تولید کامیون‌های برقی ولوو به واقعیت پیوست

عصر معدن- شرکت خودروسازی ولوو سوئد سرانجام به ایده کامیون‌های برقی و الکتریکی جامه عمل پوشانید و نخستین سری از این محصول را واقعیت بخشید.

چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱:۰۰

تولید کامیون‌های برقی ولوو به واقعیت پیوست

به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» به نقل از ایسنا، بسیاری از کشورهای جهان قصد دارند با هدف مقابله با آلودگی هوا و کاهش میزان انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای و حفظ بیشتر محیط زیست، خودروهای تمام الکتریکی و برقی را به تولید انبوه برسانند.

در این میان، بجز خودروهای سواری و شاسی بلند برقی، تولید کامیون، وانت، اتوبوس و حتی موتورسیکلت‌های الکتریکی نیز از توجه خاصی از سوی شرکت‌های بزرگ خودروساز برخوردار شده است.

بر اساس گزارش وب سایت clean technica، بنابراین بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود بدین منظور رونمایی کرده‌اند. افزایش روزافزون خودروهای برقی و محبوبیت استفاده بیشتر از این خودروهای پاک، موجب شده است شرکت‌های خودروسازی در سراسر جهان به رقابتی تنگاتنگ پرداخته و هر یک از برنامه‌های خود برای طراحی و تولید خودروهایی بهتر و با توان پیمایش بیشتر رونمایی کنند.

چندی پیش بود که شرکت خودروسازی ولوو که در تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین در جهان شهرت و آوازه بلندی دارد، از نخستین کامیون برقی و تمام الکتریکی خود تحت عنوان ولو electric truck FL الکتریک رونمایی کرد. این کامیون به کمک یک باتری 300 کیلووات ساعتی قادر است مسافتی معادل 300 کیلومتر را بپیماید.

سرانجام ولوو موفق شد با تولید و تحویل نخستین سری کامیون برقی و الکتریکی، ایده مفهومی کامیون‌های برقی و دوستدار محیط زیست را به مرحله جدیدی رسانده و به ایده مربوطه جامه عمل بپوشاند.

ولوو بعد از عرضه این کامیون جدید که سایز و اندازه کوچکی دارد، اعلام کرده است که سری جدید کامیون‌های خود را تحت عنوان FL Electric و FE Electric تا نیمه‌های سال جاری میلادی تکمیل خواهد کرد.

این کامیون‌ها برای نخستین بار در بازار اروپا عرضه می‌شوند و این بدان معناست که این قاره سبز همان طور که قبلاً همواره میزبان خودروهای پاک و فناوری‌های دوستدار محیط زیست بوده است، همچنان میزبان محصولات و خودروهای پاک و دوستدار محیط زیست همچون کامیون‌های برقی و الکتریکی خواهد بود.

راجر آلم، مدیر بخش ولوو تراک خاطرنشان کرده است که با افزایش شعاع حرکتی کامیون‌های برقی و الکتریکی در نظر داریم که ظرفیت و قدرت این وسایل نقلیه سنگین و نیمه سنگین را نیز افزایش دهیم تا مشتریان در بازارهای مربوطه از آن استقبال کرده و با خریداری آن نقش خود را در حفاظت از محیط زیست ایفا کنند.

برچسب ها

خودرو های برقیخودروسازىvolvoکامیون
مطالب مرتبط بیشتر
بحران کمبود فولاد در خودروسازی آمریکا تاثیر مثبت اخبار امیدوارکننده صنعت خودرو بر بازار فولاد نیازمند فولادهای پیشرفته هستیم کاهش اشتهای اژدهای زرد در مصرف فولاد طی سال ۲۰۲۰/‌ خودروسازی چین، افت تقاضا را رقم می زند ورود به عرصه تامین ورق‌های ساخت بدنه خودرو ایران به جمع سازندگان ماشین‌های جوش لیزری پیوست کوره‌های بزرگ‌ترین کارخانه قطعه‌سازی مازندران دوباره روشن شد طراحی و تولید ورق موردنیاز ساخت کلاچ خودرو در فولاد مبارکه اقتصاد کانادا تحت تاثیر فلزات BEV نیست تولید محصولات سرد نور‌دیده سخت و نیم‌سخت در فولاد مبارکه فلزی که توسعه خودروهای برقی را تهدید می‌کند! ۹۰ درصد ورق گالوانیزه بدنه خودرو در چهارمحال و بختیاری تولید می شود چه بر سر قیمت پالادیوم می آید؟ آشنایی با بزرگترین کامیون‌های معدنی جهان صنعت خودرو نیازمند سرمایه گذاری در معادن فلزی افزایش مصرف لیتیوم در جهان ۲۰۱۹، سالی سخت برای "فلزسرخ" قدرت طلبی شیلی در حوزه لیتیوم حادثه‌ برای کامیون فورتسکیو نظارت جدی صندوق بازنشستگی فولاد بر سهام خود در سایپا نیمی از کبالت جهان در دست کنگویی‌ها استخراج کبالت از اقیانوس آرام تغییر استراتژی شرکت‌های اروپایی در برابر تصمیم ترامپ خودروسازان با بازار لیتیوم چه کردند؟ قرارداد لیتیومی چین با «تسلا» اعمال مالیات برای یک فلز استراتژیک وزارت صمت باید معاونت معدنی قدرتمند داشته باشد مصرف‌کنندگان کبالت صاحب منطقه ویژه اقتصادی می‌شوند پیش به‌سوی تحول در بهره‌برداری معادن ترامپ، خودروساز اتریشی را راهی مکزیک کرد تولیدکنندگان باتری‌های الکترونیکی به دنبال جایگزینی برای کبالت کمپانی «فورد» از تقاضای مس می‌گوید رشد ۷ برابر تقاضا برای خودروهای برقی تقاضا برای گرافیت طبیعی رو به افزایش است رشدقیمت نفت، چالشی برای فعالان معدنی دستورهای امریکایی به صنعت خودروسازی ژاپن آسیب می‌زند تولید خودروهای برقی در چین کاهش یافت خودروسازان با نیکل به آرامش می رسند نگرانی "پاناسونیک" برای تامین کبالت ادامه دارد توجه جهان باز هم به کبالت جلب شد شرکت BMW در کبالت سرمایه گذاری کرد تقاضای نیکل تا ۲۰۲۲، دو برابر می شود تعرفه های امریکا برای خودرو توجیه ندارد قرارداد «BMW» با «CATL» برای تولید خودروهای الکتریکی ناوگان بی اچ پی، تغییر می‌کند سرمایه گذاری «فولکس واگن» در باتری های جامد چین بازار کبالت را به دست می گیرد صنعت خودور، مشتری جدید "مس" شد ذخیره کبالت و نیکل ایران کجاست؟ ذخایری که حکم طلا را دارند افزایش مصرف کبالت پاناسونیک در پی همکاری با تسلا اکتشافات جدید ریوتینتو با کمک چین محصولات جدید« BMW» نیازمند نیکل و کبالت سازندگان باتری به دنبال جایگزینی برای کبالت هستند اظهار نظر درباره «ذوب آهن» باید کارشناسی باشد تولید کبالت در حال افزایش است خودروهای برقی، بازار مس را داغ می کنند استراتژی « Avtovaz» در برابر تحریم روسال چیست؟ پای volvo به معادن ایران باز شد ورود محصول جدید چشم انداز خودروسازان را داغ مى کند مس در آینده نایاب می شود
برگشت به بالا