بی اچ پی ۵۰ میلیون دلار در معدن نیکل تانزانیا سرمایه گذاری کرد. این اقدام گامی در جهت تولید باتری خودروهای الکتریکی است که پیش بینی شده فروش جهانی آن ها تا ۸ سال آینده ۱۲ برابر خواهد شد.

شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۲:۰۰

سرمایه گذاری در "نیکل تانزانیا"؛ گام بی اچ پی برای تامین باتری خودروهای الکتریکی

به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از ایمیدرو، رشد فزاینده تقاضای نیکل برای استفاده درساخت باتری خودروهای الکتریکی منجر به سرمایه گذاری50 میلیون دلاری شرکت معدنی بی اچ پی BHP در معدن نیکل کابانگا Kabanga در تانزانیا شد.

این سرمایه گذاری نشان از ورود مجدد بی اچ پی به بخش معدن آفریقای جنوبی دارد. ذخایر معدن کابانگا حدود یک میلیون و 860 هزار تن نیکل برآورد شده است.
انتظار می رود، اولین تولید این معدن در سال 2025 میلادی انجام شود. همچنین تولید سالانه حداقل 65 هزار تن نیکل در طی عمر 30 ساله این معدن پیش بینی شده است.
این در حالی است که در صورت استفاده از ظرفیت کامل این معدن، سالانه 4هزار تن کبالت نیز به عنوان محصول جانبی این معدن تولید خواهد شد. این محصول در باتری های لیتیمی و نیز تولید آلیاژهای مقاوم مورد استفاده قرار می گیرد.
کابانگا اولین پروژه معدنی بزرگ جدید در تانزانیا است که مجوز استخراج معدن در این دهه را دریافت کرده است. شرکت کابانگا نیکل یک شرکت خصوصی ثبت شده در بریتانیا است.
حدود 40 میلیون دلار از سرمایه گذاری بی اچ پی موجب تسریع توسعه معدن خواهد شد. این در حالی است که 10 میلیون دلار نیز در بخش زیست محیطی سرمایه گذاری می شود. این سرمایه گذاری در یک شرکت فن آوری و توسعه که دارای ثبت اختراع فرآیند تولید فلزات باتری با استفاده از فناوری هیدرو متالورژی است، انجام خواهد شد. در این فرآیند ، مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای کاهش می یابد.

روند صعودی قیمت
بر اساس گزارش های منتشر شده موسسه تحقیقاتی فیچ سولوشنز، انتظار می رود روند صعودی ثابتی در رشد قیمت نیکل طی سال های 2023 تا 2027 میلادی وجود داشته باشد. این در حالی است که پیش بینی می شود قیمت این محصول در پایان سال 2027 به اوج خود خواهد رسید.
با این حال پیش بینی می شود میانگین قیمت ها در سال 2022 میلادی به 17هزار دلار در هرتن برسد که نسبت به قیمت 18 هزار و 400 دلار در هر تن طی سال 2021 میلادی، شاهد افت قیمت خواهد بود.

رشد 12 برابری فروش خودروهای الکتریکی تا سال 2030
همچنین پیش بینی می شود، فروش جهانی خودروهای الکتریکی تا سال 2030 میلادی بیش از 12 برابر افزایش یافته و به 31 میلیون و 100هزار دستگاه برسد. این میزان تقریبا یک سوم از فروش خودروهای جدید را به خود اختصاص می دهد.

