رییس انجمن فولاد با اشاره به برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران اعلام کرد:

موج حمایت از تامین‌کنندگان داخلی مشروط به رقابت کیفی با نمونه‌های خارجی است

عصر معدن- بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران اظهار داشت: نکته مهمی که باید به آن توجه شود این است که ما از یک واردکننده فولاد به یک صادرکننده تبدیل شده ایم لذا سرمایه گذاری ها باید منجر به تولید رقابت پذیر و اقتصادی گردد و این یک اصل است.

يکشنبه ۰۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹:۰۰

موج حمایت از تامین‌کنندگان داخلی مشروط به رقابت کیفی با نمونه‌های خارجی است

به گزارش پایگاه خبری «عصرمعدن» بهرام سبحانی تصریح کرد: موج حمایت از تأمین کنندگان داخلی در زنجیره آهن و فولاد به شرط آنکه تولیدات داخلی به لحاظ کیفی قابل رقابت با نمونه های خارجی باشند به موفقیت خواهد رسید چون به لحاظ قیمتی با شرایطی که برای ارز ایجاد شده، تولید داخل رقابت پذیر است و قطعا مصرف کننده انگیزه ای ندارد که به سراغ محصولات خارجی برود.

زمینه همکاری تامین کنندگان قطعات و تجهیزات و فولادسازان تقویت می شود
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در این گفت و گو اظهار داشت: کاری که انجمن تولیدکنندگان فولاد از سال گذشته در حوزه بومی سازی آغاز کرد و مورد استقبال گسترده شرکت ها واقع شد، برگزاری جشنواره ملی فولاد و نمایشگاه تخصصی بومی سازی است. وی افزود: این کار اگرچه دیر هنگام ولی در نهایت از سال قبل آغاز شد و شرایط آشنایی سازندگان و تامین کنندگان قطعات و تجهیزات و فولادسازان را فراهم کرد و توسعه بومی سازی را شتاب داد.
وی افزود: تحریم نیز شرایط را به گونه ای رقم زده که به واسطه بحث ارز و محدودیت های ارزی از یک طرف و تامین تجهیزات مرغوب از سایر کشورها از طرف دیگر، چاره ای جز بومی سازی نداریم و ضرورت ایجاب می کند که توجه به این مقوله را بیش از پیش افزایش دهیم. لذا باید به بومی سازی به چشم یک فرصت نگاه کرد.
موج حمایت از تامین کنندگان داخلی مشروط است: تولیدات داخلی به لحاظ کیفی قابل رقابت با نمونه های خارجی باشد
سبحانی خاطرنشان کرد: شاید بسیاری از تجهیزات صنعت فولاد تا سال گذشته هم وارداتی بوده است اما به واسطه تحریم ها نیاز است از این پس تامین داخل شوند. دولت و مجلس نیز در این راستا گام های خوبی برداشته اند و قانون استفاده از حداکثر توان ساخت داخل که اصلاحیه خورده و ابلاغ شده است، فرصت را برای صنعتگران و سازندگان داخلی فراهم کرده چراکه کالایی که در داخل تولید می گردد یا امکان تولید آن وجود دارد، امکان ثبت سفارش و واردات ندارد.

وی سرعت گرفتن بومی سازی را نیازمند مزیت کیفی و قیمیتی تأمین کنندگان داخلی دانست و گفت: این موج حمایتی به شرط آنکه تولیدات داخلی به لحاظ کیفی قابل رقابت با نمونه های خارجی باشند به موفقیت خواهد رسید چون به لحاظ قیمتی با شرایطی که برای ارز ایجاد شده، تولید داخل رقابت پذیر است و قطعا مصرف کننده انگیزه ای ندارد که به سراغ محصولات خارجی برود.

