تولید افزون بر ۷۲ هزار تن آهن اسفنجی در فولاد چهارمحال و بختیاری

عصر معدن- امسال تاکنون افزون بر ۷۲ هزار تن آهن اسفنجی در فولاد چهارمحال و بختیاری تولید شده است.

دوشنبه ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴:۰۰

تولید افزون بر ۷۲ هزار تن آهن اسفنجی در فولاد چهارمحال و بختیاری

به گزارش پایگاه خبری «عصر معدن» به نقل از شاتا، معاون امور معادن و صنایع معدنی استان چهارمحال و بختیاری، گفت:همزمان با دومین ماه از سال جهش تولید، کارکنان پرتلاش واحد احیای مستقیم این شرکت با تولید 72 هزار و 533 تن آهن اسفنجی، موفق به ارتقای دو هزار و 228 تنی رکورد تولید ماهیانه نسبت به آخرین رکورد در دی ماه 98 شدند.

مهرداد قاسمی با اشاره به تولید بیش از دو میلیون تن آهن اسفنجی در واحد احیای مستقیم از آغاز راه اندازی گفت: با تأمین گندله مورد نیاز و قطعات یدکی اصلی بتوان روند تولید را حفظ کرد.

مدیرعامل فولاد سفید دشت نیز با اشاره به پیشرفت82 درصدی روند اجرای پروژه فولادسازی شرکت پیش بینی کرد: تا پایان امسال با راه اندازی این واحد در بهره برداری از واحد فولادسازی و ریخته گری هم مانند واحد احیای مستقیم در بین واحد‌های فولاد استانی پیشتاز شود.

محمود ارباب زاده گفت:کارخانه فولاد یک میلیون تنی چهارمحال و بختیاری در سفید دشت دارای سه فاز شامل احیای مستقیم، فولاد سازی وزیر ساخت، جنبی و پشتیبانی است و به عنوان یک طرح پیشتاز در بین طرح‌های هفتگانه فولاد کشور به شمار می‌رود.

شهرک صنعتی سفید دشت از توابع شهرستان بروجن، در فاصله 35 کیلومتری شهرکرد مرکزاستان چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

برچسب ها

آهن اسفنجی
مطالب مرتبط بیشتر
معامله ۳۰ هزار تن آهن اسفنجی در تالار صادراتی بورس کالا بهره‌برداری از ابرپروژه فولاد آهن اسفنجی قائن بورس کالا میزبان عرضه آهن اسفنجی در قالب قرارداد کشف پریمیوم افزایش ۲۰ درصدی تولید «شمش» و «محصولات فولادی» عرضه آهن اسفنجی را از فردا در بورس کالا آغاز می کنیم ایران بر بام تولید آهن اسفنجی دنیا ایستاد فاصله ۲۲ میلیون تنی تولید آهن اسفنجی کشور تا برنامه ۱۴۰۴ ثبت رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در شرکت فولاد سفیددشت چهارمحال و بختیاری تولید بیش از ۷۰ هزار تن آهن اسفنجی در فولاد سفیددشت صدور مجوز فاز ۲ فولاد بافت برای تولید گندله و آهن اسفنجی رشد ۳۰درصدی تولید آهن اسفنجی "سفیددشت" طی سال ۹۸ افزایش تولید ۱۶ درصدی محصولات و ۵ درصدی شمش فولادی تولید ۶.۴ میلیون تن محصول در منطقه ویژه خلیج فارس پیشنهاد عمانی ها روی میز شرکت MME هدف ما بهره‌برداری از واحد فولادسازی تا سال آینده است رویکرد وزارت صمت، خصوصی می شود صادرات زنجیره فولاد از مرز ۹.۲ میلیون تن عبور کرد رشد ۴۷درصدی تولید آهن اسفنجی ایران افزایش تولید محصولات معدنی شرکت های بزرگ در سال ۹۶
برگشت به بالا