۱۵ معدن راکد استان بوشهر احیا شد
عصر معدن- رئیس اداره امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: ۱۵ معدن راکد در این استان در سال گذشته احیا و بهرهبرداری از آنها آغاز شد.
عصر معدن- رئیس اداره امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: ۱۵ معدن راکد در این استان در سال گذشته احیا و بهرهبرداری از آنها آغاز شد.
به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از شاتا، رشید مرادی افزود: این معادن در شهرستانهای دیلم (سه مورد)، دشتی (پنج فقره)، دشتستان ( 2 معدن)، دیر ( سه مورد) و کنگان و تنگستان (هر کدام یک واحد) قرار دراند.
وی اعلام کرد: 9 میلیارد تومان اعتبار در این معادن سرمایهگذاری شده و به صورت مستقیم برای 57 نفر اشتغالزایی به همراه داشته است.
رئیس اداره امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: سالانه یک میلیون و 545 هزار تن مواد معدنی از این معادن برداشت میشود که بیشتر آن سنگ لاشه و واریزه کوهی است.
مرادی اضافه کرد: این مواد معدنی بیشتر برای ساخت اسکله و واحدهاهای فراوری شن و ماسه به کار میرود، به تامین حجم بالایی از نیاز پروژههای استان بوشهر کمک میکند.
وی بیان کرد: مشکل عمده این معادن ناتوانی بهرهبردار و برداشت نکردن از آنها بود که به دلیل نیاز استان، از پیمانکار سلب صلاحیت شد و با برگزاری مجدد مزایده، بهره بردار جدید انتخاب و بهرهبرداری و برداشت از آنها آغاز شدهاست.
رئیس اداره امور معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر یادآور شد: در زمان حاضر 15 پروانه اکتشاف، هفت فقره گواهی کشف و 150 فقره معدن فعال در استان بوشهر وجود دارد.
مرادی افزود: مخلوط کوهی(شن وماسه )، سنگهای ساختمانی (لاشه- آهکهای پرعیار)، دواومیت، مواد اولیه سیمان و سنگ گچ بیشترین حجم برداشت از معادن استان بوشهر را به خود اختصاص دادهاست.
وی اظهار کرد: یکی از نیازهای مهم بخش معدن بوشهر کمبود واحدهای فراوری مواد معدنی است که باعث ایجاد ارزش افزوده وسرمایهگذاری و اشتغال در این استان میشود و باید دراین زمینه تمهیدات و مشوقهای لازم برای سرمایه گذاری در نظر گرفته شود.