تامین نیاز داخل برای شرکت ها توجیه اقتصادی دارد
سبحانی با اشاره به تحریم و افزایش نرخ ارز خاطر نشان کرد: طبیعتا هر کشوری باید در راستای استقلال خود به سمت بومی سازی حرکت نماید و ایران نیز چاره ای جز این کار ندارد اما تحریم و مسائل و مشکلات ارزی این موضوع را تسریع کرده است. اگر در سال های قبل به این موضوع توجه نمی شد دلیل آن این بود که با نرخ پایین ارز، تامین نیاز داخل توجیه اقتصادی نداشت.
وی افزود: واقعیت این است که واحدهای تولیدی باید تمرکزشان به بخش تولیدشان باشد و در برهه ای که امکان تامین نیاز از خارج وجود داشت مشخص بود که به جهت سهولت از خارج خریداری نمایند اما اکنون که شرکت های فولادی با محدودیت هایی به واسطه تحریم و نرخ ارز مواجه اند، نگاه خود را به سمت بازار داخل برگردانده و بهتر است تولیدکنندگان و سازندگان داخلی از این فرصت بهره مند شوند.

دومین جشنواره و نمایشگاه فولاد با کیفیت بالاتری برگزار می شود
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در ادامه تصریح کرد: امسال دومین جشنواره ملی فولاد و نمایشگاه بومی سازی توسط انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با کیفیت بالاتری برگزار می شود که قطعا وسیع تر و گسترده تر از سال گذشته خواهد بود و به جهت استقبال خوب شرکت ها در سال گذشته، امسال نیز مورد استقبال بیشتری قرار گرفته است.

کارگاه های جدیدی در دومین جشنواره اجرا می شود
سبحانی، رئیس دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران یکی از نمودهای کیفی این رویداد را کارگاه های تخصصی عنوان کرد و از برگزاری کارگاه های آموزشی در 4 روز برگزاری دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران خبر داد و گفت: موضوع عمده این کارگاه ها، ارائه توانمندی های داخلی در زنجیره فولاد است که با نکات کاربردی برای شرکت کنندگان همراه خواهد بود.
وی افزود: در نخستین دوره جشنواره که دی ماه سال گذشته برگزار شد، 30 کارگاه آموزشی با مشارکت تولیدکنندگان و تأمین کنندگان زنجیره فولاد در سالن های برج میلاد برگزار شد که  در دوره جاری علاوه بر افزایش تعداد کارگاه ها، کیفیت محتوای آنها نیز ارتقا خواهد داشت ضمن اینکه تعدادی از کارگاه ها توسط شرکت های دانش بنیان و برای اولین بار در کشور برگزار می شود.
رئیس انجمن فولاد  توضیح داد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته حداکثر مدت زمان هر کارگاه یک ساعت در نظر گرفته شده و همچنین در دوره دوم جشنواره ملی فولاد، محل برگزاری کارگاه ها را در مجاورت نمایشگاه جانمایی کرده ایم تا شرکت کنندگان دسترسی بهتر و امکان بهره برداری مناسب تری از آن داشته باشند.

چگونگی بهره مندی رایگان از ده ها کارگاه تخصصی؟
به گزارش دبیرخانه دومین جشنواره ملی فولاد، لیست کارگاه ها قبل از برگزاری جشنواره اعلام می شود تا علاقمندان بتوانند برنامه ریزی بهتری داشته باشند.همچنین قابل توجه است که حضور در هر یک از کارگاه ها مستلزم ثبت نام در جشنواره از طریق سایت events.steeliran.org و دریافت کارت مربوطه است. بنابراین شرکت کنندگان در جشنواره ملی فولاد می توانند از همه کارگاه ها به صورت رایگان استفاده کنند.
لازم به یادآوری است که به دنبال استقبال بی نظیر جامعه فولاد،"دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران" با رویکرد بومی سازی، توسعه تکنولوژی و افزایش توان تأمین پایدار از 23 تا 26 دی ماه سال جاری در برج میلاد تهران برگزار می شود.

