معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی:

اهلیت متقاضیان ملاک اصلی در صدور پروانه‌های معدنی است

عصر معدن- معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اهلیت متقاضیان ملاک اصلی این وزارتخانه در صدور پروانه‌های معدنی است.

چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵:۰۰

اهلیت متقاضیان ملاک اصلی در صدور پروانه‌های معدنی است

به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از شاتا، داریوش اسماعیلی در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، افزود: سامانه صدور مجوزهای معدنی به منظور ارتقای شفافیت در بخش معدن و صنایع معدنی، طراحی شده و تمامی فعایت‌های این عرصه با نظارت گسترده انجام می‌شود.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: فرآیند واگذاری معادن و واحدهای صنعتی در برنامه جدید این وزارتخانه تغییرات چشمگیری دارد به طوری که به جای واگذاری اصل معدن یا صنعت، مدیریت این واحدها به بخش خصوصی با در نظر گرفتن اهلیت افراد واگذار می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه فعال‌سازی معادن کوچک و غیرفعال یکی از سیاست‌های اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حوزه صنایع معدنی است، اضافه کرد: معادن راکد یا فعال می‌شوند و یا پروانه آنها باطل می‌شود.

وی گفت: هوشمند سازی و استفاده از سیستم‌های الکترونیکی در معادن یکی دیگر از برنامه‌های وزارت صنعت و معدن که با اجرایی شدن این طرح بسیاری از مشکلات مالی و پهنه‌ای ابن حوزه حل می‌شود.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: بیش از 10 هزار معدن غیر فعال و راکد در نقاط مختلف کشور وجود دارد که فعال‌سازی 25 درصد معادل یک‌هزار واحد در سال جاری برنامه‌ریزی شده است.

اسماعیلی افزود: نسبت معادن غیرفعال به فعال یکی از ملاک‌های سنجش عملکرد مدیران استانی در وزارت صنعت، معدن و تجارت است که این مهم نشان از اهمیت موضوع معادن در سطح ملی دارد.

وی افزود: بیش از 4 میلیارد تن ظرفیت معادن سنگ زینتی کشور است و سرمایه‌گذارانی که با تجهیزات مدرن و به روز دنیا در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند از حمایت‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برخوردار می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی نیز گفت: فعالیت سنتی برداشت در معادن و خام فروشی، این سرمایه ملی را ضایع می‌کند که نیاز است وزارت صمت برای اصلاح این شرایط برنامه‌ریزی کند.

آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی افزود: تشکیل اتحادیه‌های توانمند و به روز رسانی تجهیزات و واگذاری معادن به متقاضیان با اهلیت و دانش معدنی می‌تواند علاوه بر تامین نیاز داخل زمینه صادرات هر چه بیشتر را نیز فراهم کند.

بازدید از چند معدن شهرستان‌های دلیجان، محلات و خمین، حضور در شورای معادن استان و نشست با تشکل ها و فعالان بخش معدن از دیگر برنامه های معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در استان مرکزی است.

استان مرکزی با حدود 550 معدن رتبه هفتم کشور در این زمینه را به‌خود اختصاص داده و تاکنون از 57 نوع ماده معدنی موجود در کشور 42 نوع آن در استان مرکزی شناسایی شده است که 35 ماده معدنی در این خطه بهره‌برداری می‌شود.

بیش از چهار هزار نیروی کار در معادن استان مرکزی فعالیت دارند.

برچسب ها

کمیسیون معادن و صنایع معدنی
مطالب مرتبط بیشتر
تحقق اهداف نهضت ساخت داخل، فرا‌تر از نیازهای امروز صنعت کشور پیشرفت خواهیم کرد مطرح شدن ۵ اولویت براى کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران جای خالی بخش خصوصی در لایحه قانون تجارت فولاد را ارزان کردند تا خانه و خودرو ارزان شود اما گران‌تر شد/ دولت از حوزه تصمیم‌گیری فولاد خارج شود دولت وارد قیمت‌گذاری در حوزه فولاد نشود نهضت راه اندازی معادن کوچک آغاز شده است بعید است در سال جاری رونق اقتصادی محقق شود بیشترین فعالیت اقتصادی در ایران، برعهده دولت است با دولت تعامل نداشتیم باید مراوادات با بدنه دولتی افزایش یابد دولت به سرمایه‌گذاران معدنی سیستان و بلوچستان تسهیلات دهد نقشه راه معدن نیاز به بازنگری دارد در دوره مدیریت جدید ایمیدرو، شاهد اتفاقات خوب خواهیم بود دولت بدون مشورت تصمیم می‌گیرد گمرک هاى کشور هوشمند مى شوند طرح‌های نیمه تمام با ۳۰درصد نقدینگی مردم تکمیل می‌شود پیمان سپاری ارزی یکی از موانع موجود در حوزه صادرات کشور قیمت‌گذارى صنایع را با مشکل روبرو کرده است در کمیسیون‌هاى اتاق بازرگانى کمیته ضد تحریم ایجاد می شود از افراد کارشناس در وزارت صمت استفاده شود رای شورای عالی معادن برای ثبت محدوده‌ها به زودی اعلام می‌شود نیازمند یک تحول اساسی از سوی دانشگاه در معدن هستیم بهره‌وری معادن سنگ پایین است آزادسازی پهنه‌ها آسیب شناسی شود آزادسازی پهنه‌های معدنی اقدامی مثبت بود کمیسیون صنایع و معادن، فردا منتظر وزیر صنعت خواهد بود اصرار دولت به انتزاع وزارت صمت ارز ۴۲۰۰تومانی از قیمت پایه مس حذف شود جلوگیری از صادرات شمش روی به بهانه تنظیم بازار تشکل‌‌های معدنی مهمان «سرقینی» می شوند/در جلسه با سرقینی چه نکاتی مطرح می‌شود بسته جدید ارزی، نقدینگی را به سمت تولید می‌برد لزوم حفظ ارتباط با کشورهای خارجى در دوران تحریم نهضت فرآوری بهترین گزینه برای رفع مشکلات معادن بازار موازی ارز، راه نجات تولید مدیریت بحران آب و سیاست‌های مقابله با آن مشکل نقدینگی بخش معدن را حل کنید تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت در دستور کار مجلس نیست سیاستگذاری ها با نگاه اقتصادی باشد اکتشافات از سطح به عمق برود دولت بی ثباتی نرخ ارز را برطرف کند در شرایط نامساعد اقتصادی هم می‌توان موفق بود معادن کشور از جیب می خورند مخالفت با پرداخت یک درصد از فروش معادن به خزانه
برگشت به بالا