مطرح شدن ۵ اولویت براى کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران

عصر معدن- رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنى اتاق بازرگانى ایران گفت: در این دوره تعداد اعضا افزایش و تعداد ٣٥ نفر عضو کمیسیون شده اند و مسئولان و مدیران بخش هاى مرتبط با حوزه معدن در دوره گذشته حضور خوبى داشتند.

يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹:۰۰

مطرح شدن ۵ اولویت براى کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران

به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» بهرام شکورى  در جلسه کمیسیون معادن و صنایع عمدنی اتاق بازرگانی ایران با بیان این مطلب در ادامه گفت: این کمیسیون در دوره هشتم به عنوان کمیسیون برتر انتخاب شده است.
وی ادامه داد: کمیسیون در دوره گذشته اولویت هایی از جمله زنجیره فولاد، اصلاح قانون معادن، نرم افزار محاسبه حقوق دولتى و... را در دستور کار خود قرار داد. همچنین اجرایی شدن نرم افزار محاسبه حقوق دولتى یکى از اولویت هاى این دوره از کمیسیون است.
شکوری گفت: رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنى اتاق ایران در اتاق فکر وزارتخانه در کنار رییس هیات عامل ایمیدرو، معاون وزیر، رییس خانه معدن و.... حضور دارد.
وی ادامه داد: اولین جلسه اتاق فکر با حضور وزیر صمت فردا با موضوع بررسی وضع عوارض و خروج دولت از قیمتگذارى دستورى فولاد و مسائل حوزه سرب و روى برگزار مى شود.
وی گفت: 26 نشست تخصصى در دوره گذشته برگزار شد که ٩ مورد آن در سال جارى بوده است.
به گفته وی، متاسفانه امروز برخى بخش ها با صرف هزینه خبرهایی بر علیه بخش معدن منتشر مى کنند.
در این جلسه سجاد غرقى نایب رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنى اتاق بازرگانى نیز گفت:5  اولویت براى این دوره از کمیسیون مطرح شده است.
وی ادامه داد: تنقیح قوانین و مقررات حوزه اکتشاف و استخراج، تدوین سند حکمرانى بهینه بخش معدن با رویکرد توازن زنجیره ، برندینگ بخش معدن، حمایت از نوآورى هاى کسب و کار هاى نوین در حوزه معدن  و تدوین طرح توسعه پایدار معادن کوچک مقیاس ٥ اولویت کمیسیون معادن و صنایع معدنى اتاق بازرگانى در دوره جدید است.
غرقی افزود: باید کلیه بخشنامه هاى صادره در اختیار اتاق بازرگانى قرار بگیرد تا بازنگرى و اصلاحات انجام شود. همچنین باید نقش تشکل ها، مجلس، دولت و... در سند حکمرانى مشخص باشد.
به گفته وی، صدور پروانه بهره بردارى به غیر از شن و ماسه با رشد همراه بوده است.

وی ادامه داد: سند حکمرانى مى تواند نقش هر سازمان و تشکل را مشخص کند. امروز بخش معدن به شدت زیر ذره بین است این موضوع آسیب پذیرى بخش را افزایش مى دهد. بنابراین باید ابتدا بخش معدنى را به جامعه شناسانده و جایگاه آن را در اقتصاد مشخص کنیم.

به گفته نایب رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران، بخش خصوصى باید سیستمى باشد، سازمان دادن به بخش خصوصى از نکات مهمى است که باید به آن توجه داشت.

این خبر تکمیل می شود...

برچسب ها

اتاق ایرانکمیسیون معادن و صنایع معدنی
مطالب مرتبط بیشتر
اهلیت متقاضیان ملاک اصلی در صدور پروانه‌های معدنی است ضرورت هوشمندسازی معادن کشور اتاق بازرگانی اصفهان به دنبال افزایش تعامل میان سنگ آهنی ها و فولادی ها /شرایط امضای تفاهم نامه چند جانبه میان سازمان صمت، ذوب آهن و مبارکه فراهم شود برای حفظ منافع بخش معدن در شوراى عالى معادن تلاش می‌کنیم افزایش قیمت بنزین تاثیری روی حوزه معدن نخواهد داشت/ سهمیه‌بندی بنزین مشکل قاچاق را برطرف می‌کند تحقق اهداف نهضت ساخت داخل، فرا‌تر از نیازهای امروز صنعت کشور پیشرفت خواهیم کرد جای خالی بخش خصوصی در لایحه قانون تجارت فولاد را ارزان کردند تا خانه و خودرو ارزان شود اما گران‌تر شد/ دولت از حوزه تصمیم‌گیری فولاد خارج شود دولت وارد قیمت‌گذاری در حوزه فولاد نشود نهضت راه اندازی معادن کوچک آغاز شده است بعید است در سال جاری رونق اقتصادی محقق شود بیشترین فعالیت اقتصادی در ایران، برعهده دولت است با دولت تعامل نداشتیم باید مراوادات با بدنه دولتی افزایش یابد دولت به سرمایه‌گذاران معدنی سیستان و بلوچستان تسهیلات دهد نقشه راه معدن نیاز به بازنگری دارد در دوره مدیریت جدید ایمیدرو، شاهد اتفاقات خوب خواهیم بود دولت بدون مشورت تصمیم می‌گیرد گمرک هاى کشور هوشمند مى شوند طرح‌های نیمه تمام با ۳۰درصد نقدینگی مردم تکمیل می‌شود پیمان سپاری ارزی یکی از موانع موجود در حوزه صادرات کشور قیمت‌گذارى صنایع را با مشکل روبرو کرده است در کمیسیون‌هاى اتاق بازرگانى کمیته ضد تحریم ایجاد می شود از افراد کارشناس در وزارت صمت استفاده شود رای شورای عالی معادن برای ثبت محدوده‌ها به زودی اعلام می‌شود نیازمند یک تحول اساسی از سوی دانشگاه در معدن هستیم بهره‌وری معادن سنگ پایین است ارائه گزارش عملکرد ۶ ماهه کمیسیون معادن و صنایع معدنی در اتاق ایران آزادسازی پهنه‌ها آسیب شناسی شود آزادسازی پهنه‌های معدنی اقدامی مثبت بود کمیسیون صنایع و معادن، فردا منتظر وزیر صنعت خواهد بود اصرار دولت به انتزاع وزارت صمت ارز ۴۲۰۰تومانی از قیمت پایه مس حذف شود جلوگیری از صادرات شمش روی به بهانه تنظیم بازار تشکل‌‌های معدنی مهمان «سرقینی» می شوند/در جلسه با سرقینی چه نکاتی مطرح می‌شود بسته جدید ارزی، نقدینگی را به سمت تولید می‌برد لزوم حفظ ارتباط با کشورهای خارجى در دوران تحریم عبور از خام فروشی با ایجاد ارزش افزوده بیشتر نهضت فرآوری بهترین گزینه برای رفع مشکلات معادن بازار موازی ارز، راه نجات تولید مدیریت بحران آب و سیاست‌های مقابله با آن مشکل نقدینگی بخش معدن را حل کنید تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت در دستور کار مجلس نیست سیاستگذاری ها با نگاه اقتصادی باشد اکتشافات از سطح به عمق برود حال و روز فعالیت‌های معدنی با تغییرات ارزی دولت بی ثباتی نرخ ارز را برطرف کند مسیر بخش معدن در سال جدید چیست؟ در شرایط نامساعد اقتصادی هم می‌توان موفق بود معادن کشور از جیب می خورند مخالفت با پرداخت یک درصد از فروش معادن به خزانه
برگشت به بالا