برچسب ها

انجمن فولادجشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران
مطالب مرتبط بیشتر
پیشنهاد انجمن فولاد برای قیمت‌گذاری درخواست‌ انجمن فولاد برای رفع محدودیت‌های صادرات دلالان در صف دریافت رانت فولادی بومی سازی؛ تدبیری هوشمندانه در مقابل تحریم فلزات نگاهی به برنامه‌های افتتاحیه دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ذوب آهن اصفهان با سه اثر تألیفی به دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران می آید تاکید غریب پور بر توسعه بومی سازی در صنعت فولاد ساختارهای ۴ گانه بومی‌سازی در زنجیره فولاد دومین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران؛ ۲۳ تا ۲۶ دی ماه نورد گرم شماره ۲ فولاد مبارکه یک ضرورت تردید ناپذیر برای منافع ملی است نرخ بنزین تاثیری بر قیمت فولاد ندارد جهش تولید فولاد ایران در جولای ۲۰۱۹/ رشد تولید فولاد ایران: ۱۱.۱ درصد، رشد جهانی ۱.۹ درصد مازاد تولید فولاد داریم،اما اجازه صادرات نمی دهند فراخوان انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برای اعلام استانداردهای مورد نیاز فولادی تداوم روند کاهش واردت فولاد در سال۹۷ اعتراض فولادسازان به افزایش ۱۰۰درصدی قیمت گاز باید باور ملی به صادرات تغییر کند انعقاد تفاهم نامه های همکاری بین فولادی ها با شرکت های دانش بنیان لزوم بومی سازی تکنولوژی کوره بلند، برای بهره گیری از ذخایر استراتژیک زغال‌سنگ در جشنواره فولاد، تمام زنجیره تامین به یکدیگر متصل شدند تاثیر ذوب آهن در اغلب شرکت های حاضر در نمایشگاه بومی سازی مشهود است نقش آفرینی موثر ذوب آهن اصفهان در ساخت سایر صنایع فولادی تدابیر لازم برای تامین سنگ آهن مورد نیاز ذوب آهن اندیشیده می شود آزاد شدن صادرات به معنای برطرف شدن مشکلات نیست یک بار تحریم برای کشور کافی است براى هر تن فولاد ۱۰۰ دلار هزینه مى شود ‌تشکیل کنسرسیوم بزرگ برای کانی‌های فلزی در دستور کار ایمیدرو است/ امسال ۳/۳میلیارد دلار فولاد صادر شد در شرایطى نیستیم که با پول نفت کارخانه بسازیم فردا نخستین جشنواره فولاد با حضور مقامات عالی افتتاح می‌شود بومی سازی بیش از ۹۵ درصد قطعات مورد نیاز ما انجام شده است شیوه حمایت فولاد مبارکه از صاحبان ایده و سازندگان داخلی صادرات باید آزاد شود جشنواره فولاد رویدادی متفاوت است فولادسازان در جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد از نیازهایشان می‌گویند جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد، فرصتی برای توسعه استارتاپ هاست جزییات برگزاری نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران اظهارنامه شرکت‌هاى شفاف، مبناى کار گمرک باشد وضعیت صادرات ایران به عراق خوب است/ رشد ۳۳ درصدی صادرات ایرانی ها به عراق تعرفه‌های سنگین عراقی‌ها برای فولاد ایران به رشد ۱۸درصدی در تولید فولاد میانی رسیدیم ایجاد بانک اطلاعاتی در نخستین جشنواره ملی فولاد ایران تقاضای کاذب، دلیل اصلی جلوگیری از صادرات بود بومی سازی، تولید‌کنندگان جدید را به چرخه اقتصاد وارد می‌کند برای صادرات فولاد نیازمند برنامه‌ریزی هستیم جشنواره ملی فولاد ایران، فرصتی برای اشتراک اطلاعات صادرات محصولات فولادی افزایش یافت فولاد نیمه دوم سال ارزان می شود صنعت فولاد مراقب عواقب تحریم باشد صادرات زنجیره فولاد از مرز ۹.۲ میلیون تن عبور کرد افت مصرف میلگرد
برگشت به بالا