دو نیروگاه‌ خورشیدی شرکت ملی مس آماده بهره‌برداری شد

عصر معدن- مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران گفت: مطالعات لازم برای احداث نیروگاه‌های بادی در دستور کار قرار دارد تا در آینده‌ای نزدیک، شاهد تکمیل سبد تأمین انرژی مورد نیاز طرح‌های توسعه‌ای باشیم.

چهارشنبه ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۱:۰۰

دو نیروگاه‌ خورشیدی شرکت ملی مس آماده بهره‌برداری شد

به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از مس پرس، بابک اشجع در خصوص پیشرفت پروژه نیروگاه‌های خورشیدی خاتون آباد و بن‌یکه اظهار کرد: این پروژه در حال حاضر با 94 درصد پیشرفت فیزیکی در حال طی مراحل پایانی بوده و تاکنون نیروگاه خورشیدی بن‌یکه به طور کامل و با ظرفیت 5 مگاوات و همچنین 10 مگاوات از ظرفیت 25 مگاواتی نیروگاه خورشیدی خاتون آباد به شبکه برق متصل شده است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته تا پایان شهریورماه سال جاری پروژه مذکور به اتمام رسیده و نیروگاه‌های خورشیدی خاتون‌آباد و بنه یکه به طور کامل به شبکه سراسری متصل خواهند شد.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه صنایع ملی مس ایران با اشاره به اهمیت زیرساخت‌های انرژی در توسعه صنایع معدنی کشور تصریح کرد: آب و برق دو رکن اساسی توسعه هستند و خوشبختانه در شرکت ملی صنایع مس ایران، در کنار برنامه‌ریزی احداث نیروگاه های حرارتی، نگاه ویژه ای به استفاده از ظرفیت‌های حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر وجود دارد.

اشجع با تاکید بر مزایای استفاده از انرژی خورشیدی گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 15 میلیون یورو و با هدف بهره‌گیری از پتانسیل و ظرفیت‌های انرژی خورشیدی در کشور و به ویژه استان کرمان اجرا شده است.

وی بیان کرد: استفاده از تکنولوژی پیشرفته سلول‌های خورشیدی دو رویه (Bifacial) با بازدهی بالا، در کنار بهره برداری از سیستم های به روز دنیا در حوزه نیروگاه های خورشیدی ابتکار جدیدی در صنعت مس کشور محسوب می‌شود.

اشجع گفت: با بهره‌برداری از این نیروگاه‌ها، گام مهمی در جهت تنوع‌بخشی به سبد انرژی شرکت ملی صنایع مس ایران برداشته خواهد شد. علاوه بر انرژی خورشیدی، مطالعات لازم برای احداث نیروگاه‌های بادی نیز در دستور کار قرار دارد تا در آینده‌ای نزدیک، شاهد تکمیل سبد تأمین انرژی مورد نیاز طرح‌های توسعه و مجتمع های تولیدی باشیم.

برچسب ها

نیروگاه
مطالب مرتبط بیشتر
پیشنهاد فرانسه و آمریکا علیه نیروگاه‌های زغال سوز ۳ نیروگاه برق معدن و صنایع معدنی تا پایان امسال آماده افتتاح است آیین کلنگ زنی نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی چادرملو برگزار شد نیروگاه ۲۵ مگاواتی اول شرکت سنگ آهن مرکزی ایران به بهره برداری رسید برنامه احداث نیروگاه ۳۶۰ مگاواتی در فولاد شادگان ظرفیت در دست احداث نیروگاه برق صنایع و معادن ۶۶۳۸ مگاوات شد افزایش ساخت نیروگاه‌های زغال‌سوز در چین ‌گره کور نیروگاه ذغال‌سنگ در ایران چگونه باز می‌شود؟ برنامه احداث نیروگاه های برق صنایع و معادن از ۱۵۴۰۰ مگاوات فراتر رفت تفاهم نامه احداث ۱۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در حوزه صنعت و معدن امضا شد آمادگی فولاد مبارکه برای احداث نیروگاهی با ظرفیت حداقل ۱۵۰۰ مگاوات آغاز بهره‌برداری از معدن نخستین نیروگاه زغال‌سوز ایران افزایش ۱۰ مگاواتی ظرفیت تولید توربین گازی نیروگاه فولاد مبارکه بهره‌برداری از پست‌های برق ۴۰۰ و ۶۳ کیلوولت شهید خرازی قیمت انرژی سقوط کرد توسعه و ارتقا ایمنى با واقعى شدن قیمت زغال سنگ ریزش سهام بزرگ‌ترین تولید کننده آلومینیم جهان مشکلات ریوتینتو در بزرگترین معدن طلا-مس مغولستان پیچیدگی برنامه‌ریزی‎‌ها با تحریم روسال قدیمی ترین نیروگاه هسته ای امریکا به کار خود پایان می دهد مزرعه های خورشیدی به کمک معادن می آیند بهره برداری از شبکه برق فشار متوسط منطقه ویژه اقتصادی لامرد
برگشت به بالا