برچسب ها

نیکلباتری های لیتیومخودرو برقی
مطالب مرتبط بیشتر
کسری ۸ میلیون تنی فلز سرخ تا سال ۲۰۳۲ میلادی خودروهای الکتریکی به فروش انبوه می‌رسند؟ تولید ۹۰میلیون تنی سنگ آهن واله نوسان فلزی‌ها میان داده‌های شرقی و غربی روسیه از کدام تحریم غرب در امان مانده است؟ مازاد عرضه نیکل، کبالت و لیتیم در بازارهای جهانی انگلیس کلیددار قفل باتری برای خودروهای الکتریکی بحران نیکل و شکایت ۵۰۰ میلیون دلاری از بورس فلزات لندن تسلا برای خرید یک شرکت معدنی آماده است قیمت لیتیوم به بالاترین حد خود رسیده است! اطمینان از تامین آهنربای خاکی کمیاب در خودروهای الکتریکی فعالیت ذوب جهانی نیکل صعودی شد کاهش ۲۸ درصدی حجم نیکل در بورس فلزات لندن بهبود در معاملات نیکل لندن؟ توقف انتشار قیمت‌های رسمی نیکل افزایش تولید خودروهای الکتریکی، عامل افزایش بالای قیمت نیکل نیکل هم رکوردشکن شد رشد ۳۸.۵ درصدی تولید کبالت تا سال ۲۰۲۵ تولید جهانی نیکل ۶.۸ درصد افزایش می یابد فروش خودروهای برقی در اروپا از سطح یک میلیون دستگاه عبور کرد صنایع معدنی ایران، برگ برنده تولید خودرو برقی پتاسیم می تواند رقیب لیتیوم برای باتری ها باشد آینده نیکل درگیر تنش‌ها، ممنوعیت تجارت و فناوری سناریوی صعودی برای فلزات استراتژیک در بازار جهانی باتری‌های ""EVs چه می‌گذرد؟ امریکا درحال جا ماندن از رقابت جهانی فلزی که توسعه خودروهای برقی را تهدید می‌کند! معدنچیان بزرگ به دنبال تصاحب بازار باتری EV رشد ۱۳ درصدی تولید نیکل در چین تکاپوی بزرگان معدنی برای تولید باتری های الکتریکی صنعت خودرو نیازمند سرمایه گذاری در معادن فلزی تولید نیکل در فیلیپین اوج می‌گیرد معامله جدید «واله» در سال ۲۰۱۹ انجام می‌شود استخراج کبالت از اقیانوس آرام رشد ۶درصدی ارزش صادرات معدن و صنایع معدنی پیش بینی ها از قیمت کبالت می گویند گام بلند یک شرکت برای باتری های لیتیومی سرمایه گذاری غول معدنی برزیل در نیکل پروژه نیکل، سهام شرکت استرالیایی را افزایش داد خودروسازان با بازار لیتیوم چه کردند؟ قرارداد لیتیومی چین با «تسلا» پوسکو به دنبال استخراج لیتیوم تولیدکنندگان باتری‌های الکترونیکی به دنبال جایگزینی برای کبالت رشد ۷ برابر تقاضا برای خودروهای برقی پیش بینی افزایش قیمت جهانی برای نیکل تقاضا برای گرافیت طبیعی رو به افزایش است شیلی صادرات لیتیوم را افزایش داد تولید خودروهای برقی در چین کاهش یافت خودروسازان با نیکل به آرامش می رسند تولید ۹۵ درصد از قطعات با بازیافت باتری های لیتیوم - یونی شرکت BMW در کبالت سرمایه گذاری کرد ساخت باتری های (EV) صادرات لیتیوم را افزایش داد تقاضای نیکل تا ۲۰۲۲، دو برابر می شود تقاضا بازار لیتیوم را طلایی می کند سرمایه گذاری «فولکس واگن» در باتری های جامد پروژه بزرگ لیتیوم در ایالات‌متحده کلید می خورد جذابیت سرمایه گذاری نیکل رو به افزایش است ذخیره کبالت و نیکل ایران کجاست؟ ذخایری که حکم طلا را دارند افزایش مصرف کبالت پاناسونیک در پی همکاری با تسلا «طلا»، محبوب ترین نام برای شرکت های معدنی جهان محصولات جدید« BMW» نیازمند نیکل و کبالت سازندگان باتری به دنبال جایگزینی برای کبالت هستند جزایر مسی به کمک باتری‌های لیتیوم – یونی می آیند صرف جویی ۲میلیون و ۵۰۰هزار دلاری در تولید شمش نیکل استفاده از محصولات دانش بنیان روبه رشد است «واله» به دنبال شریک برای « کالدونیای» تولید جهانی نیکل بدون تغییر ماند
برگشت به بالا